KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

Yeni mahalle dernek başkanlığından basın açıklaması

Yeni Mahalle Dernek Başkanı Erdoğan BOLLUK basın açıklamasında bulundu

Yeni mahalle dernek başkanlığından basın açıklaması
12 EYLÜL 2006 SALI 16:01
0
2521
0
AA aa
Bizler spora gönül vermiş genler,taraftarlar olarak  takımımızın geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da sonuna kadar desteklemek ve şehrimize bu güzel atmosfer yaşatan Yeni Mahalle Bingöl Spor kulübüne, futbolcularına,yönetime ve özellikle baş kanımız Sıdık Budan'a 2006-2007 sezonunda da sonsuz destek için burayız .İnanmış bir kulüp  ve taraftar kitlesi olarak tüm rakiplerimizi yenerek terfi ligine katılacağız çünkü  geçen yıl yaptıklarımız bu yapacaklarımızın gerçek aynasıdır.Burada tüm spor kamuoyu bilmelidir ki gerçek Bingölspor Yeni  Mahalle'nin ta kendisidir.Çünkü Yeni Mahalle Bingöl'dür.Ayrıca tüm halka hizmet etmesi gereken kurum ve kurumların  spora destek verirken tüm kulüplere eşit davranması gerekir.Bilhassa Belediye'nin hat satışından elde ettiği geliri Amatör lige katılan tüm kulüplere adil ve eşit ansıtılacağını umuyoruz,aksi halde halka mal olmuş kurumların güvenini yitireceği ortadadır.

 

 

 

  Yeni Mahalle Bingöl  Kulübü Bülteni
 

Yeni Mahalle Bingöl Spor 2006-2007 sezonu arası amatör futbol tefi grup maçlarına hazırlık sürecinde genç dinamik  kadro alt yapıya önem veren  bir yönetimle sezonu açıyoruz.İlimizde yapılacak müsabakalarda kaliteli,temiz futbol şikesiz,adil yönetim dileğiyle!
 

Hedefimiz üçüncü lig.Taraftarıyla,sporcusuyla,yönetimiyle geliyoruz.Spora gönül vermiş hemşerilerimize başarıyı tattırmak istiyoruz.Bingöl spor yönetimi olarak bu davaya inandık sizleri de aramıza bekliyoruz.
 

Biz Yeni Mahalle Bingöl Spora gönül vermiş taraftarlar olarak Perşembe günü Şehir Stadyumu'nda Muş Şeker Spor'la yapılacak olan açılış maçımıza ve minik şölenimize tüm Bingöllü büyüklerimizi ve kardeşlerimizi aramızda görmekten onur duyacağız.
 

 

Halk sanatçımız: Şaban BURTANKOÇİ
Konuk sanatçı: İzenir KAYA
Ve Yeni Mahalle Bingölspor Halk Oyunları Ekibi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.01.2026
15:14
Bingöl Üniversitesi 2026`yı
Bingöl Üniversitesi 2026'yı 'Üretim Yılı' İlan Etti
Bingöl Üniversitesi, 2026'yı 'Üretim Yılı' ilan ederek tüm fakülte ve meslek yüksekokullarına Avrupa Birliği projesi hedefi koydu. Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, 'Her birimden en az bir AB projesi bekliyoruz' dedi.
13.01.2026
13:43
Bingöl genelinde karla mücadele sürüyor, 219 köy yolu kapalı
Bingöl genelinde karla mücadele sürüyor, 219 köy yolu kapalı
Bingöl'de etkili olan kar yağışı sonrası 219 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13.01.2026
13:00
Bingöl`de kar bereketi
Bingöl'de kar bereketi
Bingöl genelinde iki gündür aralıksız süren kar yağışı, hem kent merkezinde hem de ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kent genelinde ulaşımda aksamalar yaşanırken, eğitim öğretime ara verildi, ekiplerin karla mücadelesi ise hız kesmeden sürüyor.
13.01.2026
12:50
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 zanlı yakalandı.
13.01.2026
12:35
Murat Nehri`nde Kum Ocakları Tartışması: `Başka Canlar Gitmesin`
Murat Nehri'nde Kum Ocakları Tartışması: 'Başka Canlar Gitmesin'
Bingöl'ün Genç ilçesinde bir çocuğu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybeden Aydın Tutkal'ın ölümü sonrası harekete geçen ilçe sakinleri, 4 bin 200 imzayla yetkililere seslendi ancak herhangi bir adım atılmadı. Nehirdeki tehlike büyüyor, sessizlik sürüyor. İşte Bingöl Basın Konseyi üyesi Gazeteci Murat Gökçe ile röportajın detayları…
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın