KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Nisan 2026 Pazar
°C

Yeni yönetimden vali balkanlıoğlu'na ziyaret

AK Parti Bingöl yeni yönetimi, Vali Balkanlıoğlu'nu b makamında ziyaret etti. Balkanlıoğlu: 'Dışarıda Bingöl'de terör var. Parmağını bile dışarı çıkaramazsın gibi bir intiba var. Başbakan halkın içinde ve vatandaşla tokalaşarak gezmesi bu kötü intibayı ortadan kaldırmıştır...

Yeni yönetimden vali balkanlıoğlu`na ziyaret
05 HAZİRAN 2009 CUMA 11:29
0
1420
0
AA aa
30 Mayıs 2009 Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Bingöl 3. Olağan İl Kongresi'nde il başkanı seçilen Cevdet Çalbay ve yeni yönetim kurulu üyeleri, dün saat 12.00'da Bingöl Valisi İrfan Balkanloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette yeni yönetime, Belediye Başkanı Serdar Atalay da eşlik etti.

AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, yapılan ziyaret esnasında AK Partili olmanın başlı başına bir ayrıcalık olduğunu belirterek, yeni yönetimin ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

Çok önemli bir görevi devir aldıklarını ifade eden Çalbay“ Bu önemli görevi devraldığımız günden sonra çalışmalarımıza daha da ağırlık verdik. Öncelikle ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalar kapmasında Sayın Valimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Parti olarak ilimizin kalkınması ve ekonomik canlılığın sağlanması açısından bütün var gücümüzle çalışacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

“Başbakanın gelişi ciddi faydalar sağladı”
Yapılan ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, kongre için Bingöl'e gelen Başbakan Erdoğan'a gösterilen sevginin, Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir şekilde tezahür ettiğini söyledi.
Erdoğan'ın, siyasi yönünden ziyade ülkenin Başbakanı, devletin ve hükümetin temsilcisi olduğuna değinen Balkanlıoğlu: “Halkın Başbakan'a olan büyük sevgisi ve buna paralel olarak Başbakan'ın halkın arasına girmesi, halktan olumsuz hiçbir tepki almaması çok önemlidir. Bingöl'ün olumsuz imajına da olumlu bir katkı sağlamıştır. Dışarıda, ‘Bingöl'de terör var, parmağını bile dışarı çıkaramazsın' gibi bir intiba var. Başbakanın halkın içinde ve vatandaşla tokalaşarak gezmesi bu kötü intibayı ortadan kaldırmıştır. Başbakan'ın çocuklara hediye vererek, vatandaşların ‘ Türkiye sizinle gurur duyuyor” sloganları atması ve olumsuz bir olayın olmaması Bingöl'ün imajına güzel katkı sundu. Başbakanımızın her gittiği yerde de Bingöl'e yönelik övgü dolu sözleri bizi memnuniyet vericidir” dedi.

“Yeni görevinizde başarılar diliyorum”
Çalbay'a yeni görevinde başarılar dileyen Vali Balkanlıoğlu: “Önemli bir misyonu üstlendiniz. Bütün partilerimiz memlekete hizmet ederler inşallah. Dolayısıyla sizlerin Başbakanı buradan hoşnut olarak göndermeniz Bingöl'e olan ilgiyi arttırmaya katkıda bulunmanız iyi odlu. Teşvik hizmetinde hızlanmalar, bu bölgedeki vatandaşların yardıma ve ilgiye muhtaç durumları, Başbakanla daha iyi etkileşim olmuştur. Teşvikle ilgili bir çalışma var zaten. Bizim bu bölgedeki kalkınma ajansları ile ilgili Bingöl'deki kurulacak yapı hızlandırıldı, hemen kurulacak. Başbakanın gelmesi ilimizdeki hizmetlerin hızlanması açısından sevindirici yönünü düşünmemiz lazım. Bazen halkla çok iç içe olduğumuz için bazen bize deniliyor ki, ‘Sayın Valim halkla çok iç içe oluyorsunuz. 81 il valisinden en fazla halkla siz görüşüyorsunuz. Halkla lüzumsuz ayrıntılara giriyorsunuz. Bu kez de genelin sorununu kaçırabilirsiniz. Bingöl'ün üzerinde durulması gereken sorunları ile fazla ilgilenmiyorsunuz' diyorlar.  Bunun olumsuz yönleri de olabiliyor. Biz bütün sorunları yerinde incelemeye çalışıyoruz. Bingöl'ümüz kazansın, vatandaşımız işsiz kalmasın.  Biz hiçbir zaman halktan kopmadık. Vatandaşın sorununu kendi sorunumuz gibi algıladık. Kapımıza gelen herkesle görüştük. Kimisinin sorununu çözdük, kimisine de çözüm yolunu gösterdik” şeklinde konuştu.

bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.04.2026
18:19
Bingöl`de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü.
11.04.2026
18:11
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında 'Denetim Raporu' Tartışması
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, 2025 Denetim Komisyonu raporuna muhalefet şerhi koyarak belediye yönetimini eleştirdi. Bingöl Belediyesi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bütçe farkının yatırım ve afet harcamalarından kaynaklandığını açıkladı.
11.04.2026
17:49
Bingöl`de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmasında aranan 27 kişi yakalanırken, farklı suçlara yönelik operasyonlarda 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın