KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Temmuz 2026 Pazar
°C

Yeşilyurt'ta üstyapı çalışmaları

Bingöl Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesinde tamamlanan altyapı çalışmaları sonrasında asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Yeşilyurt`ta üstyapı çalışmaları
20 EYLÜL 2021 PAZARTESİ 16:00
1
1900
2
AA aa

2021 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına aralıksız bir şekilde davam eden Bingöl Belediyesi altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde üstyapı çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Bingöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesinde tamamlanan altyapı çalışmaları sonrasında asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına başladı. Çalışmalarla ilgili Belediyeden yapılan açıklamada, “Altyapı çalışmalarını tamamladığımız  Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladık.” denildi.

Bingöl Belediyesi 2021 yılı alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 10 milyon lira yatırım yaptıklarını açıklamıştı.

Belediyeden daha önce yapılan açıklamada, 4 bin 250 metre yağmur suyu, 3 bin 350 metre kanalizasyon, bin 100 metre içme suyu ve 220 ızgara hattında yenileme çalışması yaparken, toplamda 4 milyon 350 bin lira yatırım yapıldığını açıkladı. Yine bu yatırımlar kapsamında 70 bin metrekare kilitli parke taşı, araç yaya köprüsü ve istinat duvarları çalışması yapan belediye 6 milyon lira yatırım yapıldığı bildirilmişti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85629)
21 Eylül 2021 Salı 13:55
Allah rızası için beklentiyi kaldırım yapcak kadar düşürmeyin sayın haberci abilerim. yıl 2021 belediyemiz bununla övünmemeli artık. yenilenebilir enerji, yaşam kalitesi , kültür-sanat etkinlikleri beklentimiz bunlar.
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın