KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Yatırımcılara kapı aralanıyor

Bingöl’de, kamu ve özel yatırımların önünü açacak olan hazine arazilerinin envanteri oluşturuldu. Vali Köşger; “Bunların bir an önce yatırım yapmak isteyenlere tahsisi noktasında süreci hızlandırmak için bölge müdürlerimizle bir ön çalışma yapmak niyetindeyiz” dedi.

Yatırımcılara kapı aralanıyor
13 EKİM 2016 PERŞEMBE 22:54
0
1952
0
AA aa

Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında, bölge müdürlerinin katılımıyla Yatırımları Kolaylaştırma Toplantısı düzenlendi.

Bingöl Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Köşger, son dönemde gündeme gelen cazibe merkezleri konusunda yatırımlarla ilgili süreci hızlandırmak için toplandıklarını söyledi.

ENVANTER OLUŞTURULDU

Fırat Kalkınma Ajansı ve İl Defterdarlığı ile birlikte daha önce süreci başlattıklarını belirten Vali Köşger, Bingöl'de yatırıma müsait olan hazine arazilerinin envanterinin oluşturduğunu söyledi.

Arazilerin bir an önce yatırım yapmak isteyenlere tahsisi noktasında süreci hızlandırmak için bölge müdürlükleriyle bir an çalışma yapmak niyetinde olduklarını vurgulayan Vali Köşger, “Bölge müdürlüklerimiz, kendilerine vereceğimiz yatırıma müsait hazine arazilerini değerlendirecekler ve bizlere ön onay verecekler. Bizler de nereye hangi yatırım yapılabilir ayrıştıracağız. Aldığımız ön onay ile de yatırımcıya hazır olan araziyi göstererek burada yatırımı gerçekleştirebileceklerini kendilerine ifade edeceğiz. Bu süreç uzun bir süreç ancak bugün gerçekleştireceğimiz toplantı ile bu süreci olabildiğince kısaltacağız” dedi.

Toplantıda Bingöl'de yatırıma müsait arazileri değerlendirerek yatırımları hızlandırmak amacı ile bölge müdürlerinin görüş ve önerileri alındı.

Toplantıya Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atala, Vali Yardımcısı Cevat Gün, Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, DSİ 9. Bölge Müdürü Sait Peker, İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş, Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya POLAT, Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürü Ahmet Akkiprik, TEİAŞ 13. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürü Ahmet Saraç, Erzurum DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mustafa Açıkgenç ve ilgili il müdürleri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın