KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Yamaç yoluna BSK asfalt

Üçgül: 'İmkanlar dahilinde tüm köy yollarımızı iyileştirecek ve daha uzun ömürlü yol yapımıyla ulaşımdaki aksamaları ortadan kaldıracağız' dedi.

Yamaç yoluna BSK asfalt
07 EYLÜL 2020 PAZARTESİ 17:44
11
3587
6
AA aa

Covid-19 pandemisi nedeniyle 2020 iş sezonunu gecikmeli açan İl Özel İdaresi, son günlerde yol yapım çalışmalarını daha da hızlandırdı. İlçe ve beldelerdeki köy yollarının iyileştirilmesi için birinci ve ikinci kat asfaltlama çalışmalarının yanı sıra ilk kez bu yıl uygulanan beton yol çalışması da gerçekleştirildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Yamaç grup yolunda da Bütümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt dökümünü gerçekleştiren İl Özel İdaresi, kış sezonu öncesi program dahilindeki tüm yolları yenilemeyi hedefliyor.

2020 yılı içerisinde şuana kadar 51 kilometrelik yol ağının 1. kat asfaltının yapıldığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül: “Yılsonuna kadar 77 kilometrelik yol ağının 1. kat asfaltını tamamlamış olacağız. Şuana kadar 104 kilometrelik yol ağının da 2. Kat asfaltı atıldı. Yılsonuna kadar 184 kilometrelik yol ağının ikinci kat asfaltını dökmüş olacağız” dedi.

GRUP YOLLARINA BSK ASFALT

Yamaç grup yolunda 4 kilometrelik BSK asfalt yapımının tamamlandığını da kaydeden Üçgül, ayrıca bu yıl içerisinde Dügernan, Aşağıköy, Çiris, Ortaköy, Şaban, Yelesen grup yolunun 5,5 kilometrelik kısmının BSK asfalt ile yenileneceğini kaydetti.

İmkanlar dahilinde tüm yolların yenilendiğini ve yatırım programlarının eksiksiz tamamlanmaya çalışıldığını da aktaran Üçgül, yenilenmesi yönünde talebi bulunan köy yollarını da önümüzdeki yıl yatırım programı kapsamında iyileştireceklerini ve özellikle grup yollarındaki BSK asfalt yapımını daha da arttırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan bu yıl içerisindeki yapılan yol yenileme çalışmalarının İl Özel İdaresi tarihinde bir sezonda yapılan en fazla yol yenileme faaliyeti olduğu da sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61789)
08 Eylül 2020 Salı 16:02
bingölün en büyük sorunu köy yollarının bozuk olması köy yolları yapılırsa binglün ilçe nufusları daha çok artacaktır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61776)
08 Eylül 2020 Salı 09:11
öncelikle özel idareyi tebrik etmek lazım. çalışma alanları ve bölgeleri siyasetçilerin milletvekillerin çevresi. şu asfalt yapılan köylere bakın hep milletvekillere yakın onların bölgeleri. 20 yıldır maalasef gözer köyü yolunu yapmamakta ısrar ediyorlar. bu özel idare ve onu yöneten il meclis üyelerinin ayıbıdır. 20 yılda bu ifade edilen köylerin yolları kaç kez yapıldı. bi açıklama yapsınlar. milletvekilleri, il meclis üyeleri maalesef ayrımcılıkta zirve yapmışlardır. ikiyüzlülük yapıp bize hizmet ettiklerini söyleyenler hep aynı yerlere hizmet götürüyorlar.bize gelince ödenek bitiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61771)
08 Eylül 2020 Salı 06:05
Bingol karer yollarina neden asfalt yapmiyorsunuz isinize gelmiyor demi ???
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61799)
08 Eylül 2020 Salı 20:06
@Misafir Kullanıcı Karerin kini HDP yapsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61770)
08 Eylül 2020 Salı 06:05
İnşaallah yamaç tan sonraki dışbudak ve gökdere köylerinide kapsar bu çalışmanız çünkü orada ki yolda çok kötü durumda yapmanız dilğiyle başarılar dilerim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61745)
07 Eylül 2020 Pazartesi 19:56
Buralara asfalt üstüne asfalt atıyorsunuz.. Kepçeli köyü yollarinada bir göz atın belki yüzünüz kızarır
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl`de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal`dan DEM Parti`nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın