KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Nisan 2026 Pazar
°C

Yeni sistem anlatılmalı!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabineyi açıklamasının ardından artık yürürlüğe girdi! Ancak vatandaş, yeni sistemin detaylı bir şekilde halka anlatılmasını da talep etti.

Yeni sistem anlatılmalı!
10 TEMMUZ 2018 SALI 18:28
2
2218
1
AA aa

24 Haziran seçimlerinin ardından gözler, tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmişti.

Erdoğan'ın yeni sistemin kabinesini açıklamasının ardından, hükümetin ve sistemin artık tamamen anlaşılacağı ifade edilmişti. Halk, yeni sistemi oyladı ama detaylı bir şekilde anlatılmasını da talep etti.

Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı ve uyguladığı yanlış olmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanı uygun gördüyse biz de ona uyarız. Bu memleket için daha olumludur. Beklentilerimiz iyi yöndedir.  Bu sistem Avrupa Birliği karşısında çok iyi bir sistemdir. Çok memnun olduk. Dış ülkeler Türkiye'ye baskı yapıyorlardı. Bu yenilik bütün Avrupa birliği ülkelerinde var bizde yoktu. Bazı insanlar tek adamın karar verdiğini söylüyor. Bana göre iyi bir sistemdir. Daha bir şey belli değil. Hükümet tam olarak oturmadı. İleride ne olacağını kimse bilmiyor. Görüp dinleyerek ne olacağını göreceğiz. Avrupa birliği sistemi ise bu çok güzel. İnşallah çok çok iyi olacak. Avrupa birliğinin üzerine gidilir inşallah. Belki de kötü bir şey olur ama iyi olması yönünde dua ediyoruz. Bu sistem bütün Türkiye'ye ve bize hayırlı olsun. Bu çok iyi bir şeydir. Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin.  Allah onları başarılı kılsın, utandırmasın” açıklamasında bulundular.

Parti teşkilatları çalışma yapmalı!

Yeni sistemin siyasiler tarafından anlatıldığı ancak yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, özellikle Cumhur İttifakı'ndaki AK Parti ve MHP teşkilatlarının da bu konuda çalışma yapması gerektiğini talep etti.

İl, İlçe, köy, belde ve mezralar dahil Bingöl'deki tüm bölgelerde çalışma yapılması talep eden vatandaşlar, halkın yeni sisteme karşı bilinçlendirilmesinin ülkeyi daha fazla istikrara götüreceğini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29966)
10 Temmuz 2018 Salı 20:46
Ben olsam hiçbirşey anlatmam madem bilmiyordunuz niye oy verdiniz kardeşim biz önce yapıyoruz sonra düşünüyoruz önce düşünmek yok kitabımızda:)))) karışmayın insanlarıma kafalarını da bulandırmayın..!!
11.04.2026
18:19
Bingöl`de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü.
11.04.2026
18:11
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında 'Denetim Raporu' Tartışması
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, 2025 Denetim Komisyonu raporuna muhalefet şerhi koyarak belediye yönetimini eleştirdi. Bingöl Belediyesi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bütçe farkının yatırım ve afet harcamalarından kaynaklandığını açıkladı.
11.04.2026
17:49
Bingöl`de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmasında aranan 27 kişi yakalanırken, farklı suçlara yönelik operasyonlarda 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın