KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mart 2026 Çarşamba
°C

Yaz spor oyunları sona erdi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından Muş'ta düzenlenen 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları, voleybol final maçıyla sona erdi.

Yaz spor oyunları sona erdi
05 TEMMUZ 2011 SALI 09:33
0
1889
0
AA aa

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Gaziantep Gençlik ve Spor Kız Voleybol Takımı ile Malatya Gençlik ve Spor Kız Voleybol Takımı'nın maçını Vali Ali Çınar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sami Çağlayan, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Süreyya Yağlıoğlu, Gaziantep, Malatya ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri yetkilileri ile taraftarlar izledi. Final maçında rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Gaziantepli sporcular, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak birinci oldu.

Gaziantep'in birinci olduğu turnuvada, Malatya ikinci olurken, Elazığ ekibi üçüncü ve Muş ekibi ise dördüncü oldu. Ayrıca organizasyon komitesi tarafından en iyi seçilen sporculara ödülleri verildi. En iyi libero oyuncusu Rengin Ferat (Muş), en iyi servis atan oyuncu Saime Yağız (Muş), gelecek vaat eden en iyi sporcu Sümeyra Çağla Ergün (Muş), en iyi smaçör oyuncu Sabiha Ayhan (Gaziantep), en iyi blokçu sporcu Şeymanur Akbulut (Gaziantep), en centilmen oyuncular ise Yeşim Aslan (Elazığ) ve Solmaz Doğan (Malatya) olarak belirlendi.
Karşılaşmanın ardından sahaya inen Vali Ali Çınar, tüm takım sporcularını tek tek tebrik etti. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Çınar, Muş'ta huzurlu ve güvenli bir şekilde müsabakaların yapıldığını açıkladı. Bin kişilik kafileyi Muş'ta ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını dile getiren Çınar, birinci olan Gaziantep kız takımını ayrıca tebrik ederek, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinden Muş Valiliği'ne geldiğini hatırlatarak sevindiğini söyledi.
Vali Çınar, "Yaklaşık bin sporcu ve antrenörünü ilimizde misafir etmekten ve spor karşılaşmalarını huzurlu bir şekilde tamamlanmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcuların bundan sonraki spor hayatlarında başarılı olmalarını tavsiye ediyorum. Sizin aralarınızdan gerek bölgesel, gerek ulusal ve gerekse uluslararası karşılaşmalara katılacak çok kıymetli sporcular yetişmiş olacaktır. İlimize gelen sporcu ve antrenörler ilimizi tanımış oldular. Burada arkadaşlıklar kurup kaynaştılar. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Özellikle izlediğim voleybol maçını çok beğendim. Gerek Gaziantep gerekse Malatya takımları çok başarılı bir maç çıkardılar. Ben Gaziantep'ten geldim. Gaziantep Şahinbey ilçesi kaymakamıydım. Burada bu takımın başarılı olması beni sevindirdi" dedi.
'6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları' Muş müsabakalarının ilde adeta karnaval havası estirdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Süreyya Yağlıoğlu ise, organizasyonda hiçbir kusurun yaşanmadığını kaydetti. Spor tesislerinin ciddi anlamda onarımdan geçip bu tür faaliyetlere artık kapılarını açtığını belirten Süreyya Yağlıoğlu, büyük organizasyonlara hazır olduklarını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından başarılı olan takım ve sporculara kupa ve madalyaları Vali Ali Çınar tarafından verildi.
27 Haziran'da başlayan spor şölenine Muş, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Van, Şırnak ve Tunceli illerinden bine yakın sporcunun katıldığı kaydedildi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.03.2026
03:18
Bingöl`de APP Plaka Yoğunluğu!
Bingöl'de APP Plaka Yoğunluğu!
Bingöl'de APP plaka kullanan araç sahipleri, cezai uygulamalar öncesinde plakalarını değiştirmek için Şoförler ve Otomobilciler Odası'na akın ediyor. Günlük sınırlı sayıda plaka basılırken yoğunluk nedeniyle randevu sistemi uygulanıyor.
11.03.2026
03:17
Bingöl Belediyesi`nin Gazze iftarları başladı
Bingöl Belediyesi'nin Gazze iftarları başladı
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Gazze'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik iftar hizmeti başlattı. Kurulan aşevinde her gün yaklaşık 1.000 kişiye sıcak yemek ikram ediliyor.
11.03.2026
03:14
Akaryakıta Zam Üstüne Zam!
Akaryakıta Zam Üstüne Zam!
İran savaşıyla birlikte yükselen petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Dün gece benzin ve motorine zam gelirken, bu gece yarısı benzinin litre fiyatı bir kez daha arttı. Bingöl'de akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi. İşte güncel tablo…!
11.03.2026
03:13
Kırsalda Bereket Projesi Başlıyor
Kırsalda Bereket Projesi Başlıyor
Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsalda üretimi artırmak amacıyla 'Kırsalda Bereket Küçükbaş Hayvancılığa Destek Projesi'ni hayata geçiriyor. 2026–2028 yıllarını kapsayan proje kapsamında Türkiye genelinde 150 bin baş küçükbaş hayvan üreticilere dağıtılacak.
11.03.2026
03:12
Van`da Bingöllüler İftar Sofrasında Buluştu
Van'da Bingöllüler İftar Sofrasında Buluştu
Van Bingöl Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İş insanları, akademisyenler, kamu personelleri ve üniversite öğrencileri iftar sofrasında buluştu.
11.03.2026
03:11
Maliye Sendikası Bingöl üyeleri iftarda buluştu
Maliye Sendikası Bingöl üyeleri iftarda buluştu
Maliye Sendikası Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında maliye çalışanları Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Programda birlik, dayanışma ve mesleki dayanışma vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın