KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Yeni sistem anlatılmalı!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineyi açıklamasının ardından artık yürürlüğe girdi! Ancak vatandaş, yeni sistemin detaylı bir şekilde halka anlatılmasını da talep etti.

Yeni sistem anlatılmalı!
10 TEMMUZ 2018 SALI 18:28
2
2275
1
AA aa

24 Haziran seçimlerinin ardından gözler, tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmişti.

Erdoğan'ın yeni sistemin kabinesini açıklamasının ardından, hükümetin ve sistemin artık tamamen anlaşılacağı ifade edilmişti. Halk, yeni sistemi oyladı ama detaylı bir şekilde anlatılmasını da talep etti.

Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı ve uyguladığı yanlış olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanı uygun gördüyse biz de ona uyarız. Bu memleket için daha olumludur. Beklentilerimiz iyi yöndedir.  Bu sistem Avrupa Birliği karşısında çok iyi bir sistemdir. Çok memnun olduk. Dış ülkeler Türkiye'ye baskı yapıyorlardı. Bu yenilik bütün Avrupa birliği ülkelerinde var bizde yoktu. Bazı insanlar tek adamın karar verdiğini söylüyor. Bana göre iyi bir sistemdir. Daha bir şey belli değil. Hükümet tam olarak oturmadı. İleride ne olacağını kimse bilmiyor. Görüp dinleyerek ne olacağını göreceğiz. Avrupa birliği sistemi ise bu çok güzel. İnşallah çok çok iyi olacak. Avrupa birliğinin üzerine gidilir inşallah. Belki de kötü bir şey olur ama iyi olması yönünde dua ediyoruz. Bu sistem bütün Türkiye'ye ve bize hayırlı olsun. Bu çok iyi bir şeydir. Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin.  Allah onları başarılı kılsın, utandırmasın” açıklamasında bulundular.

Parti teşkilatları çalışma yapmalı!

Yeni sistemin siyasiler tarafından anlatıldığı ancak yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle Cumhur İttifakı'ndaki AK Parti ve MHP teşkilatlarının da bu konuda çalışma yapması gerektiğini talep etti.

İl, İlçe, köy, belde ve mezralar dahil Bingöl'deki tüm bölgelerde çalışma yapılması talep eden vatandaşlar, halkın yeni sisteme karşı bilinçlendirilmesinin ülkeyi daha fazla istikrara götüreceğini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29966)
10 Temmuz 2018 Salı 20:46
Ben olsam hiçbirşey anlatmam madem bilmiyordunuz niye oy verdiniz kardeşim biz önce yapıyoruz sonra düşünüyoruz önce düşünmek yok kitabımızda:)))) karışmayın insanlarıma kafalarını da bulandırmayın..!!
08.06.2026
13:26
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
30 yıl sonra yeniden TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan 12 Bingölspor'un yeni sezondaki rakipleri netleşti. Ancak yeşil-beyazlı kulüpte kongre öncesi yönetim belirsizliği sürerken, gözler aday çıkıp çıkmayacağına çevrildi.
08.06.2026
13:07
Bingöl Dallıtepe`de ormanlar neden kesiliyor?
Bingöl Dallıtepe'de ormanlar neden kesiliyor?
Son birkaç yıldır yapılan kesime bu yıl da itirazlar yükseldi. Kesimi yapan o köylü, itiraz eden de yine o köylü! Orman katliamıysa neden göz yumuluyor? Yasalsa olayın perde arkasında ne var? İşte yaşananlar ve edinilen o bilgiler…
08.06.2026
13:04
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu:
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu: '83 yıl sonra sahaya iniyoruz'
Konfederasyon Başkanı Ertan Kılıç, teknikerlerin mesleki haklarını savunmak ve çözüm bekleyen sorunlarını gündeme taşımak amacıyla konfederasyon çatısı altında örgütlendiklerini açıkladı. Kılıç, milyonlarca teknikerin daha güçlü temsil edilmesi için mücadele edeceklerini söyledi.
07.06.2026
18:29
Vali Çelik: Hesarek`i Türkiye`nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Vali Çelik: Hesarek'i Türkiye'nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine de katılan Çelik, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla Hesarek'in daha güçlü bir turizm merkezi haline geleceğini söyledi.
07.06.2026
18:28
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destek verdi. Polisler hem alışveriş yaptı hem de satış sonrası kalan tüm sebze ve yeşillikleri satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bağışladı.
07.06.2026
18:27
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alacak. Başvurular başladı
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alacak. Başvurular başladı
Adalet Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 15 bin yeni sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 7-22 Haziran tarihleri arasında e-Devlet ve Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın