KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

Yıldırım: uygun görmüyoruz

Orman Kadastro çalışmaları kapsamında belediye meclisine sunulan ve oy çokluğuyla kabul edilen bilirkişi heyetindeki 6 kişinin de soyadı aynı. Önergeye red oyu kullanan DBP adına açıklama yapan Yıldırım, “Teknik olarak uygun olma ihtimali olup olmadığından bağımsız olarak, söz konusu yerde Bilirkişi tayin edilecekse farklı isimlerin de olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Yıldırım: uygun görmüyoruz
09 HAZİRAN 2016 PERŞEMBE 01:09
0
2398
0
AA aa

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cihat Yıldırım,  İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce meclis başkanlığına sunulan kadastro bilirkişi seçimine yönelik basın açıklaması yaptı.

Meclise sunulan önergede bilirkişi olarak telif edilen şahısların aynı soyadını taşıdığını ifade eden Yıldırım, “Mirzan Mahallesi'nde sınır olarak, Mirzan Köyü ile mahallesi arasında Kadastro sınırı belirlemesi çalışması kapsamında Kadastro İl Müdürlüğü tarafından 6 bilirkişi tayinine yönelik talep bir önerge olarak Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısında gündeme gelmiş ve red oyumuza karşılık oy çokluğu ile 6 Bilirkişi tespiti Belediye Meclisinde kabul edilmiştir. DBP Grubu olarak Bilirkişi listesinin aynı soyadından olmasını uygun görmediğimizden önergeye red oyu kullandık. Teknik olarak uygun olma ihtimali olup olmadığından bağımsız olarak, söz konusu yerde Bilirkişi tayin edilecekse farklı isimlerin de olması gerektiğini düşünüyoruz. Konuyu Bingöl kamuoyu ve ilgililerin bilgisine arz ederiz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
12.01.2026
15:08
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yayında, hayırsever vatandaşların yoğun desteğiyle 550 bin TL bağış toplandı.
12.01.2026
14:56
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
12.01.2026
14:50
Bingöl`de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de kar ve buzlanmadan dolayı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
12.01.2026
14:40
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran`daki protestoların başarı şansı var mı?
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran'daki protestoların başarı şansı var mı?
Bingöllü Bürokrat ve Yazar Muhammed Berdibek tarafından kaleme alınan 'Mehdi'den Önce, Devrimden Sonra: İran' eseri gündemdeki yerini korurken Berdibek, canlı yayında günlerdir süren protestoların başarıya ulaşma şansının olup olmadığını değerlendirdi.
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın