KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Yıldırım arda'yı istedi!

G.Saray'ın hesabına 15 milyon euro yatırmaya hazır olan Aziz Yıldırım, Arda ile 10 dakika yalnız kalmak istedi.

Yıldırım arda`yı istedi!
24 HAZİRAN 2009 ÇARŞAMBA 11:42
0
1227
0
AA aa
enerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın istediği isimlere bir bir ulaştığı  transfer sezonunda, sarı lacivertli ekip bir servet harcıyor ve yıldız isimleri kadrosuna katıyor. Fenerbahçe'nin bu sefer de Arda için hamle yaptığı iddia edilirken, Fenerbahçe ve Galatasaray başkanı arasında esprili bir konuşma yaşandı...

-AZİZ YILDIRIM'DAN ARDA BOMBASI-

Üç güzide ekibimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Başkanları, Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım ve Adnan Polat bir davette biraraya gelirken, ne Topuz ne de Zan transferinin aralarını bozduğu görüldü. Başkanlar oldukça koyu ve esprili bir konuşma yaparken, Aziz Yıldırım'ın Adnan Polat'tan Arda'yı istemesi geceye damga vurdu.

-'15, 20 MİLYON VERİRİM'-

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir davette, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan milli futbolcu Arda Turan'ı istediği iddia edildi.

Basında çıkan haberlere göre, iki başkan arasında esprili bir diyalog yaşanırken, Aziz Yıldırım Arda için 15 milyon euro vereceklerini söyledi ve "Para pazartesi hesabınızda olur" ifadesini kullandı. Cevap olarak, "Arda çok iyi bir Galatasaraylıdır zaten Fenerbahçe'ye gitmez" açıklamasını alan Yıldrım, "Bana Arda ile 10 dakika yeterli" dedi. 
Bu arada Adnan Polat'ın Arda ile görüşmek isteyen Aziz Yıldırım'a yine esprili bir şekilde, "Burada para söz konusu değil ama siz galiba benim Galatasaray'da devam etmemi istemiyorsunuz" dediği iddia edildi.

Oldukça neşeli ve esprili bir şekilde geçen bu konuşmada, Adnan Polat "Biz de Gökhan Gönül ile görüşürüz" derken Yıldırım'ın da, "İyi bir takım kuralım ve Avrupa'da Türk rüzgarı estirelim" dediği belirtildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2026
14:36
Karlıova`nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Karlıova'nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Bingöllü yazar Sebeki Özmen'in kaleme aldığı 'Karlıova'da Doğal Yaşam ve Kültür' adlı eser, ilçenin doğasını, sözlü tarihini ve kuşaklar arasında aktarılan yaşam bilgisini edebi bir anlatımla kayıt altına alıyor. 224 sayfalık kitap, Karlıova'nın zorlu doğasıyla yoğrulan kültürünü gelecek nesillere taşıma amacıyla hazırlandı.
06.02.2026
13:51
Dağılma:
Dağılma: 'Anadil eğitimi, kimliğin ve kültürün geleceğidir'
Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçmeli ders tercih süresini 20 Şubat 2026'ya kadar uzatmasını değerlendiren Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, özellikle Zazaca başta olmak üzere anadil derslerinin öğrencilerin kültürel kimliği ve dil mirasının korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
06.02.2026
12:56
Alban:
Alban: 'Bilime Değil Ranta Yatırım Yapılıyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem gerçeğine rağmen afet risklerini azaltmaya yönelik yatırımların yetersiz kaldığını belirterek, Bingöl'ün yüksek deprem tehlikesi altında olduğunu ve önleyici çalışmaların geciktirilmeden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
06.02.2026
12:38
Baraç:
Baraç: 'Deprem Kader Olabilir, İhmal Değil'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada hem deprem sürecindeki kriz yönetimini eleştirdi hem de Bingöl'ün ciddi deprem riski altında olduğunu vurgulayarak yetkililere önlem çağrısında bulundu.
06.02.2026
12:15
Hülakü, Bingöl`ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
Hülakü, Bingöl'ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın