KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

'Yeter ki puan kaybetmeyelim'

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kaybettikleri Kayserispor maçından gerekli dersleri çıkaracaklarını söyledi.

`Yeter ki puan kaybetmeyelim`
11 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ 21:28
0
845
0
AA aa
Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanın başında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kayserispor yenilgisinin nedenlerini bildiklerini kaydeden Sağlam, ''Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp, bundan sonraki dönemde avantaja çevirmeliyiz. Artık ligin boyu kısaldığı için, bundan sonraki puan kayıpları önemli hale geldi. Artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz'' dedi.

Önlerinde, galibiyet serisine başlamak için güzel fırsatlar bulunduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, ''Bu nedenle Ankaraspor maçı çok önemli. Kazanmak, iyi mücadele etmek ve yeniden seriye başlamak istiyoruz. Bu galibiyet serisinin içine Galatasaray ve Trabzonspor maçlarını eklemek amacındayız. Fenerbahçe maçına kadar da ligde yeniden şampiyonlukta iddialı duruma gelmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

"LİGDE ARTIK KOLAY MAÇ YOK"

Sağlam, ligde bundan sonra kolay maçın olmayacağını da ifade ederek, her maçı, ayrı bir önem vererek değerlendireceklerini kaydetti.

Liderle aralarında 5 puan fark bulunduğunun hatırlatılması üzerine, siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, ''Kalan 13 haftada 39 puan var. 39 puan içinde 5 puanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Bu farkın kapanmayacağına inanmıyorum. Yeter ki gereksiz puanlar kaybetmeyelim'' dedi.

Cisse'nin sakatlığında ön liberoda sorun yaşandığının ve Koray Avcı'yı gönderdikleri için eleştiriler yapıldığının belirtilmesi üzerine de Sağlam, ''Koray'ın gidişini mazeret olarak öne sürenler, onun durumunu öğrenmeli. Koray'ın bir sakatlığı var. Bizde de olsaydı şu an oynamayacaktı. Elimizdeki alternatiflerden Serdar Kurtuluş'un sakatlığı, İbrahim Toraman'ın ise cezası şansızlıktı, ama ben Cisse'nin yokluğunu veya Bobo'nun sakatlığını hiçbir zaman mazeret olarak göstermedim. Şampiyonluk için oynuyorsak, bu gibi sıkıntılardan çok fazla etkilenmemeliyiz'' şeklinde konuştu.

Sağlam, yeni transfer Gordon Schildenfeld ile ilgili bir soruya ise ''Yeni transferimiz hazır. Yanında oynayacağı futbolcularla çok fazla antrenman yapamaması bizim için sıkıntıydı. Maalesef ülkemizde yeni alınan oyuncunun hemen oynatılması, sahaya çıkıp bir şeyler yapması bekleniyor. Halbuki Avrupa'da 20 milyon avro verilen futbolcuyu 3 ay kulübede bekletiyor, 5. ayda oynatıyor, 8. ayda da verim alıyorlar. Bizim ülkemizde hemen harikalar yaratması isteniyor'' diye yanıt verdi.

Ertuğrul Sağlam, Cisse'nin yarın takımla çalışmalara başlayacağını, Bobo'nun durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını kaydetti.

Sağlam, basın mensuplarının, Beşiktaş'ın şu ana kadar üst sıralarda yer alan takımlara karşı kaybetmesinin nedenlerini sormaları üzerine ''İlk yarıda Fenerbahçe ve Galatasaray ile deplasmanda yaptığımız maçları nasıl kaybettiğimizi hepimiz biliyoruz. Sivasspor ile içerde sıkıntılı bir maç oynadık. Aslında bu maçlarda kaybedecek düzeyde kötü oynamadık. Şansız kayıplar oldu ve hakem hataları da yaşandı'' diyerek sözlerini tamamladı.

A.A.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın