KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Aralık 2025 Salı
°C

Yedisu'ya yeni planlama

Yedisu Belediyesi, 1971 yılında yapılan ve ismini aldığı Yedisu çeşmelerinin olduğu bölgede çevre düzenlenmesi, park ve koruma duvarı yapımına başladı.

Yedisu`ya yeni planlama
28 HAZİRAN 2008 CUMARTESİ 10:16
0
1108
0
AA aa
Bingöl'ün Yedisu İlçesi'nde belediye tarafından başlatılan yeni bir çalışmayla Yedisu çeşmelerinin bulunduğu bölgede dinlenme parkı, koruma duvarı ve çevre düzenlemesi yapılmaya başlandı.
Türkiye'deki belediyeler arasında geliri olmayan tek belediye olan Yedisu Belediyesi, maddi imkânsızlıklar içerisinde ayakta kalmayı başarırken, bir takım yeni çalışmalara da atılıyor.
İlçe Belediyesi, 1971 yılında yapılan ve ismini aldığı Yedisu çeşmelerinin olduğu bölgede çevre düzenlenmesi, park ve koruma duvarı yapımına başladı.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yedisu Belediye Başkanı Cemal Kırtay, imkânsızlıklar içerisinde mücadele ettiklerini belirterek, 1971 yılında yapılan Yedisu çeşmelerinin olduğu bölgede bir dizi faaliyetlerde bulunduklarını kaydetti.
Kırtay: “Gönül isterdi ki bizimde diğer belediyeler gibi gelir kaynaklarımız olsun. Geliri olmayan tek belediye konumunda olduğumuz halde kendi imkânlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yedisu çeşmelerinin olduğu bölgede 70 bin YTL'ye mal olan bir çalışma başlattık. Bu kapsamda, çeşmelerin olduğu bölgede koruma duvarı, dinlenme parkı ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu çalışmalarla, ilçemize yeni bir görünüm kazandırmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız Temmuz ayı ortalarında bitecek ve dinlenme parkı halkımızın hizmetine açılacaktır” dedi.  
 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın