KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Yeni sağlık müdürü görevi devraldı

Trabzon İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevine atanan Bingöl İl Sağlık Müdürü Hamzaoğlu, görevini yeni İl Sağlık Müdürü Yıldızhan'a devretti.

Yeni sağlık müdürü görevi devraldı
27 TEMMUZ 2007 CUMA 11:31
0
1902
0
AA aa
Trabzon İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevine atanan Bingöl İl Sağlık Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, görevini Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimlerinden Dr. Hacı Murat Yıldızhan'a devretti
Dün saat 11.30'da İl Sağlık Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen devir-teslim programında İl Sağlık Müdürlüğü görevini Yıldızhan'a devreden Hamzaoğlu, Yıldızhan'a başarılar diledi.
Yürütülen çalışmalardan bahseden Hamzaoğlu, sağlık alanında ciddi atılımların yapıldığı Bingöl'de olumlu bir tablonun bulunduğu söyledi. Yıldızhan'ın bu tabloyu daha da güzelleştireceği inancında olduğunu kaydeden Hamzaoğlu; “Meslektaşım Sayın Dr. Hacı Murat Yıldızhan'ın başarılı ve güzel çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. Bingöl için elinden gelen gayreti gösterip sıkıntıların çözümü için emin adımlarla çalışmalarını yürütmesini diliyorum. Görev sürem içerisinde Bingöl için elimden gelen gayreti gösterdim.




Tüm sağlık camiasına ve kadirşinas Bingöl halkına bugüne kadar göstermiş oldukları gayret ve destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Görevi devir alan Bingöl İl Sağlık Müdürü Dr. H.Murat Yıldızhan da, Hamzaoğlu'na bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.
Sağlık alanındaki eksikliklerin giderilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini ifade eden Yıldızhan, yürütülmekte olan çalışmaların aksaksız bir şekilde devam edeceğini de dile getirdi.
Yapılan devir-teslim programının ardından İl Sağlık Müdürlüğü makamına Yıldızhan geçti. Dr. Köksal Hamzaoğlu ise programın ardından Trabzon'daki görevine başlamak üzere Bingöl'den ayrıldı.


Bingolonline / Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın