KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2025 Cuma
°C

Yerel gazeteler panolarda

Bingöl Belediye Başkanlığı tarafından Sanat Sokak’ta vatandaşların günlük gazeteleri daha rahat okumaları amacıyla pano konuldu. Yerel gazetelerin artık duvardan okunacağını ifade eden Belediye Başkanı Yücel Barakazi, günlük yayın yapan 9 gazetenin pano anahtarlarını sahiplerine teslim etti.

Yerel gazeteler panolarda
30 EKİM 2015 CUMA 06:38
0
1883
0
AA aa

Bingöl Belediyesi tarafından yaptırılan panolar sayesinde vatandaşlar gündemi ücretsiz olarak yerel gazetelerden takip edebilecek.

Duvar gazeteciliğinin tarihi ise çok eski yıllara dayanıyor. Vatandaşların camlara asılı gazeteleri okuma alışkanlığı oldukça önemli.

Daha önce şehrin muhtelif yerlerinde panolara günlük asılan yerel gazeteler, yerini Sanat Sokak'taki gazete panolarına bıraktı. Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün gazetecilerle yaptığı istişare sonrası Sanat Sokağa gazetelerin bırakılacağı sabit panolar yaptırdı.

Gazete temsilcilerine pano anahtarlarını teslim eden Başkan Barakazi, yaptığı açıklamada, “Bingöl'deki yerel basının daha düzenli bir şekilde kitlelere ulaşması için gazeteci arkadaşlarla yaptığımız istişare sonrası Sanat Sokağına panolar monte ettik. Daha önce de şehrin muhtelif yerlerinde gazeteler tarafından bırakılan panolardan okunan gazeteler, şimdi daha düzenli hale getirildi. Bingöl'de günlük yayın yapan 9 gazeteyi aynı anda okuma imkânını sunuyoruz. Bu, kamu hizmeti ile vatandaşlarımız ücret vermeden memleketi hakkında bilgi sahibi olabilecek ve gelişmelerden haberdar olacak. Kentte yaşayan hemşehrilerimiz Sanat Sokağına uğrayarak duvar gazeteciliği sayesinde yerel gazeteleri aynı anda ücretiz okuyabileceklerdir. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gazete panolarının anahtar teslim törenine; Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Arif Baynal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mithat Kaya, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Ali Yıldırım, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Şanlı ile yerel gazete temsilcileri katıldı.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren gazeteciler, Başkan Barakazi'ye teşekkür ettiler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
17:39
Bingöl`de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de yabancı uyruklu hırsız deport edildi
Bingöl'de bir bank üzerinde unutulan telefonu çalan yabancı uyruklu şahıs, polis tarafından tespit edilerek yakalandı. Vatandaşın zararı karşılatılırken, şahıs, İl Göç Müdürlüğü tarafından alınan karar ile ülkeden deport edildi.
15.05.2025
16:37
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl Engelliler Platformu Kuruldu
Bingöl'de farklı kategorilerde çalışma sürdüren engelli dernekleri bir araya gelerek platform oluşturdu. Platform başkanlığına Bingöl Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mücahid Korkutata getirildi.
15.05.2025
14:25
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Liselere yeni ders geldi: Not verilmeyecek…
Millî Eğitim Bakanlığı 12 yıllık zorunlu eğitim tartışmaları sürerken liselerle ilgili dikkat çeken bir karara daha imza attı. Lise son sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmak ve üniversiteye hazırlık sürecini desteklemek için müfredata yeni bir ders daha ekliyor. İşte liselerdeki yeni ders ile ilgili detaylar…
15.05.2025
14:17
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memura Haciz Şoku! Ödemeyen yandı!
Memurlara 2012 yılından beri yapılan 'giyim yardımı'nın Sayıştay'a takıldığı öğrenildi. Sayıştay'ın 2021 yılında ödenen giyim paralarını faiziyle geri istediği, ödemeyene haciz gönderileceği aktarıldı. İlk uygulamanın ise DSİ çalışanlarına yönelik olduğu belirtildi.
15.05.2025
13:56
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
HüDAPAR, kanun teklifi için toplumsal destek turuna çıktı!
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Bingöl İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Meclis'e sunulan 'Ailenin Korunması, Sapkınlığın Suç Sayılmasına Dair Kanun Teklifi'ne yönelik toplumsal desteğin sağlanması kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret edip destek istediler.
15.05.2025
13:33
Bingöl Umut Kervanı`nda Deprem Semineri
Bingöl Umut Kervanı'nda Deprem Semineri
Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Afet Yönetimi Başkanı Cafer Ökmen, Bingöl Umut Kervanı Arama ve Kurtarma Birimine deprem semineri verdi. Afet anı ve sonrasında yapılacaklarla ilgili bilgi veren Ökmen, yürütülecek hazırlıklar için de bilgiler paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın