KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2026 Pazar
°C

Yedisu kaymakamlığı çalışmalarını hızlandırdı

Ramazan ayı münasebetiyle yoksul vatandaşlara nakdi yardım yapan Kaymakam Pala, içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere korige boru alarak çalışmaları hızlandırdı.

Yedisu kaymakamlığı çalışmalarını hızlandırdı
16 AĞUSTOS 2011 SALI 00:40
0
9723
1
AA aa

Bingöl'ün Yedisu İlçesi'nde çalışmalarına hız veren Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, Yedisu ilçesini daha iyi yerlere taşımaya çalıştıklarını söyledi.

İlçede mübarek Ramazan ayı münasebetiyle yoksul vatandaşlara yardım yaptıklarını belirten Kaymakam Pala, “Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile İlçemiz Köy ve Mahallelerinde ikamet eden 192 yoksul vatandaşa 46 bin TL nakdi yardım yapılarak yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçları kısmen de olsa giderilmiş bulunmaktayız. “En hayırlı insan başkasına faydası olan insandır” düsturuyla hareket ediyoruz” dedi.

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES), ile Yedisu İlçesine bağlı köylerimiz ile bağlı mezralarının içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere 78 bin TL ihale karşılığında korige boru alındığını aktaran Kaymakam Pala, “Bilindiği gibi köylerin ve bağlılarının altyapı hizmetleri, köylere hizmet götürme birlikleri aracılığı ile mahalli imkân ve kabiliyetlerin en verimli bir şekilde kullanılarak, kısa sürede çözümlenmesi amacıyla KÖYDES ile yapılmaktadır. Bu projeler kapsamında ilçemize bağlı köy ve mezralarımızın içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere korige boru alınarak köy muhtarlarına zimmet karşılığı teslim edilmektedir. Bu vesile ile köy ve mezralarımızın alt yapı sorunları giderilmiş bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Konu hakkında açıklama yapan köy muhtarları, “Ramazan vesilesi ile yoksul insanlarımız kısmen de olsa zaruri ihtiyaçlarını gidermiş bulunmaktadırlar. Ayrıca ana yollarda mevcut bulunan dere ve çukurlar, arazi sulama işlerinde kullanmak ve bazı mezraların içme suları verilen korige borularla giderilerek bu hizmeti kıt imkânlarla sağlayan Kaymakam Mustafa PALA' ya teşekkür ediyoruz” dediler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
adnan (@Misafir_8611)
02 Haziran 2012 Cumartesi 20:53
borularin basinda resim cekerek neyi hizlandiriyosunuz hicrat yok
11.09.2026
23:23
Çift listeli MHP Bingöl kongresinde kazanan belli oldu
Çift listeli MHP Bingöl kongresinde kazanan belli oldu
MHP Bingöl 15. Olağan İl Kongresi'nde iki liste yarıştı. Oy kullanma işleminin ardından 186 oy alan mevcut başkan Emin Varan yeniden il başkanlığına seçilirken, Niyazi Çağlar 49 oyda kaldı. Kongrede birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Yeni yönetim listesi ise şöyle şekillendi;
11.09.2026
23:19
Çalıkağıllılar ilk kez bir Valiyi ağırladılar!
Çalıkağıllılar ilk kez bir Valiyi ağırladılar!
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Yayladere programının son durağında Çalıkağıl Köyü'nü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Çelik'e köylüler, kendilerini ziyaret eden ilk vali olması nedeniyle teşekkür etti.
11.09.2026
23:18
MEB`den ikili eğitim kararı: Ders süreleri 30 dakikaya düşürülebilecek
MEB'den ikili eğitim kararı: Ders süreleri 30 dakikaya düşürülebilecek
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılında bazı okullarda ders süreleri için yeni düzenlemeye gitti. Yapım, güçlendirme veya öğrenci yoğunluğu nedeniyle ikili eğitim yapan okullarda 40 dakikalık ders süresi, valilik planlamasıyla 30 dakikaya kadar indirilebilecek.
11.09.2026
23:14
Bingöl`de okullarda güvenlik alarmı: Çocuklar için yeni tedbirler masada
Bingöl'de okullarda güvenlik alarmı: Çocuklar için yeni tedbirler masada
Bingöl'de öğrencilerin güvenliği için kurumlar aynı masada buluştu. Okul ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci servisleri, trafik, siber güvenlik, sağlık ve gıda güvenliği ile eğitim ortamlarının fiziki şartlarına kadar birçok başlık ele alındı.
11.09.2026
23:12
Bingöl`de akaryakıta çifte zam: Motorin 100 liraya dayanıyor
Bingöl'de akaryakıta çifte zam: Motorin 100 liraya dayanıyor
Akaryakıt fiyatlarında yeni zam dalgası geliyor. Brent petrolün 105 doların üzerine çıkmasının ardından benzine bu gece 3 lira 20 kuruş, motorine ise yeni haftada 7 lira 67 kuruş zam bekleniyor. Zamların gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 100 liraya dayanacak!
11.09.2026
02:34
Bingöl Üniversitesi`nden Balkanlar`a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi'nden Balkanlar'a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenen EAIE 2026 kapsamında farklı ülkelerden üniversite temsilcileriyle bir araya gelerek uluslararası akademik iş birlikleri ve öğrenci hareketliliği üzerine temaslarda bulundu. Görüşmelerin yanı sıra Bingöl Üniversitesi ile Arnavutluk'taki University of New York Tirana arasında ikili iş birliği anlaşması imzalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın