KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Yedisu'da 192 yoksul aileye yardım

Yedisu Kaymakamlığı tarafından, ilçede yaşayan fakir ve yoksul vatandaşlara mübarek Ramazan ayı münasebetiyle yardım yapıldı.

Yedisu`da 192 yoksul aileye yardım
17 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 00:00
0
7243
0
AA aa

Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, mübarek Ramazan ayı vesilesi ile ilçeye bağlı köy ve mahallelerde ikamet eden 192 yoksul vatandaşa 46 bin TL nakdi yardım yaptıklarını söyledi. 

Pala, böylece ramazan ayında fakir ve yoksul vatandaşların ihtiyaçlarının kısmen de olsa giderildiğini belirterek, “En hayırlı insan başkasına faydası olan insandır” düsturuyla hareket ederek insanlara yapılan bu tür insani hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

KÖY ALTYAPILARI İÇİN BORU ALINDI

İlçe kaymakamlığı tarafından ayrıca köylerin içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere çeşitli çaplarda koriger boru ihalesi yapılarak 78 bin TL karşılığında boru alındığı bildirildi.
Kaymakam Pala, “Bilindiği gibi köylerin altyapı hizmetleri, köylere hizmet götürme birlikleri aracılığı ile mahalli imkân ve kabiliyetlerin en verimli bir şekilde kullanılarak, kısa sürede çözümlenmesi amacıyla Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) ile yapılmaktadır. Bu projeler kapsamında ilçemize bağlı köy ve mezralarımızın içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere koriger boru alınarak köy muhtarlarına zimmet karşılığı teslim edilmektedir. Bu vesile ile köy ve mezralarımızın alt yapı sorunları giderilmiş bulunmaktadır” dedi.
Köy muhtarları ise, yoksul ailelere yardımda bulunan ve köy altyapı sorunlarının giderilmesini sağlayan Kaymakam Pala'ya teşekkür ettiler.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın