KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Yıldırım için büyük organizasyon

BİNSAT Holding tarafından Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek için düzenlenen organizasyonda binlerce Bingöllü bir araya geldi. Programda konuşan Binali Yıldırım, Bingöl'ün her seçimde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu, 23 Haziran'da da İstanbul'daki Bingöllülerin aynı kararlı duruşu göstereceğine inandığını vurguladı.

Yıldırım için büyük organizasyon
18 HAZİRAN 2019 SALI 19:58
25
15998
15
AA aa

Bingöllü hemşehrilerimiz Cengiz ve Arafat Bingöl kardeşlerin yönetimindeki BİNSAT Holding tarafından Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek için büyük bir organizasyon düzenlendi.

İstanbul Beylikdüzü'ndeki özel bir balo salonunda gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 Bin kişinin katıldığı programda, çok sayıda siyasi isim de yer aldı.

Milletvekilleri ve teşkilat başkanlarının selamlama konuşmaları ve Binali Yıldırım için destek çağrıları yaptıkları organizasyonda konuşan Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu; “Bingöl, benim için ayrı bir yere sahip. İlk Kaymakamlık görevimi de Genç İlçesi'nde yaptım. Çok değerli yol arkadaşlarım var Bingöllü. Ve bu organizasyonu düzenleyen BİNSAT Holding Yönetim Kurulu Başkanları Cengiz ve Arafat Bingöl ile ağabeyleri ve 24. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Şahin Bingöl kardeşime de bu güzel ve geniş katılımlı organizasyon desteklerinden ötürü de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 23 Haziran'da kıymetli kardeşim Binali Yıldırım'a desteklerinizle hedeflenen sonuca ulaşmış olacağız. Herkesin elini vicdanına koymasını ve İstanbul'un geleceği için AK Parti'den, Binali Yıldırım Bey'den yana oy kullanmasını diliyoruz” dedi.

BİNGÖL “İSTANBUL TÜRKİYE'NİN ÖZETİDİR”

Konuşmaların ardından Binali Yıldırım, yoğun bir ilgi ve sevgi gösterileri eşliğinde salona giriş yaptı. Yıldırım'ın katılımının ardından selamlama konuşması yapan AK Parti 24. Dönem Bingöl Milletvekili Adayı Şahin Bingöl, İstanbul'un Türkiye'nin özeti olduğunu, Kürtler ve Zazalar üzerinden oyun oynanmasına müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım'ın projeleriyle yıllardır Türkiye'ye hizmet ettiğine dikkat çeken Bingöl: “Seçim sandık, sandık namustur. Tüm Bingöllüleri, tüm sağduyulu ve ülkesinin yarınlarını düşünen kardeşlerimizi 23 Haziran'da namusuna sahip çıkmaya davet ediyorum. İnşallah 24 Haziran'da Binali Yıldırım Bey İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ülkemize ve İstanbul'umuza hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu.

YILDIRIM: “23 HAZİRAN TÜRKİYE'NİN AYDINLIK YARINLARININ SEÇİMİDİR”

Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Binali Yıldırım, organizasyondan ötürü BİNSAT Holgin Ailesine teşekkür etti ve yoğun ilginin yaşandığı programdan ötürü mutluluğunu dile getirdi.

İstanbul seçiminin önemine dikkat çeken Yıldırım: “Şu günler geçse de yarım kalan hesabı görsek diyorsunuz. Pazar günü İstanbul'da bulunan Bingöllü kardeşlerim, 31 Mart'ta yarım kalan hesabı kapatacak mıyız? Doğusuyla batısıyla, güneyi ile kuzeyiyle, 82 milyon biriz, beraberiz. Biz birlikte Türkiye'yiz. Kardeşliğin fotoğrafı burada, bu salonda. Nereden gelirsek gelelim, doğduğumuz yer neresi olursa olsun, geleceğimiz, evimiz doyduğumuz yerdir, o da müjdelenmiş şehir İstanbul'dur. İstanbul bir şehirden daha fazlası. İstanbul Türkiye'de toplanan vergilen yarısıdır, ihracatın yüzde 45'idir. Milli gelirin yüzde 30'udur. Ülkemize gelen turistlerin 3'te 1'ini misafir eden bir şehirdir. İstanbul'un geleceğine karar vermek sıradan bir iş değildir. 31 Mart seçimleri İstanbul'un seçimiydi ama 23 Haziran seçimleri artık İstanbul seçimi olmaktan çıkmıştır. İstanbul seçiminden daha çok Türkiye'nin istikrarının, istikbalinin ve aydınlık yarınlarının seçimidir. Herkes bu seçime pür dikkat kesilmiş izliyor. Dünya İstanbul seçimleriyle yatıyor, kalkıyor. Sanki gelip oy kullanacaklar. Türkiye'nin bölgede verdiği mücadele canlarını sıkıyor. Türkiye kendi savunmasını kendi başına yapmasın, savunma ihtiyacını belirlemesin, Türkiye petrol kaynakları konusunda kenarda dursun, Türkiye, terör kuşağına karşı kayıtsız kalsın istiyorlar. Eğer bunları yapsaydı Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan tüm dünyanın baş üstünde tuttuğu bir lider olacaktı. Bizim için Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin lideridir, dünyanın da sayılı liderleri arasındadır. Ne yapmaya çalışırsanız çalışın, liderimize de sahip çıkacağız, ülkemize de sahip çıkacağız İstanbul'a da sahip çıkacağız.”

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BİZİM İTTİFAKIMIZIN İÇİNDE YERİ YOKTUR”

Etkin farklılıkların olabileceğini ancak ülke menfaatleri için bunların ayrıştırıcı bir unsur olmaktan uzak tutulması gerektiğini anlatan Yıldırım: “17 yıl boyunca bu ülkeye Cumhurbaşkanımızla, bakanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla çok büyük hizmetler yaptık. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik. Doğusuyla batısını, güneyi ile kuzeyini birleştirdik. Ancak yolları böleriz, Türkiye'yi böldürtmeyiz bunu herkes bilsin. Bizim ittifakımız vatan toprağındadır. Bizim ittifakımız devletimizedir, milletimizedir. Ebetteki farklılıklarımız olacak. Kimimizin ten rengi, kimimizin göz rengi, saç rengi, etnik kimliğimiz farkı ama unutmayalım gözlerimizden akan gözyaşını her zaman aynıdır. Zaza, kürt, laz, çerkez, türk, türkmen. Bizim karar verdiğimiz durumlar değil. Bunlar bizim doğuştan kazandığımız kimliklerdir. Onun için herkes etnik kimliğiyle gurur duysun. Etnik kimlik bizim onurumuzdur. Ancak bizi bağlayan değerlerimizi unutmayacağız. Kitabımız bir, peygamberimiz bir, yaradan rabbimiz birdir. Bu ülkenin ay yıldızlı bayrağı altında, bir milletin evlatları olarak bin yıldır beraber yaşadık, bundan sonra da beraber yaşamaya devam edeceğiz. Birliğimizi, beraberliğimiz bozmaya çalışan küresel güçlerimizin maşası PKK ve FETÖ'ye asla göz açtırtmayacağız, fırsat vermeyeceğiz. Terör örgütlerinin onların yancılarının, bizim ittifakımızın içinde yeri yoktur, olamaz” diye konuştu.

“BİNGÖL DOĞU'DA BİZİM TEMİNATIMIZ OLDU”

Konuşmasında, Bingöl'ün AK Parti'ye olan ilgi ve sevgisine de dikkat çeken Yıldırım: “Bingöl, her zaman Doğu'da, bölgede bizim teminatımız oldu. Her zaman AK Parti'nin, onun liderinin arkasında durdu. Bölgede bütün vatandaşlarımız aynısını yaptı. Biz de bunu karşılıksız bırakmadık. Bölgenin kalkınması için yollarıyla, havaalanlarıyla, hastaneleriyle, okullarıyla güzel bir şehir haline geldi. Kazandığımız bu tecrübeyle 7 tepeli İstanbul'a 7 tane büyük eser kazandırdık. Marmaray, Avrasya tüneli, Osmangazi köprüsü, hızlı tren, dünyanın en büyük havalimanı, İstanbul-izmir Otoyolu ve kuzey Marmara otoyolu. Tüneller, kavşaklar ve daha nice eserler.”

“ZAZACA İÇİN DESTEK OLACAĞIZ”

Etkin kimlerin ülkenin bir zenginliği olduğunu aktarırken Zaza Diline de değinen Yıldırım, tüm etkinik kimliklerin baş üstünde tutulacağını, dillerin geliştirilmesi için destek olacaklarını da ifade etti.

Yıldırım: “Zazaca için de sivil toplum örgütleriyle işbirliğiyle kurslar açacağız, bu konuda gelen talepleri suratle değerlendirmeye alıp gerekli desteği sunacağız” dedi.

“DERTLERİ İSTANBUL DEĞİL, TÜRKİYE'Yİ, SAYIN ERDOĞAN'I DÜŞÜRMEKTİR”

“İstanbul'da hiçbir eseri olmayanların bugün, İstanbul'un geleceğine hükmedecek bir yolculuğa çıkmış olması kolay algılanacak bir durum değildir” diyen Yıldırım: “Bunun arkasında hangi düşüncenin olduğu, hangi projenin olduğu bellidir. O bakımdan değerli hemşehrilerim. Amaç İstanbul seçimleriyle sınırlı değildir, amaç Türkiye'de istikrarı bozmak, liderimiz olan Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan düşürmek. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz'da sahip çıktı, gezi olaylarında sahip çıktı, 17-25 Aralık'ta sahip çıktı. Balyoz'da, ergenekonda, kapatma davasında sahip çıktı, İstanbul belediye başkanlığında sahip çıktı ve şundan eminim ki her zaman sahip çıkmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Organizasyondan ötürü Bingöl ailesine bir kez daha teşekkür eden ve katılımcılara şükranlarını ileten Yıldırım, seçime kadar çalışmaların yoğun bir şekilde devam etmesi sandıklara sahip çıkılması çağrısını da sözlerine ekledi.

Program, konuşmanın ardından sona erdi.  Programa; Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Güldal Akşit, Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan, Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Burhan Kuzu, Bingöl Milletvekili Sn. Feyzi Berdibek, Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Malatya Milletvekili Cemal Akın, TFF Başkanı ve İşadamı Nihat Özdemir, Kalyon Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Orhan Cemal Kalyoncu, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 22.23.24. Dönem Adana Milletvekili Sn.Necdet Ünüvar, 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 25.Dönem Bingöl Milletvekili Şebnem Koçakelçi, 23.Dönem Bingöl Milletvekili  Yusuf Coşkun, önceki dönem Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu , Diyarbakır Eski Milletvekili Aziz Akgül, önceki dönem Bingöl Belediye Başkanları Yücel Barakazi, Hacı Ketenalp ve Selahattin Aydar, İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, AK Parti Bingöl İl Başkanı Hanefi Güler, çok sayıda işadamı, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Bingöllü katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45633)
21 Haziran 2019 Cuma 03:50
El insaf... bu ne şatafat...gidişatiniz gidişat degil....kendinize ceki düzen verin...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45583)
19 Haziran 2019 Çarşamba 22:49
Bunlarda nerden nasıl sahaya inelim derdinde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45581)
19 Haziran 2019 Çarşamba 22:48
Herkese ragmen büyük gösteri
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45567)
19 Haziran 2019 Çarşamba 12:12
altı üstü bir saglık personeli degilmiydi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45566)
19 Haziran 2019 Çarşamba 11:27
Bunun haber degeri nedir? 50 tane fotograf eklenilmiş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45556)
19 Haziran 2019 Çarşamba 09:36
Ülkemiz için adım attıgınız bu duyarlı davranışınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45553)
19 Haziran 2019 Çarşamba 09:11
Bingöl ailesi vurdu ve gol
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45549)
19 Haziran 2019 Çarşamba 08:20
Öncelikle işlerim dolayısıyla programa katılamadım ama görüyorum ve duyuyorumki çok şahane bir programa imza atmıssınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45548)
19 Haziran 2019 Çarşamba 08:14
İnsan memleketi ülkesi hemşehrileri için her konuda güzel düşünür ve çaba sarfeder bunların hepsi bingöl ailesinde vardır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45540)
19 Haziran 2019 Çarşamba 01:37
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
19.04.2024
15:58
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Merkez Bankası'nın, piyasa katılımcıları ile yaptığı anketin sonuçlarına göre, piyasanın yıl sonu enflasyon, döviz kuru, politika faizi ve büyüme rakamı tahminleri açıklandı.
19.04.2024
15:30
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Bingöl merkeze bağlı bir köyün dağlık alanında mahsur kalan 4 vatandaş, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın