KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Yardımlar ulaştı çocuklar sevindi

İstanbul'da bulunan Özel Levent On Adım Eğitim Bilimleri Ortaokulu tarafından

Yardımlar ulaştı çocuklar sevindi
12 ARALIK 2017 SALI 21:05
1
3188
4
AA aa

Öğrenci velilerinden Denizgül Balcı tarafından Müzsan Bingöl İl Başkanı Bülent Gayrinal'a teslim edilen yardımlar yine Gayrinal aracılığıyla Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Ortaokuluna teslim edildi. Müzsan Federasyon Bingöl Şube Başkanı Bülent Gayrinal yaptığı açıklamada, “Bu yardımlarından ötürü Özel Levent On Adım Eğitim Bilimleri Ortaokulu öğrencilerine, velilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu duyarlılıkları sayesinde birçok çocuğun yüzünü güldürdüler. Çocuklar buradan İstanbul'a hepsine kucak dolusu selamlarını gönderdiler. Bu tür organizasyonların çoğalmasını, toplumdaki hassas bağların daha da güçlendirilmesini temenni ediyorum. Böyle organizasyonlarda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20497)
13 Aralık 2017 Çarşamba 14:01
Emeğinize sağlik, bir çocuğu sevindirmek pahabiçilemez. TRB'den Sadullah hocam'a selamlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22766)
18 Şubat 2018 Pazar 00:39
@Misafir Kullanıcı A.s tesekkurler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20512)
13 Aralık 2017 Çarşamba 20:28
@Misafir Kullanıcı Teşhir ve reklam yapmamak kaydıyla..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20488)
13 Aralık 2017 Çarşamba 11:04
Bu haberlere kendilerine yer veren ve cocuklarida bu karelere ekleyerek rencide edenler ya yardim yapmayin ya da sol elin verdigini sag el gormesin.
Ozellıkle okul idarecilerine, öğretmenlere ve bu haberlere sitelerinde yer veren sizlerden ricam bu tarz insanımızın, bölgemizin, ilimizin onurunu gururunu kıran ve aşağılan uygulamaya dönüşen bu durumu haber olarak yansıtmayın...
Ayıptır
Günahtır
Büyük ihtimal sevabı da yoktur ..
İnsan birine yardım ederken resim vermeye utanır...
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
14.08.2025
02:32
Vali Usta, Bingöl`ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Vali Usta, Bingöl'ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Bingöl'de düzenlenen Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda Vali Ahmet Hamdi Usta, son 2 aylık verileri paylaştı, yürütülen çalışmaların suç oranlarının azaltılmasına nasıl yansıdığına dikkat çekti.
14.08.2025
02:31
Bingöl`de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 42 adet sikke ele geçirildi.
14.08.2025
02:29
Bingöl`de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl'de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl merkez PTT Kavşağı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, teklifin yetersiz olduğunu belirterek 'Bu teklif yetersiz ve geçersizdir. Adil ve acil teklif bekliyoruz.' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın