KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Yeni Genç Muratspor'un teknik patronu belli oldu

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak BAL ligine yükselen Yeni Genç Muratspor, Fenerbahçe'nin çeşitli yaş kategorilerinde ve profesyonel liglerde teknik direktörlük yapmış Mustafa Ertem ile anlaştı. İmza sonrası konuşan Teknik Direktör Ertem; 'Buraya memleketimin takımı olduğu için imza attım. En büyük amacım, efsane Muratspor'u yaşatmak ve başarıyı kalıcı kılmak' dedi.

Yeni Genç Muratspor`un teknik patronu belli oldu
15 AĞUSTOS 2023 SALI 14:12
6
2254
0
AA aa

BAL ligi ekiplerinden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Yönetim ilk olarak Fenerbahçe Futbol Kulübünün çeşitli yaş kategorilerinin yanı sıra profesyonel liglerde Pazarspor, Karacabey Belediyespor, Üsküdar Anadolu ve Sancaktepe Futbol Kulübü gibi birçok takımda çalışmış tecrübeli teknik direktör Mustafa Ertem ile anlaştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçeye gelen Ertem ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Ertem, “Tek hedefimiz başarıyı kalıcı kılmak”

Yeni Genç Muratspor tesislerinde sözleşme imzalanan Teknik Direktör Mustafa Ertem, imza sonrası yaptığı açıklamada; Taraftarı ve tribün kültürü ile nam salmış bir kulübe imza attığı için çok mutlu olduğunu ifade etti”.

Mustafa Ertem; “Buraya para için değil başarılı olmak ve gencecik fidanlarımızı futbola kazandırmak için geldiğim bilinsin. Tarafıma ilk teklif geldiğinde sadece 2 saat düşünüp hemen evet dedim. Evet dememde ki en büyük etken ise kendim de Kiğı'lı olduğum için memleketimin takımına gidip futbol geçmişi başarılar ile dolu olan bu kadim ilçenin tarihine adımı yazdırmaktı. Öncelikli amacımız ligi üst sıralarda bitirmek ve başarıyı kalıcı kılmak olacak. Burada kaldığım bir hafta içerisinde gördüm ki herkes futbol ile yatıp kalkıyor ve Muratspor'u gencinden yaşlısına herkes çok seviyor. Kulübün maddi açıdan zorluk çektiğinin farkındayım ama biz futbola aç ve kendini kanıtlayıp üst liglere transfer olma hayali olan futbolcular ile anlaşmış durumdayız. Anlaşmaya vardığımız futbolcular ile bu ligin üstesinden rahatlıkla geleceğimize hiç şüphem yok. Bizler yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla oturup 1 yıllık planımızı hazırladık. İnşallah her şey yolunda gider ve Rabbim gönlümüzden geçeni sezon sonu yaşamayı nasip eder. Burada tek eksik kalan ise Muratspor'u seven herkesin maddi manevi destek olmasıdır. Tribün kültürü ile nam salmış taraftar gruplarımızın da desteğiyle bu işi başaracağız. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

Baysal; “Birçok sıkıntımız var, maddi manevi destek bekliyoruz”

İmza sonrası gazetecilere açıklama yapan Kulüp Başkanı Orhan Baysal ise, “Hocamızı yaptığımız araştırmalar sonucu ikna ederek teknik direktörlüğe getirdiğimiz için çok mutluyuz. Kendisi daha önce ki kulüplerde elde ettiği başarılar ile rüştünü ispatlamıştır. İnşallah bizde de nice başarılar elde edecek ve kulübümüze nice başarılar yaşatacaktır. Kulüp olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz ve maddi manevi desteğe ihtiyacımız var. Aylardır ihale sürecinde olan ve bir türlü yapılmayan stadyum onarımı başta olmak üzere birçok sıkıntı ile karşı karşıyayız. Bir yıllık planlama yaptığımızda futbolcularımızın konaklayacağı tesis, futbolcu giderleri, deplasman masrafları vb. birçok masraf sadece yönetim kurulumuzun karşılayabileceği bir masraf değildir. Tüm herkesi elini taşın altına atmasını ve Muratspor'umuza sahip çıkmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Sinan Atan

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın