KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Yetkin: Üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu

Karlıova Kaymakamı Yetgin: 'Görev yaptığım süre zarfında ilçe sakinleriyle, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu. Ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarımdan helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun.'

Yetkin: Üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu
23 AĞUSTOS 2019 CUMA 17:04
1
6032
1
AA aa

2019 Yılı Mülki idare amirleri kararnamesi ile Ordu'nun Perşembe Kaymakamlığına atanan Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin için veda yemeği verildi.

Karlıova ilçesinde 5 yıl görev yapan ve Ordu'nun Perşembe ilçesine ataması yapılan Kaymakam Levent Yetgin onuruna Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Öğretmenevinde veda yemeği verdi. Veda yemeği programına kurum müdürleri katıldı.

Yemeğin ardından Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Karlıova'daki görevini tamamlayan Kaymakam Yetgin'e veda konuşması yaparak, “İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Kendisinden bir gün bile bu durumdan rahatsız olduğuna şahit olmadım, en zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır. Birçok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. Hepinizin huzurunda kendisinde helallik diliyorum hakkını helal etmesini istiyorum, yeni görevinde başarılar dileyerek yolu ve bahtı açık olsun, bizden yana hakkımız helal olsun. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Yetgin yaptığı veda konuşmasında, “Karlıova'da iki yıl görev yapmayı beklerken, beş yıl görev yapmak nasip oldu. Görev yaptığı süre zarfında ilçe sakinleriyle, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu. Ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarımdan helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun. Ben inanıyorum ki bu ilçe de yüzlerce evim olduğunu düşünüyorum, yine aynı şekilde yeni görev yerime de sizleri bekliyorum. Karlıova her türlü hizmete layıktır, elimizden geldiğince yapılması gereken hizmetleri yapmaya çalıştık.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49104)
24 Ağustos 2019 Cumartesi 21:45
Kaymakam Bey Çalışkan bir insandı.yolu açık olsun.
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın