KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Yıldırımspor'dan büyük iddia!

Bölgesel Amatör Liginde Mücadele eden Karlıova Yıldırım Spor kulübü mali işler sorumlusu Enes Gölen, bir iddiada bulunarak ilçedeki saha onarımı için gelen iş adamının takımı ve ilçe esnafını dolandırdığını ifade etti.

Yıldırımspor`dan büyük iddia!
26 EKİM 2018 CUMA 21:10
0
3757
0
AA aa

İddiaya göre, Karlıova İlçe stadının zemin onarımı işi için gelen yüklenici firma ekibi zemin onarım işini 10 günlük bir süreyle tamamladı. 10 günlük süre boyunca ilçede bulunan bir otelde konaklayan ekip otel parasını ödemediği ve Otel işletmecisi ise Karlıova Yıldırımspor yönetiminden on günlük konaklama ücretini talep etti.

İddia hakkında açıklama yapan Karlıova Yıldırımspor kulübü mali işler sorumlusu Enes Gölen şunları söyledi; “İlçemize gelen iş adamı ve ekibi bizim onlara kefil olmamız halinde otelde konaklama ve bir lokantada on gün boyunca yemek yediler. 10 gün boyunca yemek yiyip otelde yattılar ve sonrasında konaklama ve lokantadaki yemek ücretlerini bize bırakıp ortadan kayboldular. Bizde Karlıova Yıldırımspor Yönetimi olarak zor durumda kaldık ve parayı tahsil etmek için yüklenici firma sahibi İş adamı Hasan Yıldız ve kardeşi Mehmet Yıldız şahıslarını defalarca aramamıza rağmen cevap alamadık. Bingöl Merkezde iş yerini ziyarette bulunduk bizim gittiğimizi fark edince gözlerden kayboldu. Aynı şekilde Ak Parti İlçe Başkanına da söz vermesine rağmen sözünü tutmayıp ödemesi gereken parayı ödemediler. Zor şartlar altında mücadele eden Karlıova Yıldırımspor kulübü, iş adamlarından destek beklerken, böyle bir olayla karşı karşıya kaldığı için daha da sıkıntılı duruma geçmiştir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın