KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Yeni sistem anlatılmalı!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineyi açıklamasının ardından artık yürürlüğe girdi! Ancak vatandaş, yeni sistemin detaylı bir şekilde halka anlatılmasını da talep etti.

Yeni sistem anlatılmalı!
10 TEMMUZ 2018 SALI 18:28
2
2157
1
AA aa

24 Haziran seçimlerinin ardından gözler, tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmişti.

Erdoğan'ın yeni sistemin kabinesini açıklamasının ardından, hükümetin ve sistemin artık tamamen anlaşılacağı ifade edilmişti. Halk, yeni sistemi oyladı ama detaylı bir şekilde anlatılmasını da talep etti.

Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı ve uyguladığı yanlış olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanı uygun gördüyse biz de ona uyarız. Bu memleket için daha olumludur. Beklentilerimiz iyi yöndedir.  Bu sistem Avrupa Birliği karşısında çok iyi bir sistemdir. Çok memnun olduk. Dış ülkeler Türkiye'ye baskı yapıyorlardı. Bu yenilik bütün Avrupa birliği ülkelerinde var bizde yoktu. Bazı insanlar tek adamın karar verdiğini söylüyor. Bana göre iyi bir sistemdir. Daha bir şey belli değil. Hükümet tam olarak oturmadı. İleride ne olacağını kimse bilmiyor. Görüp dinleyerek ne olacağını göreceğiz. Avrupa birliği sistemi ise bu çok güzel. İnşallah çok çok iyi olacak. Avrupa birliğinin üzerine gidilir inşallah. Belki de kötü bir şey olur ama iyi olması yönünde dua ediyoruz. Bu sistem bütün Türkiye'ye ve bize hayırlı olsun. Bu çok iyi bir şeydir. Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin.  Allah onları başarılı kılsın, utandırmasın” açıklamasında bulundular.

Parti teşkilatları çalışma yapmalı!

Yeni sistemin siyasiler tarafından anlatıldığı ancak yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle Cumhur İttifakı'ndaki AK Parti ve MHP teşkilatlarının da bu konuda çalışma yapması gerektiğini talep etti.

İl, İlçe, köy, belde ve mezralar dahil Bingöl'deki tüm bölgelerde çalışma yapılması talep eden vatandaşlar, halkın yeni sisteme karşı bilinçlendirilmesinin ülkeyi daha fazla istikrara götüreceğini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29966)
10 Temmuz 2018 Salı 20:46
Ben olsam hiçbirşey anlatmam madem bilmiyordunuz niye oy verdiniz kardeşim biz önce yapıyoruz sonra düşünüyoruz önce düşünmek yok kitabımızda:)))) karışmayın insanlarıma kafalarını da bulandırmayın..!!
21.02.2026
03:20
PFDK`nın Kararı Tahkim`den Döndü! 12 Bingölspor Seyircisine Kavuşuyor
PFDK'nın Kararı Tahkim'den Döndü! 12 Bingölspor Seyircisine Kavuşuyor
PFDK'nın 12Bingölspor hakkında verdiği 2 maçlık seyircisiz oynama cezası Tahkim'de 1'e indirildi. Lider 12 Bingölspor, bugünkü Kırşehirspor karşılaşmasına taraftar desteğiyle çıkacak.
21.02.2026
03:19
Bingöllü arıcıların umutları suya gömüldü!
Bingöllü arıcıların umutları suya gömüldü!
Adana Seyhan Barajı'nda kapakların açılması sonrası baraj havzasında su seviyesi kısa sürede yükseldi, kışlatma için bölgede bulunan Bingöllü arıcıların çok sayıda kovanı sular altında kaldı.
21.02.2026
03:13
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bu eserler millete miras kalacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Görevler geçici' vurgusuyla kamu makamlarının emanet olduğunu belirterek, inşa edilen eserlerin ve yatırımların ise millete kalıcı bir miras olarak bırakıldığını söyledi.
21.02.2026
03:12
Bingöl`de aranan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl jandarma ekiplerince yapılan bir haftalık çalışmada, aranan 6 şüpheli yakalandı.
21.02.2026
03:00
Sahur sofrasında ihbar geldi, itfaiye göreve koştu
Sahur sofrasında ihbar geldi, itfaiye göreve koştu
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sahur sofrasında gelen ihbara koştu. İtfaiye personeli; 'Saatler sonra iftar açtığımız da oldu. Ama biz bunlara bakmıyoruz. 7-24 vatandaşın hizmetindeyiz' dedi.
21.02.2026
02:36
AK Gençlik Ramazan boyunca sahada olacak
AK Gençlik Ramazan boyunca sahada olacak
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları, Ramazan ayı boyunca Bingöl'ün farklı noktalarında düzenleyeceği 'İftara 5 Kala' programları, teravih sonrası ikramlar ve Genç Nokta buluşmalarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın