KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ekim 2026 Çarşamba

Yıldızlar bingöl'de sahaya çıkacak

Yıldızlar Türkiye Futbol Şampiyonası Grup Müsabakaları Bingöl'de oynanacak. 4 İl'in katılacağı yarışmanın kura çekimi 27 Mart'ta ASKF'de yapılacak

Yıldızlar bingöl`de sahaya çıkacak
21 MART 2008 CUMA 09:56
0
1616
0
AA aa
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Yıldızlar Türkiye Futbol Şampiyonası Grup Müsabakaları 28–30 Mart 2008 tarihlerinde Bingöl'de yapılacak. Bingöl'deki müsabakaların organizasyonunu ise Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) gerçekleştirecek.
TFF'ye yaptığı talep başvurusu üzerine doğu illerinin katılacağı grup müsabakasının Bingöl'e alındığını belirten ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, müsabakalara Adıyaman, Diyarbakır, Malatya ve Elazığ illerinden kulüplerin katılacağını söyledi.
Takımların 14–16 yaş grubu futbolculardan oluştuğuna işaret eden Alimoğlu, Bingöl'ün takımı olmadığını, bu nedenle bu şampiyonada yer alınamayacağını kaydetti.
Müsabakalarla ilgili kura çekiminin 27 Mart günü saat 16.00'da ASKF Binası'nda yapılacağını ifade eden Alimoğlu, müsabakaların 28–30 Mart tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait sentetik saha yâda şehir stadyumunda oynanacağını söyledi.
Öte yandan TFF'ye başvurarak 3. Lig terfi maçlarının Bingöl'de oynanması yönünde talepte bulunduklarını vurgulayan Alimoğlu: “Amacımız sportif faaliyetleri ilimize çekerek bir canlılık oluşturmak ve bölgede iyi bir konuma gelmek. Ne kadar iyi olur ve daha fazla grup müsabakasına ev sahipliği yaparsak, ilimiz ekonomisine de o kadar fazla katkı sağlamış olacağız. Bunun yanında önceliğimiz olan gençlerimize de yeni etkilikler kapısı açmış olacağız. Her yönüyle olumlu ve faydalı katkılar sağlayacağız” dedi.
‘Bingöl'den herhangi bir futbol takımı TFF tarafından düzenlenen yarışmalarda yer almayacak mı?' sorusuna ‘katılacaktır' yanıtını veren Alimoğlu, Bingöl'ün, A Gençler Ligi'ne katılacağını söyledi.
Alimoğlu: “Nisan ayında Bingöl'de yapılacak ve 16–18 yaş grubu futbolculardan oluşan takımların katılacağı A Gençler Ligi'nde birinci olan takımımız, grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Orada da başarı gösterirse Türkiye finaline gidecek. Bu konuda kulüplerimizin hazırlıkları var” diye konuştu.
Alimoğlu, 28-30 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Türkiye Futbol Şampiyonası Grup Müsabakaları'na tüm halkı beklediklerini sözlerine ekledi.






BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
20:56
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: `Yeni statü sahada karşılık bulmalı`
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: 'Yeni statü sahada karşılık bulmalı'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuşmasını önemli bir kazanım olarak değerlendirdi. Sürece katkı sunanlara teşekkür eden Baraç, bundan sonraki aşamada personel alımlarında liyakat ve eşitlik vurgusu yaparak yeni statünün yalnızca tabelada kalmaması gerektiğini söyledi.
07.10.2026
20:45
HÜDA PAR`dan Boğlan`daki GES projesine tepki:
HÜDA PAR'dan Boğlan'daki GES projesine tepki: 'Ekmek teknemiz olan meralarımızı kaybetmeyelim'
HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanlığı, Boğlan Mahallesi'nde planlanan GES projesine ilişkin açıklama yaptı. Yenilenebilir enerji yatırımlarına karşı olmadıklarını belirten parti, hayvancılık ve arıcılıkla geçinen vatandaşların kullandığı meraların projeye tahsis edilmesine tepki göstererek alternatif alanların değerlendirilmesini istedi.
07.10.2026
20:02
Bingöl`de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 150 dönümlük ceviz bahçesinde hasat mesaisi başladı. Yaklaşık 12 yıllık ağaçlardan bu yıl 5-6 ton civarında ürün elde edilmesi hedeflenirken, geçen yıl yaşanan don olayının üretimi olumsuz etkilediği belirtildi.
07.10.2026
19:50
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
07.10.2026
19:26
Bingöllü yazar İsmail Avcı`nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöllü yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöl'de doğan yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı Korkuya Alışmak, 1990'lı yıllarda Anadolu'nun doğusunda yaşayan 11 yaşındaki Beşir'in gözünden çocukluğa, aileye, eğitime, dostluğa, vefaya ve geçmişten geleceğe taşınan emanetlere uzanan bir hikâye anlatıyor. Avcı, romanını 'geçmişe bakarken geleceği de unutmamak' duygusuyla kaleme aldığını söylüyor.
07.10.2026
19:03
Bingöl Barosu`nda yeni dönem resmen başladı
Bingöl Barosu'nda yeni dönem resmen başladı
Bingöl Barosu Başkanlığına seçilen Av. Turan Hişan, mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirirken, görev dağılımı da belli oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın