KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Yılın kaliteli okulu ve yılın kaliteli ekibi belirlendi

Milli Eğitim Bakanlığı “Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Uygulamaları Ödül Yönergesi” çerçevesinde “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu” ve “Yılın Kaliteli Ekibi” belirlendi.

Yılın kaliteli okulu ve yılın kaliteli ekibi belirlendi
29 NİSAN 2010 PERŞEMBE 08:27
0
2064
0
AA aa
2009-2010 Eğitim-öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, tüm okullar ve bağlı kurumları arasında Toplam Kalite Uygulamaları kapsamında “ Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu ve Yılın Kaliteli Ekibi” kategorilerinde düzenlenen Eğitimde Kalite Ödülü değerlendirmesinde Milli Eğitim Kalite Kurulu tarafından dereceye giren okullar ve ekipler belirlendi.
Belirlenen okullara ve ekiplere dün saat 10.00'da Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi. Ödül törenine Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu'nun konuşmasının ardından dereceye giren okulların çalışmaları ile ilgili sunum yapıldı.

Her iki kategoride toplam yirmi okulun başvuruda bulunduğu kalite değerlendirmesinde, Yılın kaliteli okulu/kurumu kategorisinde Bingöl Anadolu Lisesi birinci, Solhan Yenibaşak YİBO ikinci oldu.

Yılın kaliteli ekibi kategorisinde ise Şehit Mustafa Gündoğdu İ.Ö. Okulunun “ Bilginin Işığı Ekibi” birinci olurken, TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesinin “ Çağdaş Eğitim İklimi Ekibi” ve Solhan Atatürk İ.Ö. Okulunun “Karınca Ekibi” ikinciliği paylaşırken, Turgut Özal İ.Ö.Okulunun “ Son Kale Ekibi” de üçüncü oldu.

Ayrıca, Çaytepe YİBO “Sıcak Yuva Ekibi” de yaptığı çalışmalardan dolayı teşvik ödülü aldı. Dereceye giren tüm okullara “ Eğitimde Kalite Ödülü” ve çalışmalara katılan tüm ekip üyelerine de teşekkür belgesi verildi.
 

 

Bingöl Online Haber Servisi
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2025
14:40
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Dolandırıcılık ve Göçmen Kaçakçılığı suçlarından 4 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
05.05.2025
14:39
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ters laleler çiçek açtı. Yılda sadece 20 gün açan ve nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korunan çiçeği koparmanın cezası ise 577 bin lira.
05.05.2025
14:38
Bingöl`de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı.
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz`dan ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl`de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın