KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Yaşar: bingöl'ü unutmayacağım

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı görevinden Ağrı Patnos ilçe Jandarma komutanlığına tayini çıkan Kurmay Albay Etem Metehan Yaşar, çiçeklerle uğurlandı. Uğurlama töreninde duygulanan Yaşar, Bingöllü ve Bingöllüleri çok sevdiğini ve hiçbir zaman da unutmayacağını söyledi.

Yaşar: bingöl`ü unutmayacağım
14 HAZİRAN 2013 CUMA 03:31
0
4660
0
AA aa

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken, Ağrı Patnos ilçe jandarma komutanlığına tayini çıkan Kurmay Albay Etem Metehan Yaşar için düzenlenen veda törenine Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, iş adamları, köy korucuları ve çok sayıda vatandaşın aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı.

Yaklaşık 1 yıl önce Bingöl'de göreve başlayan ve görev yaptığı süre zarfında Bingöllülerin büyük sevgisini toplayan Kurmay Albay Etem Metehan Yaşar, kendisini uğurlamak için gelenlere teşekkür ederek, Bingöl'ü çok sevdiğini, Bingöl'de kısa sürede büyük dostluklar ve arkadaşlıklar edindiğini belirterek, gideceği her yerde Bingöl'ü ve Bingöl insanından övgüyle bahsedeceğini söyledi.

İl Jandarma Komutanlığı kışlasından çiçeklerle uğurlanan Kurmay Albay Yaşar'a yüzlerce araçlık konvoy, Elazığ il sınırına kadar eşlik etti.

YAŞAR'IN YERİNE MERSİN ATANDI

Kurmay Albay Yaşar'ın Bingöl'den ayrılmasıyla boşalan İl Jandarma Komutanlığı görevine Kurmay Yarbay Selahattin Mersin atandı. Bingöl'ün yeni il jandarma komutanı Kurmay Yarbay Mersin, dün öğle saatlerinde düzenlenen devir teslim töreniyle Kurmay Albay Yaşar'dan görevi devraldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın