KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2025 Cuma
°C

Verilen söz tutulsun

Mirzan Mahallesi su deposu mevkiine yapılması planlanan şehir terasının inşa edilmemesine tepkiler sürüyor. Uzun yıllardır televizyon ve baz istasyonlarının kurulduğu tepede park yapılmasını isteyen mahalleli seçim zamanında verilen sözlerine tutulmasını istiyor.

Verilen söz tutulsun
05 AĞUSTOS 2010 PERŞEMBE 08:59
0
2375
0
AA aa
Mahalle sakinleri bu yıl park yapılmasını beklerken, su deposuna yeni baz istasyonu kuruldu. Seçim zamanında başta Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz olmak üzere, Milletvekilleri ve Belediye Başkanının park yapılacağı yönünde verdiklerini sözlerin unutulmasından yakındılar.

Mahalle sakinlerinin her gün kapısına gelerek yeni kurulan baz istasyonunun ne anlama geldiğini sorduğunu belirten Mirzan Mahallesi Muhtarı Orhan Burakgazi, vatandaşa cevap olamadığını söyledi. Bakan ve milletvekillerinin seçim döneminde mahalleliye park yapılacağı yönünde verdikleri hatırlatan Burakgazi, seyir terası yerine baz istasyonlarının kurulmasının kabul edilemez olduğunu ifade ederek, “Seçim döneminde, Sayın bakanımız ve milletvekilleri ve belediye başkanı gelip bazı vaatlerde bulundular. Bizde o zaman su deposu mevkiinde bulunan vericilerin kaldırılarak, park yapılmasını talep etmiştik. Sayın bakanımız “Benimde hayalimde, o alana şehir terası yapılmasıdır. Buna benzer bir yer, Konya'da var. Bingöl'ümüze böyle bir yeri mutlaka kazandırmalıyız. Bu konuda yapılacak çalışmalara destek olacağız” demişti. Sonra belediye başkanı basında şehir terası yapılacağını duyurmuştu. Biz mirzan tepesine şehir terası yapılacak diye beklerken yeni vericiler için çalışma yapılıyor. Mahalle tepkili, ne yapacağımızı şaşırdık. Bu talebimizi yeniliyoruz. Söz verildiği gibi Mirzan tepesine şehir terası kurulmalıdır.”diye konuştu.

 

Su deposundan vericilerin kaldırılarak Megmir tepesine götürülmesini isteyen Muhtar Burakgazi, Mirzan mahallesinde oturan vatandaşın tedirginlik içinde yaşadığını söyledi. Vericilerden radyasyon yayma ihtimalinin olduğunu uzmanlarca da ortaya konduğunu ifade eden Burakgazi, bu soruna bir çözüm bulunması ve şehir terasının bir an önce yapılması gerektiğini ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
20.06.2025
16:25
Bingöl`de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
20.06.2025
16:03
Bingöl`de uyuşturucu tarlalarına jandarma baskını
Bingöl'de uyuşturucu tarlalarına jandarma baskını
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 29 bin 640 kök kenevir ve 13 bin 200 kök skunk bitkisi ele geçirildi.
20.06.2025
15:55
Akaryakıta kallavi zam!
Akaryakıta kallavi zam!
Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 51 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 3 lira 30 kuruş zam bekleniyor. Zamla birlikte Bingöl'de hangi yakıt ne kadar olacak?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın