KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Yarım asır sonra bir ilk! Arıkan yeniden başkan…

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, 51 yıl sonra iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen isim oldu. Seçim sonrası ilk görüşünü aktaran Başkan Arıkan; 'Aynı kararlılıkla hizmetlerimizi sürdüreceğiz' vurgusunda bulundu.

Yarım asır sonra bir ilk! Arıkan yeniden başkan…
31 MART 2024 PAZAR 22:59
468
11332
31
AA aa

AK Parti Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kesin olmayan sonuçlara göre, Bingöl Belediye Başkanı olarak bir kez daha seçilerek şehir tarihinde önemli bir dönüm noktasına imza attı. Arıkan, 51 yıl sonra iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen isim oldu.

“AYNI KARARLILIKLA HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Seçim sonrası ilk açıklamasını yapan Başkan Arıkan, bu önemli başarıyla şehrin gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlamak adına kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Arıkan: “Şunu çok net söylüyorum; birinci dönem var olan heyecanımız, sizlerin bugün bize verdiği bu önemli sorumlulukla daha artmıştır. Bu dönem inşallah göreceksiniz, hiç zaman kaybetmeden planlamamızı yaparken bu şehrin 50 yıl sonrasını, 100 yıl sonrasını planlayacak ve güçlü bir şehri gelecek nesillere emanet edeceğiz” dedi.

ARIKAN'DAN TEŞEKKÜR

Seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını dileyip teveccüh gösteren Bingöl halkına teşekkür eden Başkan Arıkan, şunları söyledi;

“51 yıl sonra ilk defa iki dönem üst üste belediye başkanı seçilmemiz, bizlere gösterdiğiniz sonsuz güvenin en açık göstergesi olmakla birlikte, bir milat niteliğindedir.

“Sürdürülebilir bir gelecek” hedefiyle çıktığımız hizmet yolcuğunda, sizlerin gösterdiği kararlılık ve destek, bu zaferin en temel taşıdır.

Şehr-i Bal Diyarı Bingöl'ümüze layıkıyla hizmet etmek için bir önceki dönemde olduğu gibi yine var gücümle çalışacağımızı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla memleketimizi daha da ileriye taşıyacağımızı bir kez daha belirtmek isterim.

Bu kutlu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz başta olmak üzere; Milletvekillerimiz Sn. Feyzi Berdibek, Sn. Zeki Korkutata, İl Başkanımız Sn. Yılmaz Seven, partimizin tüm kademe başkan ve üyelerine, Cumhur İttifakı bileşeni Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Başkanı ve teşkilatlarına, geçmiş dönem milletvekili ve belediye başkanlarımız ile aday adaylarımız ile AK Davaya gönül vermiş isimsiz kahramanlara, sivil toplum örgütlerimize ve siz kıymetli Bingöl halkına tüm destekleriniz için içtenlikle şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca seçim sürecinin sükunetle tamamlanmasında emeği geçen tüm görevlilere de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.  Sevgi, saygı ve muhabbetle…”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108921)
03 Nisan 2024 Çarşamba 20:18
Bu vekıllerle yol gıdersen sonun hüsran olur her bırının arkasında bır sokak serserısı sankı mafyacılık oynuyoruz oy zamanında sarılırlar secım bıttıgınde telefona bakmazlar meclıste refarans ısterler görüşmemız için sormuşlar sızın ŞEGLIGINIZ nereye kadar demişlerki sızın EŞEKLIGINIZ devam edene kadar bu kadar net onların vekıllıgıde bızım salaklıgımız oldugu müdetçe devam eder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108920)
03 Nisan 2024 Çarşamba 14:25
Sayin Erdal baska bunu cok iyi bilmelidirki suan hedefleri odagi olan AKP den dolayi degilde sahsen inaniyorumki memleketimizin insnai Erdal baskana guvenerek sahsindan yana oy kullanmistir. Baskanimizi tebrik ediyorum ve devam eden projeler acisindan secilmesi cok iyi oldu ayrica onumuzdeki bu 4-5 yillik surecte kendisini cok buyuk gorevler ve hizmetler bekliyor. Belediyenin gorevi sehrin gorsel, kulturel ve de bu zamanda en onemlisi halk icin gelecegimiz icin yatirimsal calismalar yapmalidir. Allah yardimcisi olsun...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108918)
03 Nisan 2024 Çarşamba 12:32
Erdal allah var mütevazidir eywallah ama sinsidir. Ayrıca başarısız bir belediye başkanıdır. Bir il sadece mütevazi diye birini seçmez seçmemeli. Donanımı birikimi yetersiz bir adamdır. Anlayana kadar iş işten geçecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108907)
02 Nisan 2024 Salı 23:59
Zafer sarhoşluğuna kapılma.Nara atma.Ağır başlı ol.Yanıbaşındaki hezimeti gör.Urfa daki,genç ilçesindeki,Sancak beldesindeki sonuç senin başına da gelebilirdi.Çalışmaların taktir oldu.Millet etrafında kenetlendi.Değerini bil.Emeğe saygılı ol.İşçiler arasında ayrım yapma.Eş dost akraba ayrımcılığı yapma.Eşit ol v.b v.b
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108902)
02 Nisan 2024 Salı 18:23
Erdal Başkan,öncelikle tebrikler, aldığınız oylar kesinlikle sizin şahsınıza verilen onlardır.Başkaları kendine pay çıkarmaya çalışmasın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108894)
02 Nisan 2024 Salı 16:42
Dem Partisi itraz etsin Amin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108880)
02 Nisan 2024 Salı 16:12
AKP den ayrilsan iyi edersin ismini kurtarirsin en azindan cocuklarin senden utanmaz Akp den ayril bagimsiz olarak devam et
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108870)
02 Nisan 2024 Salı 11:45
Söz konusu Erdal Arıkan eleştirisi olunca 50 beğenmeyen her an hazır, hep aynı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108867)
02 Nisan 2024 Salı 09:22
dikkat ediniz ne zaman yerinde ve hakli bir yorum yapilsa hemen dis servislerin icimize yerlestirdikleri elemanlar yorumlari geri plana itip okunmasini engellemeye calisiyorlar. bu taktik devamli tüm dünyada yapilir.
dikkat edin hakli olarak Biz Müzlümanlarin israyil ile ilgili tepkisi ortaya konulunca pes pese gereksiz yorumlarla bu kardesimizin katil israyile olan tepkisini dile getirdigi yorum geri plana gereksiz zirva yorumlarla kaydirilmis.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108843)
01 Nisan 2024 Pazartesi 23:09
Ma colig ca wérda,colig şimarim.huma akp simar verd.
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın