KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Temmuz 2025 Pazar
°C

Yarı olimpik yüzme havuzu açılıyor

Bakan Yılmaz, 2012 Mayıs ayında 4 Milyon TL’nin üzerinde bir bedelle ihale edilerek inşaatına başlanan iki metre derinliğe, 25 metre uzunluğa, 16 metre genişliğe ve 500 seyirci kapasiteli Bingöl yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun 2015 Mart ayında açılmasının planlandığını bildirdi.

Yarı olimpik yüzme havuzu açılıyor
11 OCAK 2015 PAZAR 22:53
0
4656
1
AA aa

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 2012 yılında yapımına başlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

1 çocuk havuzu, 1 büyük havuzu ve saunası olan, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun Mart ayında açılışının planlandığını kaydeden Bakan Yılmaz: “Bingöl Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, sağlıklı yaşamak ve yüzme sporunu bir yaşam tarzına dönüştürmek için ortam yaratan, çocuklarımızın sportif anlamda tüm ihtiyaçlarını karşılayan, son derece modern bir yapıya sahip ilimizin gözde tesislerinden biri olacak. Burada profesyonel eğitmenlerimiz gençlerimize, çocuklarımıza bilimsel metodlarla yüzme eğitimleri verecek, yüzme sporunu sevdirecekler. Ayrıca performans sporcusu yetiştirme ve il spor merkezi çalışmalarının yanı sıra, Yüzme havuzu tesislerimiz bölgesel düzeydeki yarışmalara da ev sahipliği yapacak. Belki de, Bingöl'de yetişen genç sporcular Milli takıma davet edilecek, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gerçekleşecek müsabakalarda rekorlar kıracak yüzücüler yetişecek” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMLER 30 OCAK'TA TAMAMLANACAK

Tesisin genel anlamda tamamlandığını belirten Bakan Yılmaz: “Havuz tesisatı çalıştırıldı. Tefrişatı için çalışmalarda son aşamaya gelindi. Suyun ısıtılması ve ilaçlanması ile ilgili test, denemeler ve eğitimler 30 Ocak 2015 ‘e kadar tamamlanacak. Yüzme havuzu tesislerimizin, bu çalışmalar da tamamlandıktan sonra 2015 Mart ayı içinde halkımızın hizmetine açılması planlanmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Kalkınmanın, sosyal boyutu olmadan düşünülemeyeceğini, bu anlamda toplumdaki bütün fertlerin kendi potansiyellerini ortaya koyabilecekleri projeler geliştirmeye devam edeceklerini de belirten Bakan Yılmaz, Bingöl Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu tesislerine katkı sunan herkese teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
H. Hüseyin (@Misafir_18345)
12 Ocak 2015 Pazartesi 22:39
Yaptıklarımız (Devlet hastahanesi) yapacaklarımızın (vidanjor açılışı) teminatıdır.
18.07.2025
21:52
Başkan Tartar söz verdi
Başkan Tartar söz verdi
Bingöl'ün Genç ilçesini Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Rafting Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil ederek Türkiye 3.'sü olan Genç Murat Aslanları Rafting Takımı'na, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan anlamlı bir destek geldi. Başkan Tartar, sporculara uluslararası standartlarda yeni bir rafting botu sözü verdi.
18.07.2025
21:33
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Bingöllü edebiyatçı, şair, yazar ve çevirmen Doç. Dr. Okan Alay, memleketi Bingöl'de düzenlenen söyleşi ve imza programında okurlarıyla bir araya geldi.
18.07.2025
17:57
Bingöl`de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de özel eğitim kurumlarında görev alacak öğretmenlerin diplomaları ve branşları titizlikle inceleniyor. Ayrıca Maliye, SGK, Emniyet ve Belediye ekiplerinden oluşan denetim grupları bu tür yerleri tespit ettiğinde hem kapatma hem de idari yaptırım uyguluyor.
18.07.2025
17:38
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Geçtiğimiz aylarda çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilen Bingöl Havalimanı PAT sahaları onarım ihalesinin Kasım yada Aralık ayında tekrardan yapılacağı öğrenildi.
18.07.2025
16:51
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl`de Negatif Algıyı Kırdık
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl'de Negatif Algıyı Kırdık
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bingöl'de eğitim için özel sektör ve hayırseverlerle birlikte güçlü bir seferberlik başlattık' dedi.
18.07.2025
16:22
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl`de yarıştı
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl'de yarıştı
Ezanı güzel okuma bölge yarışmasının 20.'si bu yıl Bingöl İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın