KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Vergi vatandaşlık gereğidir

Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş, &';Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir” dedi.

Vergi vatandaşlık gereğidir
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:22
0
1978
0
AA aa

Her yıl geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası, bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bingöl Defterdarı Mintaş, bu yıl 22'incisi kutlanacak Vergi Haftası münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Vergi Haftası'nın önemine dikkat çeken Mintaş, “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun sağlanması, yarının mükellefleri ve ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla, geleneksel olarak kutlanmakta olan ‘Vergi Haftası'nın 22'ncisi bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında kutlanacaktır” dedi.

“Vergi Haftası süresince; basınımız aracılığıyla verginin önemini vurgulayan etkinliklere yer verilerek, vergi rekortmenleri ile vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren diğer mükelleflerimiz ziyaret edilecektir” diyen Defterdar Mintaş, “Ayrıca geleceğimizin nesli olan çocuklarımız için vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik olarak seminerler düzenlenip çeşitli hediyeler verilmesi ile defterdarlığımız personellerinin motivasyonunun artırılmasına yönelik olarak da çeşitli etkinlikler planlanmıştır. Unutulmamalıdır ki vergi, mükelleflerden kamu hizmetlerinin görülebilmesi için tahsil edilen en önemli kamu geliridir. Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir. Vergi geleceğimizin teminatıdır. Ülkelerin kalkınması, daha müreffeh bir hale gelmesi ancak vergi ödevinin eksiksiz yerine getirilmesi ile mümkündür ve ülkemiz vergilerimiz ile büyüyecektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.01.2026
17:01
Bingöl`de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile KADEM Bingöl Temsilciliği, kadın yükümlülerin eğitim, rehberlik ve sosyal destek faaliyetleriyle topluma yeniden kazandırılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.
26.01.2026
16:47
Hesarek Kayak Merkezi`nde Sömestr Yoğunluğu
Hesarek Kayak Merkezi'nde Sömestr Yoğunluğu
Bingöl'ün gözde kış turizm noktası Hesarek Kayak Merkezi, yarı yıl tatiliyle birlikte hem şehir içinden hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Karın keyfini çıkarmak isteyenler pistleri doldurdu.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.01.2026
01:22
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
AK Parti tarafından hazırlanan 25 maddelik öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi. Yapılan çalışmaya göre af kapsamını sınırlı tutulacak. Düzenlemeden yalnızca lisans öğrencileri faydalanacak. Eğitimine ara veren kişiler, mazeretlerini resmi belgeyle ispatlamak zorunda olacak.
26.01.2026
01:11
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Lider 12Bingölspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında hem sakatlıkla hem kırmızı kartla boğuştu ama üstün oyunuyla 1-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın