KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Yeni sistem anlatılmalı!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineyi açıklamasının ardından artık yürürlüğe girdi! Ancak vatandaş, yeni sistemin detaylı bir şekilde halka anlatılmasını da talep etti.

Yeni sistem anlatılmalı!
10 TEMMUZ 2018 SALI 18:28
2
2112
1
AA aa

24 Haziran seçimlerinin ardından gözler, tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmişti.

Erdoğan'ın yeni sistemin kabinesini açıklamasının ardından, hükümetin ve sistemin artık tamamen anlaşılacağı ifade edilmişti. Halk, yeni sistemi oyladı ama detaylı bir şekilde anlatılmasını da talep etti.

Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı ve uyguladığı yanlış olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanı uygun gördüyse biz de ona uyarız. Bu memleket için daha olumludur. Beklentilerimiz iyi yöndedir.  Bu sistem Avrupa Birliği karşısında çok iyi bir sistemdir. Çok memnun olduk. Dış ülkeler Türkiye'ye baskı yapıyorlardı. Bu yenilik bütün Avrupa birliği ülkelerinde var bizde yoktu. Bazı insanlar tek adamın karar verdiğini söylüyor. Bana göre iyi bir sistemdir. Daha bir şey belli değil. Hükümet tam olarak oturmadı. İleride ne olacağını kimse bilmiyor. Görüp dinleyerek ne olacağını göreceğiz. Avrupa birliği sistemi ise bu çok güzel. İnşallah çok çok iyi olacak. Avrupa birliğinin üzerine gidilir inşallah. Belki de kötü bir şey olur ama iyi olması yönünde dua ediyoruz. Bu sistem bütün Türkiye'ye ve bize hayırlı olsun. Bu çok iyi bir şeydir. Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin.  Allah onları başarılı kılsın, utandırmasın” açıklamasında bulundular.

Parti teşkilatları çalışma yapmalı!

Yeni sistemin siyasiler tarafından anlatıldığı ancak yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle Cumhur İttifakı'ndaki AK Parti ve MHP teşkilatlarının da bu konuda çalışma yapması gerektiğini talep etti.

İl, İlçe, köy, belde ve mezralar dahil Bingöl'deki tüm bölgelerde çalışma yapılması talep eden vatandaşlar, halkın yeni sisteme karşı bilinçlendirilmesinin ülkeyi daha fazla istikrara götüreceğini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29966)
10 Temmuz 2018 Salı 20:46
Ben olsam hiçbirşey anlatmam madem bilmiyordunuz niye oy verdiniz kardeşim biz önce yapıyoruz sonra düşünüyoruz önce düşünmek yok kitabımızda:)))) karışmayın insanlarıma kafalarını da bulandırmayın..!!
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın