KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Yeni sistem anlatılmalı!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineyi açıklamasının ardından artık yürürlüğe girdi! Ancak vatandaş, yeni sistemin detaylı bir şekilde halka anlatılmasını da talep etti.

Yeni sistem anlatılmalı!
10 TEMMUZ 2018 SALI 18:28
2
1983
1
AA aa

24 Haziran seçimlerinin ardından gözler, tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmişti.

Erdoğan'ın yeni sistemin kabinesini açıklamasının ardından, hükümetin ve sistemin artık tamamen anlaşılacağı ifade edilmişti. Halk, yeni sistemi oyladı ama detaylı bir şekilde anlatılmasını da talep etti.

Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı ve uyguladığı yanlış olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanı uygun gördüyse biz de ona uyarız. Bu memleket için daha olumludur. Beklentilerimiz iyi yöndedir.  Bu sistem Avrupa Birliği karşısında çok iyi bir sistemdir. Çok memnun olduk. Dış ülkeler Türkiye'ye baskı yapıyorlardı. Bu yenilik bütün Avrupa birliği ülkelerinde var bizde yoktu. Bazı insanlar tek adamın karar verdiğini söylüyor. Bana göre iyi bir sistemdir. Daha bir şey belli değil. Hükümet tam olarak oturmadı. İleride ne olacağını kimse bilmiyor. Görüp dinleyerek ne olacağını göreceğiz. Avrupa birliği sistemi ise bu çok güzel. İnşallah çok çok iyi olacak. Avrupa birliğinin üzerine gidilir inşallah. Belki de kötü bir şey olur ama iyi olması yönünde dua ediyoruz. Bu sistem bütün Türkiye'ye ve bize hayırlı olsun. Bu çok iyi bir şeydir. Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin.  Allah onları başarılı kılsın, utandırmasın” açıklamasında bulundular.

Parti teşkilatları çalışma yapmalı!

Yeni sistemin siyasiler tarafından anlatıldığı ancak yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle Cumhur İttifakı'ndaki AK Parti ve MHP teşkilatlarının da bu konuda çalışma yapması gerektiğini talep etti.

İl, İlçe, köy, belde ve mezralar dahil Bingöl'deki tüm bölgelerde çalışma yapılması talep eden vatandaşlar, halkın yeni sisteme karşı bilinçlendirilmesinin ülkeyi daha fazla istikrara götüreceğini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29966)
10 Temmuz 2018 Salı 20:46
Ben olsam hiçbirşey anlatmam madem bilmiyordunuz niye oy verdiniz kardeşim biz önce yapıyoruz sonra düşünüyoruz önce düşünmek yok kitabımızda:)))) karışmayın insanlarıma kafalarını da bulandırmayın..!!
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl`de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl`de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 2`si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
07.05.2025
19:00
‘Farklı Perspektiflerde Bingöl`ün Deprem Gerçeği` konferansı
'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konferansı
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın