KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Mayıs 2025 Cuma
°C

Yaşlılarımız toplumun temel direğidir

‘18-24 Mart Yaşlılar Haftası’ münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, yaşlıların, toplumun ve ailenin temel direği olduğunu söyledi.

Yaşlılarımız toplumun temel direğidir
21 MART 2014 CUMA 20:39
0
1372
0
AA aa

Yaşlıları ‘dünden bugüne köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır' olarak değerlendiren Vali Taşyapan: “Yaşlılarımız, toplumumuzun ve ailemizin temel direğidir. Onların geniş ufukları, tecrübeleri ve kazanmış oldukları bilgi birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, günümüze ve geleceğe ışık tutan bir kaynaktır. Yaşlılık olgusu, yaşlılığın ve geleceğin planlanması, herkesi ve dolayısıyla toplumu ilgilendiren bir konudur. Toplumun kıdemlileri olan yaşlılarımızı koruyacak kişiler olmaktan ziyade tecrübe ve bilgi birikimlerinden yararlanılacak değerler olarak görmeliyiz” dedi.

Millet olarak yaşlıları yük olarak görmeyen, özenle ve sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahip olduğumuzu aktaran Vali Taşyapan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizim kültürümüzde yaşlılarımız evimizin başköşesinde yer bulan, sözleri ve fikirleri dikkatle ve özenle dinlenen bireyler olmuştur ve böyle devam ettirilmelidir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak bizlerin öncelikli görevleri olmalıdır. Bu vesile ile bütün yaşlılarımızı saygı ile selamlar, Yüce Allah'tan kendilerine mutlu, sağlıklı ve hayırlı ömürler dilerim” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.05.2025
20:41
Bingöl`de deprem! Merkez üssü Kiğı
Bingöl'de deprem! Merkez üssü Kiğı
Son günlerde irili ufaklı 20'yi aşkın depremin yaşandığı Bingöl'de sarsıntının şiddeti bu kez arttı. Merkez üssü Kiğı ilçesi olan 4,3 büyüklüğündeki deprem ilçede korku yarattı.
29.05.2025
16:46
Bingöl halkından siyasilere konut ihtiyacı için TOKİ çağrısı!
Bingöl halkından siyasilere konut ihtiyacı için TOKİ çağrısı!
Konut fiyatlarındaki ve kiralardaki sıra dışı artış karşısında zorluk yaşayan halk, TOKİ'nin taksitli konut imkanlarından yararlanmak için siyasilere çağrıda bulundular: 'Bingöl'ün depremsellik riski üzerinden halk yararına bir fırsat yaratılabilir. Bu konuda samimi bir adım atılmasını bekliyoruz'
29.05.2025
16:27
Bingöl`de kaçakçılık operasyonu
Bingöl'de kaçakçılık operasyonu
Genç ilçesi mülki sınırları içerisinde 1 şahsın ev ve eklentilerinde arama gerçekleştirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlandığı belirtildi.
29.05.2025
15:42
Gençli kadınlara GÜZEL destek!
Gençli kadınlara GÜZEL destek!
Bir yıl boyunca kurslarda eğitim alan ADEM kursiyerleri, Genç Kaymakamı Muhammed Güzel'in 'Aile Yılı' jestiyle Karadeniz Turuna çıktılar.
29.05.2025
15:15
Sürücüler DİKKAT! Kanun teklifi komisyondan geçti
Sürücüler DİKKAT! Kanun teklifi komisyondan geçti
Trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. Öte yandan üretilen yeni nesil radar cihazı, otoyolların yanında bundan sonra yerleşim yerlerinde de kullanılacak. İşte tüm detaylarıyla yeni düzenlemeler…
29.05.2025
14:54
Bingöl`de yabancı uyruklu 2 şahsın sınır dışı edilmesi kararı
Bingöl'de yabancı uyruklu 2 şahsın sınır dışı edilmesi kararı
Bingöl'de kaçakçılık suçlarından haklarında tahdit kaydı bulunduğu ve kimlikleri iptal edildiği belirlenen yabancı uyruklu 2 şahıs sınır dışı edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın