KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Vergi vatandaşlık gereğidir

Bingöl Defterdarı İhsan Mintaş, &';Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir” dedi.

Vergi vatandaşlık gereğidir
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:22
0
2127
0
AA aa

Her yıl geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası, bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bingöl Defterdarı Mintaş, bu yıl 22'incisi kutlanacak Vergi Haftası münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Vergi Haftası'nın önemine dikkat çeken Mintaş, “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiye gönüllü uyumun sağlanması, yarının mükellefleri ve ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve mükellef idare ilişkilerinin uyumlu bir hale getirilmesi amacıyla, geleneksel olarak kutlanmakta olan ‘Vergi Haftası'nın 22'ncisi bu yıl 21–27 Şubat 2011 tarihleri arasında kutlanacaktır” dedi.

“Vergi Haftası süresince; basınımız aracılığıyla verginin önemini vurgulayan etkinliklere yer verilerek, vergi rekortmenleri ile vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren diğer mükelleflerimiz ziyaret edilecektir” diyen Defterdar Mintaş, “Ayrıca geleceğimizin nesli olan çocuklarımız için vergi bilincinin geliştirilmesine yönelik olarak seminerler düzenlenip çeşitli hediyeler verilmesi ile defterdarlığımız personellerinin motivasyonunun artırılmasına yönelik olarak da çeşitli etkinlikler planlanmıştır. Unutulmamalıdır ki vergi, mükelleflerden kamu hizmetlerinin görülebilmesi için tahsil edilen en önemli kamu geliridir. Vergi vatandaşlık gereğidir. Toplumu oluşturan bireyler için bir ödevdir. Vergi geleceğimizin teminatıdır. Ülkelerin kalkınması, daha müreffeh bir hale gelmesi ancak vergi ödevinin eksiksiz yerine getirilmesi ile mümkündür ve ülkemiz vergilerimiz ile büyüyecektir” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl`de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın