KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2025 Cuma
°C

Yedisu'da üniversite öğrencilerine moral yemeği

Yedisu Kaymakamlığı tarafından ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine moral yemeği verildi.

Yedisu`da üniversite öğrencilerine moral yemeği
07 EYLÜL 2012 CUMA 08:42
0
7424
0
AA aa

Yedisu Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen yemeğe yaklaşık 50 üniversite öğrencisi katıldı. İlçede ikamet edip üniversite okuyan veya bu yıl üniversite okumaya hak kazanan öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen moral yemeği ilçe merkezindeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) bahçesinde düzenlendi. İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe Belediye Başkanı M. Şerif Memioğlu, Yarbay Tayfun Çağan, İstihbarat Binbaşı Ümit Başaran ve Piyade Binbaşı Osman Elmacı'nın da katıldığı etkinlikte öğrencilerle sohbet edilip sıkıntıları dinlenildi. Programda öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek, okumanın önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin çok zor şartlarda okuduklarını ve özellikle yaşadıkları maddi sıkıntıları bildiğini söyleyen Kaymakam Çiçek, bu konuda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade etti.

Yapılan bu etkinlikten oldukça duygulandığını belirten Merve Sedal adlı üniversite öğrencisi ise, bu tip organizasyonlar kendileri için çok önemli olduğunu, moral bulduklarını ifade ederek, "Bu yemek bize verilen değeri anlatıyor. Bizi ağırlayıp sıkıntılarımızı dinledikleri için özellikle ilçe jandarma komutanımıza ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
17.10.2025
13:43
12Bingölspor`da hedef, kayıpsız bir hafta!
12Bingölspor'da hedef, kayıpsız bir hafta!
Nesine 3.Lig 2. Grup'ta mücadele veren 12Bingölspor, ligin 7'nci haftasında Kırşehir Spor'a konuk oluyor. Yeşil beyazlı temsilcimizde hedef, deplasmandan 3 puan çıkararak liderliğini koruyup yükselişini sürdürmek.
17.10.2025
13:11
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Ons altındaki artış yurt içinde altın fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. Bu sabah Kapalıçarşı serbest piyasanın açılışında çeyrek altın 10 bin lirayı, Cumhuriyet altın ise 40 bin lirayı geçti. Asgari ücretliler yoksulluk sınırının altında maaşla mücadele verirken, Hükümet kanadından neredeyse her gün Türkiye ekonomisinin büyümesinden bahsediliyor.
17.10.2025
12:49
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Çalıştayla, Bingöl'ün depreme hazırlık sürecine bilimsel ve katılımcı bir bakış kazandırıldığı, ortak akılla şekillenen bu sürecin, Bingöl'ün geleceğini güvence altına alacak önemli bir adım olduğu vurgulandı.
16.10.2025
14:16
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın