KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Yarış başladı

Yaklaşan 29 Mart Yerel seçimler nedeniyle siyasi partiler çalışmalarını hızlandırırken, adaylar düzenlenen törenlerle halka tanıtıldı. 

Yarış başladı
02 ŞUBAT 2009 PAZARTESİ 10:57
0
1425
0
AA aa
Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Demokratik Toplum Partisi (DTP), Saadet Partisi (SP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adaylarını düzenlenen törenlerle halka tanıttı.
Haftasonu düzenlenen törenlerde ilk olarak Saadet Partisi tarafından Genç Caddesi üzerinde bulunan parti bürosunda aday tanıtımı yapıldı. Daha sonra AK Parti binasında düzenlenen törende adaylar tanıtılırken Pazar günü ise DTP Ahmet Dursun Spor kompleksinde MHP ise parti bürosunda adaylarını tanıttı.
Partilerin aday tanıtım törenleri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. SP'nin aday tanıtımı sırasında Genç Caddesi kısa bir süre trafiğe kapanırken, AK Parti aday tanıtımında ise parti binası ve çevresinde izdiham yaşandı. Tanıtım için Ahmet Dursun Spor Kompleksi'ni tercih eden DTP tanıtımına akın eden vatandaşlar ise toplantının ardından verilen konserde gönüllerince eğlendi. MHP ise sade bir törenle adayını açıklayarak belediye başkanlığına talip olduklarını belirtti. Her parti kendi adayının kazanacağını belirtip, seçmenlerden destek beklediklerini ifade ettiler.
İşte Partilerin adayları
AK Parti :
Merkez  Serdar Atalay, Adaklı Zeki Işık, Genç Abdurrahim Arıç, Karlıova Nihat Bingöl, Kiğı Coşkun Güven, Solhan Niyazi Çavuşoğlu, Yayladere Haşim Akyürek, Yedisu Cemal Kırtay.
CHP :
Merkez Çetin Sağgöz,
DTP :
Merkez ; Ömer Faruk Ersöz, Karlıova Ferit Çelik, Genç Ali Yürekli, Solhan Hüsamettin Orak, Sancak İsmail Hakkı Bana
MHP :
Merkez  Ali Bor, Kiğı İbrahim Kadir Zengin, Servi M. Şefik Solmaz
SP :
Merkez Bedri Tuğ,  Genç Abdurahman Demir, Solhan Abdulhakim Yıldız, Karlıova Veysi Bingöl, Adaklı Resul Antlı ve Yedisu Sedat Uçar olarak açıklandı.


Haber12 Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın