KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Yetkin: Üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu

Karlıova Kaymakamı Yetgin: 'Görev yaptığım süre zarfında ilçe sakinleriyle, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu. Ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarımdan helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun.'

Yetkin: Üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu
23 AĞUSTOS 2019 CUMA 17:04
1
6007
1
AA aa

2019 Yılı Mülki idare amirleri kararnamesi ile Ordu'nun Perşembe Kaymakamlığına atanan Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin için veda yemeği verildi.

Karlıova ilçesinde 5 yıl görev yapan ve Ordu'nun Perşembe ilçesine ataması yapılan Kaymakam Levent Yetgin onuruna Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Öğretmenevinde veda yemeği verdi. Veda yemeği programına kurum müdürleri katıldı.

Yemeğin ardından Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Karlıova'daki görevini tamamlayan Kaymakam Yetgin'e veda konuşması yaparak, “İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Kendisinden bir gün bile bu durumdan rahatsız olduğuna şahit olmadım, en zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır. Birçok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. Hepinizin huzurunda kendisinde helallik diliyorum hakkını helal etmesini istiyorum, yeni görevinde başarılar dileyerek yolu ve bahtı açık olsun, bizden yana hakkımız helal olsun. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Yetgin yaptığı veda konuşmasında, “Karlıova'da iki yıl görev yapmayı beklerken, beş yıl görev yapmak nasip oldu. Görev yaptığı süre zarfında ilçe sakinleriyle, üzüntülerimiz ve sevinçlerimiz bir oldu. Ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarımdan helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun. Ben inanıyorum ki bu ilçe de yüzlerce evim olduğunu düşünüyorum, yine aynı şekilde yeni görev yerime de sizleri bekliyorum. Karlıova her türlü hizmete layıktır, elimizden geldiğince yapılması gereken hizmetleri yapmaya çalıştık.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_49104)
24 Ağustos 2019 Cumartesi 21:45
Kaymakam Bey Çalışkan bir insandı.yolu açık olsun.
07.08.2026
17:49
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Geleneksel Bal Hasadı Şenliği'nde, Avrupa Birliği ve Türkiye coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın hasadı gerçekleştirildi. Programa YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
07.08.2026
17:17
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yatırım programı kapsamında kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni imar alanlarında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirilirken, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı yürütülüyor.
06.08.2026
18:03
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl`de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl`de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan:
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın