KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Yasağı ihlal edenlere 503 bin TL para cezası kesildi

Bingöl Valiliği, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan vatandaşlara 503 bin 832 TL idari para cezası kesildiğini bildirdi.

Yasağı ihlal edenlere 503 bin TL para cezası kesildi
06 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA 15:42
5
6817
1
AA aa

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de korona virüs (Kovid-19) tedbirleri valilik koordinesinde uygulanmaya devam ediyor.

Buna göre Ekonomik İstikrar Kalkanı Kapsamında Bingöl'de 32 bin 357 ihtiyaç sahibi aileye ödeme yapıldığını açıklayan valilik, Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından 10 bin 140 vatandaşın da taleplerinin karşılandığını açıkladı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Ekonomik İstikrar Kalkanı Kapsamında ilimizde 32 bin 357 ihtiyaç sahibi aileye bin TL'lik sosyal yardım ödemesi yapıldı. Vefa Sosyal Destek Grupları ve SYDV tarafından 4 bin 627 adet gıda paketi dağıtılmıştır. Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından 10 bin 140 vatandaşımızın talebi karşılanmıştır ve yine Vefa Sosyal Destek Gruplarımız 60 araç, 288 personel ile vatandaşlarımızın hizmetindedir. Seyahat İzin Kurulu'nca şuana kadar 6 bin 135 vatandaşımıza Seyahat İzin Belgesi düzenlenmiştir. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 836 kişiye 503 bin 832 TL idari para cezası uygulanmıştır. İlimiz giriş-çıkış noktalarında toplam 418 bin 25 araç kontrol edilmiştir” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58321)
08 Mayıs 2020 Cuma 11:59
Millet acliktan oluyor dahada ceza kesiliyor.......
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın