KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Aralık 2025 Pazar
°C

Yedisu'da 192 yoksul aileye yardım

Yedisu Kaymakamlığı tarafından, ilçede yaşayan fakir ve yoksul vatandaşlara mübarek Ramazan ayı münasebetiyle yardım yapıldı.

Yedisu`da 192 yoksul aileye yardım
17 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA 00:00
0
7064
0
AA aa

Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, mübarek Ramazan ayı vesilesi ile ilçeye bağlı köy ve mahallelerde ikamet eden 192 yoksul vatandaşa 46 bin TL nakdi yardım yaptıklarını söyledi. 

Pala, böylece ramazan ayında fakir ve yoksul vatandaşların ihtiyaçlarının kısmen de olsa giderildiğini belirterek, “En hayırlı insan başkasına faydası olan insandır” düsturuyla hareket ederek insanlara yapılan bu tür insani hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

KÖY ALTYAPILARI İÇİN BORU ALINDI

İlçe kaymakamlığı tarafından ayrıca köylerin içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere çeşitli çaplarda koriger boru ihalesi yapılarak 78 bin TL karşılığında boru alındığı bildirildi.
Kaymakam Pala, “Bilindiği gibi köylerin altyapı hizmetleri, köylere hizmet götürme birlikleri aracılığı ile mahalli imkân ve kabiliyetlerin en verimli bir şekilde kullanılarak, kısa sürede çözümlenmesi amacıyla Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) ile yapılmaktadır. Bu projeler kapsamında ilçemize bağlı köy ve mezralarımızın içme suyu, yol ve sulama işlerinde kullanılmak üzere koriger boru alınarak köy muhtarlarına zimmet karşılığı teslim edilmektedir. Bu vesile ile köy ve mezralarımızın alt yapı sorunları giderilmiş bulunmaktadır” dedi.
Köy muhtarları ise, yoksul ailelere yardımda bulunan ve köy altyapı sorunlarının giderilmesini sağlayan Kaymakam Pala'ya teşekkür ettiler.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın