KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Yıldırım, o sözlere çok kızdı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Elazığ’da kendisine yol yapımı ile ilgili bilgi veren Karayolları 8’nci Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’nin, 'Bingöllüler, yol yapımına tepki gösterdiği için henüz bitiremedik' sözüne tepki gösterdi.

Yıldırım, o sözlere çok kızdı
23 TEMMUZ 2012 PAZARTESİ 05:32
0
2743
3
AA aa

 Sinirlenen Bakan Yıldırım, "Bingöl Havaalanı nerdeyse bitecek, siz daha yola başlamadınız" dedi.

Yapımı tamamlanan havalimanı ve yapımı devam eden bazı kavşaklarda incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a özel bir uçakla gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım'ı, Elazığ Valisi Muammer Erol, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Faruk Septioğlu, Şuay Alpay ve Sermin Balık ile partililer karşıladı.

Elazığ Havalimanı pisti, terminal binası ve VIP salonunu gezerek inceleyen Bakan Yıldırım, daha sonra yapımı devam eden Kekliktepe Köprülü Kavşağı, Çayda Çıra Kavşağı'nı da inceleyerek Karayolları 8'nci Bölge Müdürlüğü'nde Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'den brifing aldı.

Karayolları 8'nci Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'nin; sorumluluk alanlarındaki Bingöl Havaalanı yoluna, Bingöl halkının tepki göstermesi üzerine bir türlü başlayamadıklarını anlatması üzerine, "Nerdeyse Bingöl Havaalanı bitecek, siz daha yolu yapamadık diyorsunuz" diyerek sinirlenen Bakan Yıldırım, Cep telefonundan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşerek Bingöl'de vatandaşların yol yapımına tepki gösterdiklerini anlatarak, Bakan Yılmaz'ın bu sorunu çözmesini istedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
fetih12 (@Misafir_8990)
24 Temmuz 2012 Salı 09:49
yalancının..! bingöl halkı ne zaman havaalanı yoluna karşı çıkmış be, karşı çıksa çıksa yolun üzerinden geçeceği arazi sahipleri karşı çıkar ki onların da hakkını ancak vererek bunu tatlıya bağlayabilirsiniz. kısacası bu müdür kendi pasifliğini halkımızı aşağılayarak, kötüleyerek,i, yalan atrarak ortadan kaybertmeye çalışıyor. vallahi de ben artık bıktım uçakla elazığ,d.bekir,erzuruma inmekten veya buralardan binmeye.. umarım bu yıl her şey faal olur. syn. bakana da ilgisi için teşk
Ahmet Kaçmaz (@Misafir_8984)
24 Temmuz 2012 Salı 00:13
Sayın Ulaştırma Bakanını Bingöl'e davet ediyoruz.Lütfen gelsin.Karayolları Bölge Müdürüne tepki göstermemek mümkün mü?Onun nezdinde insan ucuz.Para kıymetli.Bingöl il sınırlarına girince yolların durumundan belli oluyor.Bunu en iyi bilenlerden biri de bölge müdürüdür.
24 ayar erzincanlı (@Misafir_8982)
23 Temmuz 2012 Pazartesi 21:35
adamın hası. toprağım sayın bakanım bingölüde bingöllüleride sever.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın