KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2026 Salı
°C

Yıldırımspor'dan büyük iddia!

Bölgesel Amatör Liginde Mücadele eden Karlıova Yıldırım Spor kulübü mali işler sorumlusu Enes Gölen, bir iddiada bulunarak ilçedeki saha onarımı için gelen iş adamının takımı ve ilçe esnafını dolandırdığını ifade etti.

Yıldırımspor`dan büyük iddia!
26 EKİM 2018 CUMA 21:10
0
3634
0
AA aa

İddiaya göre, Karlıova İlçe stadının zemin onarımı işi için gelen yüklenici firma ekibi zemin onarım işini 10 günlük bir süreyle tamamladı. 10 günlük süre boyunca ilçede bulunan bir otelde konaklayan ekip otel parasını ödemediği ve Otel işletmecisi ise Karlıova Yıldırımspor yönetiminden on günlük konaklama ücretini talep etti.

İddia hakkında açıklama yapan Karlıova Yıldırımspor kulübü mali işler sorumlusu Enes Gölen şunları söyledi; “İlçemize gelen iş adamı ve ekibi bizim onlara kefil olmamız halinde otelde konaklama ve bir lokantada on gün boyunca yemek yediler. 10 gün boyunca yemek yiyip otelde yattılar ve sonrasında konaklama ve lokantadaki yemek ücretlerini bize bırakıp ortadan kayboldular. Bizde Karlıova Yıldırımspor Yönetimi olarak zor durumda kaldık ve parayı tahsil etmek için yüklenici firma sahibi İş adamı Hasan Yıldız ve kardeşi Mehmet Yıldız şahıslarını defalarca aramamıza rağmen cevap alamadık. Bingöl Merkezde iş yerini ziyarette bulunduk bizim gittiğimizi fark edince gözlerden kayboldu. Aynı şekilde Ak Parti İlçe Başkanına da söz vermesine rağmen sözünü tutmayıp ödemesi gereken parayı ödemediler. Zor şartlar altında mücadele eden Karlıova Yıldırımspor kulübü, iş adamlarından destek beklerken, böyle bir olayla karşı karşıya kaldığı için daha da sıkıntılı duruma geçmiştir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın