KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Haziran 2023 Pazar
14 °C Parçalı bulutlu

Vergi vatandaşlık gereğidir

Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş, &';Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir” dedi.

Vergi vatandaşlık gereğidir
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:22
0
1498
0
AA aa

Her yıl geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası, bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bingöl Defterdarı Mintaş, bu yıl 22'incisi kutlanacak Vergi Haftası münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Vergi Haftası'nın önemine dikkat çeken Mintaş, “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun sağlanması, yarının mükellefleri ve ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla, geleneksel olarak kutlanmakta olan ‘Vergi Haftası'nın 22'ncisi bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında kutlanacaktır” dedi.

“Vergi Haftası süresince; basınımız aracılığıyla verginin önemini vurgulayan etkinliklere yer verilerek, vergi rekortmenleri ile vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren diğer mükelleflerimiz ziyaret edilecektir” diyen Defterdar Mintaş, “Ayrıca geleceğimizin nesli olan çocuklarımız için vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik olarak seminerler düzenlenip çeşitli hediyeler verilmesi ile defterdarlığımız personellerinin motivasyonunun artırılmasına yönelik olarak da çeşitli etkinlikler planlanmıştır. Unutulmamalıdır ki vergi, mükelleflerden kamu hizmetlerinin görülebilmesi için tahsil edilen en önemli kamu geliridir. Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir. Vergi geleceğimizin teminatıdır. Ülkelerin kalkınması, daha müreffeh bir hale gelmesi ancak vergi ödevinin eksiksiz yerine getirilmesi ile mümkündür ve ülkemiz vergilerimiz ile büyüyecektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.06.2023
02:06
Cevdet Yılmaz`dan ilk mesaj! Teşekkür etti, başarılar diledi
Cevdet Yılmaz'dan ilk mesaj! Teşekkür etti, başarılar diledi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, ilk mesajını sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan'a şükranlarını sunup yeni kabine üyelerini tebrik eden Yılmaz, yeni görevi dolayısıyla tebrik mesajı gönderenlere de teşekkürlerini iletti.
04.06.2023
01:30
Genç İnönü Türkiye ikincisi oldu
Genç İnönü Türkiye ikincisi oldu
Genç İnönü Ortaokulu Hentbol Takımı, son gün aldığı mağlubiyetle şampiyonluk kupasını kaçırarak Türkiye ikincisi oldu. Gençlik Spor İl Müdürlüğü, elde edilen başarıyı 'Kilit taşından parkelere uzanan bu süreçte azim ve inanç vardı. Tüm ekibe teşekkür ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz' sözleriyle duyurdu.
04.06.2023
01:06
Kur`an kursu öğrencileri için mezuniyet töreni
Kur'an kursu öğrencileri için mezuniyet töreni
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.
03.06.2023
22:05
Kabine açıklandı, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı oldu
Kabine açıklandı, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı oldu
Erdoğan canlı yayında açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı görevi tevdi edilen Cevdet Yılmaz'ın yeni görevi Bingöl'de sevinçle karşılandı.
03.06.2023
21:25
O bitkiyi toplayınca 488 Bin TL ceza yediler
O bitkiyi toplayınca 488 Bin TL ceza yediler
Ele geçirilen bitkilerin, neslinin korunması amacıyla tekrardan doğaya ekileceği öğrenildi.
03.06.2023
21:23
BİNTSO Arama Kurtarma Ekibine Eğitim
BİNTSO Arama Kurtarma Ekibine Eğitim
Baynal; 'Bingöl ve çevresinde olası afet durumlarında toplumun güvenliğini sağlamak ve hızlı bir şekilde yardım edebilmek için sürekli olarak eğitimler düzenlemeyi planlıyoruz.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın