KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2025 Çarşamba
°C

Yangın tatbikatı gerçeği aratmadı

Solhan İlçesinde hastanede AFAD, UMKE, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin desteği ile gerçeği aratmayan yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Yangın tatbikatı gerçeği aratmadı
18 HAZİRAN 2019 SALI 19:56
0
3409
0
AA aa

‘Hastane Afet Planı' kapsamında Solhan Devlet Hastanesi personeline verilen eğitimin ardından AFAD, UMKE, itfaiye ile polis ekiplerinin desteği ile tatbikat yapıldı. Acil durum alarmı ve anonslarla hastanede bulunanlar uyarılırken, senaryo gereği serviste meydana gelen yangında zehirlenenler itfaiye yardımıyla tahliye edilerek sağlık ekiplerine teslim edildi. Çıkan yangın ise itfaiye ekipleri ve hastane personelinin koordineli çalışması sonucu söndürüldü. Polisin güvenlik tedbiri aldığı tatbikat başarıyla tamamlandı.

Gerçeğe yakın bir tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Hastane Başhekimi Dr. Murat Döger, "Daha önce planlanmış bir şekilde sivil savunma birimi önderliğinde, İl Sağlık Müdürlüğü izni dahilinde 112, AFAD ve UMKE ekipleri, hastanemizde daha önce oluşturduğumuz kurtarma ekibiyle beraber tatbikatımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı. Güzel bir şekilde tatbikat sona erdi" dedi.

Hastanenin Sivil Savunma Amiri Serhat Bilmez ise, "Her yıl hastanemizde yıllık olarak ‘Hastane Affet Planı' kapsamında yaptığımız tatbikatlar var bugünde bunlardan birini gerçekleştirdik. Bingöl AFAD ekibi, Bingöl UMKE ekibi, Solhan Belediyesi itfaiyesi ve emniyetten arkadaşlarla beraber gerçeğe yakın bir tatbikat yaptık "diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2025
16:36
Bingöl`de yayalar neden yolun ortasından yürür?
Bingöl'de yayalar neden yolun ortasından yürür?
Çarşı merkezindeki birçok yaya yolu ve kaldırımı işgal eden araçlar nedeniyle halk yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor! Çözüm mü? Henüz icat edilmedi!
21.10.2025
16:13
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Millî Eğitim Bakanlığı, okul kayıtlarında adres dışı kayıtları önlemek için yeni bir sisteme geçileceğini duyurdu. Bakan Tekin, merkezi sınırlamayla kayıtların kontrol altına alınacağını ve taşra okullarındaki baskıların sona ereceğini belirtti.
21.10.2025
15:58
Ormangören:
Ormangören: 'Sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişim sağlanmalı'
DEM Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberindeki parti heyetiyle Solhan Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette, doktor eksiklikleri, randevu sorunları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi konular ele alındı.
21.10.2025
13:18
Bingöl`de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Şahıs, cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:57
Bingöl`de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Bingöl'de 2 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma tarafından yürütülen operasyonda 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
21.10.2025
12:56
Sülbüs`ün zirvesinde görüldü
Sülbüs'ün zirvesinde görüldü
Normalde düşük rakımlarda görülen bu istilacı türün yüksek dağ ekosisteminde tespit edilmesi, uzmanlarca iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir gözlem olarak değerlendirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın