KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Kasım 2026 Pazartesi

Yedisu kaymakamının köy ziyaretleri devam ediyor

Yedisu İlçesi Kaymakamı Hasan Çiçek’in köy ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Çiçek, ziyaret kapsamında Yedisu Erzincan güzergahında bulunan Gelinpertek Köyü’nü ziyaret etti

Yedisu kaymakamının köy ziyaretleri devam ediyor
13 OCAK 2012 CUMA 23:15
0
11063
0
AA aa

Yedisu İlçesi Kaymakamı Hasan Çiçek'in köy ziyaretleri devam ediyor. Yedisu Kaymakamı Hasan Çiçek, Yedisu İlçesine bağlı Gelinpertek Köyüne giderek halkın talep ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Çiçek, vatandaşlar ile sohbet ederek, sıkıntılarını da dinledi.

Yedisu Kaymakamı Hasan Çiçek'in köy ziyaretlerine, JandarmaYüzbaşı Ali Can Emeksiz, Yedisu Belediye Başkanı M. Şerif Memioğlu da eşlik etti.

Gelinpertek Köyünün geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğu söyleyen Yedisu Kaymakamı Hasan Çiçek, Gelinpertek Köyünün Yedisu-Erzincan yol güzergahında bulunduğu belirterek, köyde 21 hane ve 67 kişinin yaşandığı ve Çiçekli-Göl Mezrasının bulunduğu kaydetti. Çiçek, Gelinpertek Köyünün kendine has dikdörtgen ve üçgen şeklinde inşaat ve mermer taşı bulunduğu ifade ederek, 2011 yılında köyde kadastro çalışmalarının yapıldığını söyledi.

2011 yılında Gelinpertek Suyu üzerinde köprü yapılması için proje yapıldığını belirten Kaymakam Çiçek, bu projenin 2012 yılında faaliyete geçirileceğini vurguladı. Köydes Programı dahilinde yol ve içme suyunun yapılarak hizmete sunulduğunu ifade eden Çiçek, afet kapsamında köyde 9 adet konutun yapıldığını ve Gelinpertek Köyü ile bağlı mezralara ait diğer sorun ve ihtiyaçların tespit edilerek en kısa zamanda giderileceğini belirterek; köyde özürlü, yoksul ve yaşlı, öğrenci konumunda bulunan vatandaşların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurmaları halinde imkanlar dahilinde yardımcı olunacağını sözlerine ekledi.

Köyde Sağlık Evi ve İlkokul olmasına rağmen uzun süredir beridir kapalı olduğunu belirten Çiçek, köydeki çocukların halen Yedisu YİBO' da ve Yedisu Lisesinde taşıma usulü ile eğitim-öğretim gördüğünü belirterek, 2012 yılında Yedisu Lisesinde bir yurt yapılması için gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Yedisu-Erzincan yolunun kış aylarında ulaşıma kapanması nedeniyle yolun açılmasını talep eden Köy Muhtarı ve vatandaşlara mevcut yolun açılması için yetkililer ile görüşülerek ulaşıma açılması için gerekli gayretin gösterileceğini söyleyen Çiçek, ilçe güzergâhındaki yolun kendi imkanları ile açılacağını beyan etti.

 

Gelinpertek Köyüne yapılan ziyaretten oldukça memnun olduklarını belirten köy muhtarı ve vatandaşlar, bu ziyaret vesilesi ile Kaymakam Hasan Çiçek ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.11.2026
17:50
Ve mutlu sona gelindi! Efrayim`in kampanyası tamamlandı
Ve mutlu sona gelindi! Efrayim'in kampanyası tamamlandı
Bingöl, SMA hastası Efrayim Gökalp için tek yürek oldu. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum kuruluşlarına kadar toplumun her kesiminin destek verdiği bağış kampanyası yüzde 100 hedefine ulaştı. Şimdi sıra tedavide! Minik Efrayim, yarın dualar, umutlar ve uçurulacak balonlarla Dubai'ye uğurlanacak.
02.11.2026
10:59
BES`te yeni dönem! İki önemli harcama için para çekme hakkı geliyor
BES'te yeni dönem! İki önemli harcama için para çekme hakkı geliyor
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde milyonlarca katılımcıyı ilgilendiren yeni düzenleme gündemde. Cumhurbaşkanlığı 2027 Yılı Programı'nda yer alan plan hayata geçerse BES birikimlerinin kullanımında önemli değişiklikler yaşanacak.
02.11.2026
10:33
Tüplü araç sahiplerine kötü haber! Zam kapıda
Tüplü araç sahiplerine kötü haber! Zam kapıda
Otogaz fiyatlarında beklenen artış için tarih belli oldu. Yarın yürürlüğe girmesi beklenen zamla birlikte Bingöl'de otogaz fiyatları yeni bir seviyeye ulaşacak. İşte zam sonrası beklenen rakam…
01.11.2026
23:01
12Bingölspor`dan altın değerinde 3 puan
12Bingölspor'dan altın değerinde 3 puan
Deplasmanda İskenderunspor'u Ömer Yanık'ın golüyle mağlup eden 12Bingölspor, hem galibiyet hasretine son verdi hem de lig sıralamasında yükselişe geçti. Geçen hafta 10. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, puanını 13'e çıkararak 8. sıraya yerleşti.
01.11.2026
22:59
Genç Muratspor`dan sahasında kritik galibiyet!
Genç Muratspor'dan sahasında kritik galibiyet!
Taraftarının desteğini arkasına alan Bingöl temsilcisi, Van İlvan Spor karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. Numan ve Selahattin Aras'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılan Genç Muratspor, puanını 4'e yükselterek grupta 6. sıraya yerleşti.
01.11.2026
22:58
Bingöllü Sporculardan uluslararası arenada 7 madalya!
Bingöllü Sporculardan uluslararası arenada 7 madalya!
17. Kemer Uluslararası Bocce Turnuvası'nda Millî Takım formasıyla mücadele eden Bingöllü sporcular, 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın