KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Eylül 2023 Çarşamba
12 °C Açık

Yetkin: Üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu

Karlıova Kaymakamı Yetgin: 'Görev yaptığım süre zarfında ilçe sakinleriyle, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu. Ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarımdan helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun.'

Yetkin: Üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu
23 AĞUSTOS 2019 CUMA 17:04
1
4867
1
AA aa

2019 Yılı Mülki idare amirleri kararnamesi ile Ordu'nun Perşembe Kaymakamlığına atanan Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin için veda yemeği verildi.

Karlıova ilçesinde 5 yıl görev yapan ve Ordu'nun Perşembe ilçesine ataması yapılan Kaymakam Levent Yetgin onuruna Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Öğretmenevinde veda yemeği verdi. Veda yemeği programına kurum müdürleri katıldı.

Yemeğin ardından Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Karlıova'daki görevini tamamlayan Kaymakam Yetgin'e veda konuşması yaparak, “İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Kendisinden bir gün bile bu durumdan rahatsız olduğuna şahit olmadım, en zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır. Birçok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. Hepinizin huzurunda kendisinde helallik diliyorum hakkını helal etmesini istiyorum, yeni görevinde başarılar dileyerek yolu ve bahtı açık olsun, bizden yana hakkımız helal olsun. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Yetgin yaptığı veda konuşmasında, “Karlıova'da iki yıl görev yapmayı beklerken, beş yıl görev yapmak nasip oldu. Görev yaptığı süre zarfında ilçe sakinleriyle, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu. Ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarımdan helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun. Ben inanıyorum ki bu ilçe de yüzlerce evim olduğunu düşünüyorum, yine aynı şekilde yeni görev yerime de sizleri bekliyorum. Karlıova her türlü hizmete layıktır, elimizden geldiğince yapılması gereken hizmetleri yapmaya çalıştık.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49104)
24 Ağustos 2019 Cumartesi 21:45
Kaymakam Bey Çalışkan bir insandı.yolu açık olsun.
26.09.2023
20:43
350 kişiye ekmek kapısı olacak!
350 kişiye ekmek kapısı olacak!
Bingöl Valisi ve milletvekilleri, OSB'de temel kazısı yapılan Somon Balığı İşleme ile Balık Unu ve Balık Yağı Üretimi Tesisinde incelemelerde bulundu. 2024'ün başında faaliyete girmesi planlanan ve 12 milyon Euro'ya mal olacağı belirtilen tesis tam kapasite faaliyete girdiğinde 350 kişi istihdam edilecek.
26.09.2023
20:23
Erdoğan`dan üniversite öğrencilerine telefon ve bilgisayar müjdesi
Erdoğan'dan üniversite öğrencilerine telefon ve bilgisayar müjdesi
Üniversitelerde ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilere vergisiz telefon alma müjdesini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası düzenlemenin ayrıntılarını açıkladı.
26.09.2023
19:39
Erbakan, Bingöl`den Hükümete seslendi!
Erbakan, Bingöl'den Hükümete seslendi!
Bingöl'de konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, hükümete çağrıda bulundu ve ekonomide takip edilen yolun yanlış olduğunu vurguladı! 'Borca, faize, vergiye dayalı zamma dayalı bir ekonomi modeli, bu milletin suyunu çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor' diyen Erbakan, yapılması gerekenleri de sıraladı!
26.09.2023
19:35
'Üniversitede Huzur ve Güveni Arttırma' toplantısı
Bingöl Üniversitesinde eğitim öğretimin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi amacıyla 'Bingöl Üniversitesi Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonu Toplantısı' yapıldı.
26.09.2023
15:07
'Su temini sorununun giderilmesi elzemdir'
Bingöl'deki su sıkıntısını gündeme taşıyıp başta yerel yönetimler olmak üzere tüm kamu idarelerini hassasiyetle göreve davet eden TMMOB Bingöl İl Koordinasyon Kurulu, 'Yasal ve toplumsal sorumluluğumuz gereği konunun takipçisi olacağımızı da belirtmek isteriz' açıklamasında bulundu.
26.09.2023
14:26
B sınıfı ehliyeti olanlar da kullanabilecek!
B sınıfı ehliyeti olanlar da kullanabilecek!
Uygulamaya alınması beklenen yeni düzenleme ile B sınıfı ehliyetle 125 cc'ye kadar motosikletin kullanılabilmesi öngörülüyor. Hazırlıkların yakın zamanda tamamlanması, düzenlemenin 2023 yılı sonuna kadar yayınlanması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın