KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Haziran 2025 Çarşamba
°C

Yetki sağlık-sen'de

Sağlık–Sen'in bundan böyle hem yetkili, hem etkili sendikacılık yapacağını belirten Hant: “Sağlıkta yepyeni bir dönem başlamıştır.”

Yetki sağlık-sen`de
25 MAYIS 2009 PAZARTESİ 11:19
0
1146
0
AA aa
15 Mayısta yapılan sendikalı üye sayımlarında Türkiye genelinde en yakın sendikaya 5133 fark atarak yetkiyi aldıklarını yaptığı açıklama ile duyuran Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant; “Sağlıkta yepyeni bir dönem başlamıştır.” dedi.

Kuruluş bakımından en genç sendika olan Sağlık–Sen'in istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü, ülke genelindeki üye sayısını 80 binlere çıkardığını ve yetkili sendika olmaya hak kazandığını belirten Hant,: “7 yıllık sürede yetkili olan sendikadan daha fazla etkili olmuş, tribünlere oynamamış, yaşasınlar ve kahrolsunlar sloganları arasında boğulmamış, çalışanların duygularına tercüman olmaya çalışmış, yetkili olmadığı halde etkili sendikacılık örneği sergilemiştir. Çalışanlar için var olduğunu söyleyen sivil toplum örgütlerini hiçbir zaman yermemiş, rencide etmemiş, daima karşılıklı diyalog yolunu seçmiştir. İşte tüm bu nedenlerden dolayı hem yaptığı hizmetler, hem yaptığı olumlu çalışmalardan dolayı çalışanların büyük takdirini toplamış, bu yüksek teveccüh neticesinde yetkili sendika olmaya hak kazanmıştır” diye konuştu.

Bugüne kadar yetkili olmadığı halde etkili sendikacılık yapan Sağlık – Sen'in bundan böyle hem yetkili, hem etkili sendikacılık yaparak, personellerin çağdaş koşullarda, çağdaş kanunlarla görev yapması için var gücüyle çalışacağını kaydeden Hant, şöyle devam etti.
“Üyelerimizin üye olmak için atmış oldukları imza, basit bir imzadan ibaret kalmayıp, üyelerimizin özlük haklarının düzenlenmesi, sosyoekonomik koşullarının düzeltilmesi, çağdaş, yaşanılabilir ve çalışılabilir ortamların hazırlatılması ve benzeri konularla ilgili Sağlık – Sen'e verilmiş bir vekâletnamedir, bir emanettir. Bu nedenle Sağlık–Sen, üyelerinin imzasına sahip çıkacak, emaneti teslim alan ehil gibi hareket edecek, çözümü beklenen problemlerini çözümünü birer birer gerçekleştirecektir.

Sağlık–Sen'e güvenen, üye olarak destek veren üyelerimize teşekkürü bir borç biliyor, Sağlık – Sen'e olan güvenlerini boşa çıkarmamak için geceli gündüzlü çalışacağımızı Sağlık–Sen olarak beyan ediyor, yetkimizin ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”



bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.06.2025
13:47
Bingöl`de 15 bin kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 15 bin kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 15 bin 300 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
18.06.2025
13:40
12Bingölspor ismini ve logosunu değişti!
12Bingölspor ismini ve logosunu değişti!
Daha önce çeşitli sebeplerle isim değişikliğine uğrayan ve son olarak '12Bingölspor' adıyla faaliyet gösterirken M.Engin Özturan öncülüğündeki yönetim tarafından alınarak 3. Lig'e çıkarılan yeşil beyazlı temsilcimiz, kurumsal kimliğini yenileyip ismini ve logosunu değiştirdi. Yeni ismi Bingölspor FK olarak tescillendi, logosunda ise Bingöl'ün folklorik sembolü olan kartal ile güneş ve dağ figürleri yer aldı.
18.06.2025
13:34
Bingöl`de Hungo Bungo Derneği Kuruldu
Bingöl'de Hungo Bungo Derneği Kuruldu
Alurca'da 'Çiçekleri Öpmek' anlamını taşıyan 'Hungo Bungo' adıyla arıcılık ve doğa alanındaki etkinlikleriyle öne çıkan grup, dernekleşme kararı aldı ve kuruluş dilekçesini Solhan Kaymakamlığına sundu. Hedeflerini ise 'Bingöl Balından sonraki hedefimiz Bingöl'e Milli Park kazandırmak' olarak açıkladılar.
17.06.2025
17:09
Vali Usta`dan yatırımcılara Bingöl çağrısı!
Vali Usta'dan yatırımcılara Bingöl çağrısı! 'Asla pişman olmayacaksınız'
Yeni Yatırım Teşvik Sistemi Bilgilendirme Toplantısı'nda iş dünyasına Bingöl'e yatırım çağrısında bulunan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'e gelin, asla pişman olmayacaksınız ve kazanacaksınız. Gelin, avantajlarla dolu bu yeni yatırım döneminde siz de yerinizi alın. Bingöl'ün üretim gücünü birlikte büyütelim.'
17.06.2025
16:00
Bingöl`ün Mayıs 2025 kaza bilançosu açıklandı
Bingöl'ün Mayıs 2025 kaza bilançosu açıklandı
Bingöl'de mayıs ayında meydana gelen 108 kazada 145 kişi yaralandı. Trafik kazalarında en sık görülen sürücü hataları ise şöyle sıralandı:
17.06.2025
15:49
Bingöl`de menengiçler fıstık olacak
Bingöl'de menengiçler fıstık olacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde fıstık aşılama çalışmalarını inceledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın