KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Yapıcı Muhalefetimiz Devam Edecek

Tasalı; İnsanı ve adaleti merkeze alan halka hizmet anlayışımız ve yapıcı muhalefetimiz bundan sonrada devam edecektir dedi.

Yapıcı Muhalefetimiz Devam Edecek
27 HAZİRAN 2018 ÇARŞAMBA 00:32
4
1882
2
AA aa

HÜDA Par Bingöl Milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimlerinin Bingöl'de huzur ve sükûnet içinde tamamlandığını söyledi.

Tasalı; “ Hiç şüphesiz ilimizde seçimlerin olaysız, sükûnet ve nezaket içerisinde geçmesi hepimizi memnun etmiştir.  Son yılların en sakin ve en huzurlu seçimini geride bıraktık. Bundan dolayı Bingöl'ü tüm hemşerilerimizi tebrik ediyoruz. İnsanı ve adaleti merkeze alan halka hizmet anlayışımız ve yapıcı muhalefetimiz bundan sonrada devam edecektir. Hiç şüphesiz bu seçimlerde de halkımızın bize olan güveni ve teveccühü artmıştır. Bu güven ve teveccühe layık olmak için siyasal alanda mücadele etmeye devam edeceğiz. Yapıcı muhalefet Tüm olumsuz şartlara rağmen kıt ve helal imkânlarla bir seçim kampanyası yaptık. Hamdolsun başarılı olduk. Hiç şüphesiz bu başarıda tüm üyelerimizin payı çok büyüktür. Maddi ve manevi desteklerini seferber eden genç, yaşlı, bayan ve erkek tüm arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz.  HÜDA PAR, gün geçtikçe halkımızın destekleriyle daha çok büyüyüp umut vadedecektir” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29465)
27 Haziran 2018 Çarşamba 18:53
Vekil çıkarılamayacağı belli olan bir partiye verilen yaklaşık 7000 oy bence çok değerlidir. 7000 kişi bile bile oyunun boşa gideceğinden adı gibi emin olarak size oy verdi. Gerçekten tebrik ederim. Keşke ittifak içerisinde olsaydınız. Şahsen baraj nedeniyle size oy vermek istemedim. Benim gibi düşünen de çok maalesef. Gördüğüm kadarıyla aldığınız oy gerçek oyunuzun çok altında. Daha ciddi toplumda tanınan, bilinen, farklı kesimlere hitap edebilen adaylarla çok daha yukarılara çıkarsınız diye düşünüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29409)
27 Haziran 2018 Çarşamba 08:27
hangi muhalefet katiller sürüsü ile itifak kurmak nasıl muhalefet olur seni onlara onları sana çamurlamak gerek
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın