KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Vergi vatandaşlık gereğidir

Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş, &';Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir” dedi.

Vergi vatandaşlık gereğidir
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:22
0
1972
0
AA aa

Her yıl geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası, bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bingöl Defterdarı Mintaş, bu yıl 22'incisi kutlanacak Vergi Haftası münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Vergi Haftası'nın önemine dikkat çeken Mintaş, “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun sağlanması, yarının mükellefleri ve ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla, geleneksel olarak kutlanmakta olan ‘Vergi Haftası'nın 22'ncisi bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında kutlanacaktır” dedi.

“Vergi Haftası süresince; basınımız aracılığıyla verginin önemini vurgulayan etkinliklere yer verilerek, vergi rekortmenleri ile vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren diğer mükelleflerimiz ziyaret edilecektir” diyen Defterdar Mintaş, “Ayrıca geleceğimizin nesli olan çocuklarımız için vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik olarak seminerler düzenlenip çeşitli hediyeler verilmesi ile defterdarlığımız personellerinin motivasyonunun artırılmasına yönelik olarak da çeşitli etkinlikler planlanmıştır. Unutulmamalıdır ki vergi, mükelleflerden kamu hizmetlerinin görülebilmesi için tahsil edilen en önemli kamu geliridir. Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir. Vergi geleceğimizin teminatıdır. Ülkelerin kalkınması, daha müreffeh bir hale gelmesi ancak vergi ödevinin eksiksiz yerine getirilmesi ile mümkündür ve ülkemiz vergilerimiz ile büyüyecektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
20.01.2026
20:16
Bingöl`de Rojava Tepkisi
Bingöl'de Rojava Tepkisi
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Suriye'nin kuzeyindeki Rojava bölgelerine yönelik saldırıları protesto ederek sivillere yönelik müdahaleleri kınadı.
20.01.2026
19:44
Bingöl`de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Bingöl'de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Karlıova'nın Taşlıçay köyünde solunum sıkıntısı yaşayan 70 yaşındaki KOAH hastası K.Ç., yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan yollara rağmen UMKE ve 112 ekiplerinin tam paletli araçla yaptığı operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
19:24
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Mersin'de düzenlenen Gençler Türkiye Raffa Şampiyonası'nda Bingöl'ü temsil eden genç sporcular, farklı kategorilerde Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
20.01.2026
18:57
Bingöl`de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Bingöl'de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Aşağı Gökçekanat köyünde yaşayan felçli ve diyaliz hastası 71 yaşındaki N.Ş, AKUT Bingöl ekibinin kar motoru ve arazi aracıyla gerçekleştirdiği zorlu operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
18:15
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Almanya Berlin'de yaşayan 'Kürt Mehmet' lakaplı Bingöllü Mehmet Kaplankıran hayatını kaybetti. Ölüm haberini Sedat Peker duyurdu. Alman Bild Gazetesi, ölüm sebebine ilişkin detayları şöyle paylaştı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın