KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

Yedisu kaymakamlığı çalışmalarını hızlandırdı

Ramazan ayı münasebetiyle yoksul vatandaşlara nakdi yardım yapan Kaymakam Pala, içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere korige boru alarak çalışmaları hızlandırdı.

Yedisu kaymakamlığı çalışmalarını hızlandırdı
16 AĞUSTOS 2011 SALI 00:40
0
9704
1
AA aa

Bingöl'ün Yedisu İlçesi'nde çalışmalarına hız veren Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, Yedisu ilçesini daha iyi yerlere taşımaya çalıştıklarını söyledi.

İlçede mübarek Ramazan ayı münasebetiyle yoksul vatandaşlara yardım yaptıklarını belirten Kaymakam Pala, “Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile İlçemiz Köy ve Mahallelerinde ikamet eden 192 yoksul vatandaşa 46 bin TL nakdi yardım yapılarak yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçları kısmen de olsa giderilmiş bulunmaktayız. “En hayırlı insan başkasına faydası olan insandır” düsturuyla hareket ediyoruz” dedi.

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES), ile Yedisu İlçesine bağlı köylerimiz ile bağlı mezralarının içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere 78 bin TL ihale karşılığında korige boru alındığını aktaran Kaymakam Pala, “Bilindiği gibi köylerin ve bağlılarının altyapı hizmetleri, köylere hizmet götürme birlikleri aracılığı ile mahalli imkân ve kabiliyetlerin en verimli bir şekilde kullanılarak, kısa sürede çözümlenmesi amacıyla KÖYDES ile yapılmaktadır. Bu projeler kapsamında ilçemize bağlı köy ve mezralarımızın içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere korige boru alınarak köy muhtarlarına zimmet karşılığı teslim edilmektedir. Bu vesile ile köy ve mezralarımızın alt yapı sorunları giderilmiş bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Konu hakkında açıklama yapan köy muhtarları, “Ramazan vesilesi ile yoksul insanlarımız kısmen de olsa zaruri ihtiyaçlarını gidermiş bulunmaktadırlar. Ayrıca ana yollarda mevcut bulunan dere ve çukurlar, arazi sulama işlerinde kullanmak ve bazı mezraların içme suları verilen korige borularla giderilerek bu hizmeti kıt imkânlarla sağlayan Kaymakam Mustafa PALA' ya teşekkür ediyoruz” dediler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
adnan (@Misafir_8611)
02 Haziran 2012 Cumartesi 20:53
borularin basinda resim cekerek neyi hizlandiriyosunuz hicrat yok
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın