KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Yapılandırma yarın başlıyor

Vatandaşın başta vergi borçları olmak üzere belediyeye borçlarını yapılandırabileceği başvuru için tanınan 2 aylık süre yarın başlıyor. Bu imkândan yararlanmak isteyen vatandaşlar 09 Ekim 2014 Perşembe gününden itibaren Bingöl Belediyesi’ne başvurabilecekler.

Yapılandırma yarın başlıyor
08 EKİM 2014 ÇARŞAMBA 00:27
0
1847
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, 30 Nisan 2014 tarihine kadar tahakkuk edilip ödenmeyen su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, idari para cezaları gibi alacaklarını ödemeyen vatandaşların 2 ay içerisinde yazılı dilekçe ile Bingöl Belediyesi'ne müracaatta bulunulması istendi.

2014 Torba Yasası kamu alacaklarının yapılandırılması gibi bazı köklü değişiklik içerirken, yasa ile 09 Ekim 2014 Perşembe gününden itibaren belediyeye borcu olan mükelleflere 6 ila 18 arasında değişen çeşitli taksitlerle ödeme kolaylığı sunuluyor.

Yapılandırma kolaylığından yararlanmak isteyen vatandaşlar borçlarını ister peşin ve isterlerse katsayı oranına göre 6,9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilecekler. Peşim ödemelerde gecikme zammı alınmayacak. Borçların taksitlendirilmesi halinde ise tefe-tüfe oranında cüzi oranda gecikme zammı uygulanacak.

Açıklamada: “Bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkındaki 6552 sayılı ( Kamuoyunda torba yasa olarak bilinen ) Kanun, 11.09.2014 tarih ve 6552 mükerrer sayıda resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. 30 Nisan 2014 tarihine kadar tahakkuk edilip ödenmemiş olan su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, idari para cezaları vs. gibi alacakların iki ay içerisinde Bingöl Belediyesi'ne, en geç 01 Aralık 2014 tarihine kadar yazılı müracaat etmek kaydıyla peşin veyahut taksitler halinde ödeme kolaylığı sağlanmış bulunmaktadır” denildi.

Açıklamada, belirtilen süre içerisinde borç yapılandırma amacıyla Bingöl Belediyesi'ne başvurulmaması halinde borçlular hakkında icra takibinin yapılacağı kaydedildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın