KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2024 Pazar
°C

Yılmaz: AK Parti olarak 4 önceliğimiz var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'AK Parti olarak 4 önceliğimiz var. Bunların birincisi, uluslararası arenada ülkemize karşı yapılan algılara karşı gerçeği ortaya koymak, ikincisi terör tehdidiyle mücadele etmek. Diğerleri de ekonomi ve yurt dışında yaşayan insanlarımız.'

Yılmaz: AK Parti olarak 4 önceliğimiz var
26 EYLÜL 2019 PERŞEMBE 19:33
7
1977
10
AA aa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, parti olarak 4 önceliklerinin bulunduğunu belirterek, “Bunların birincisi, uluslararası arenada ülkemize karşı yapılan algılara karşı gerçeği ortaya koymak, ikincisi terör tehdidiyle mücadele etmek. Diğerleri de ekonomi ve yurt dışında yaşayan insanlarımız” dedi.

Yılmaz, temasları kapsamında Berlin'deki Türk sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle görüştü.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, “AK Parti olarak 4 önceliğimiz var. Bunların birincisi, uluslararası arenada ülkemize karşı yapılan algılara karşı gerçeği ortaya koymak, ikincisi terör tehdidiyle mücadele etmek. Diğerleri de ekonomi ve yurt dışında yaşayan insanlarımız." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin gerçek durumunu dünyada yapılan kasıtlı ve haksız algılara karşı korumanın, doğruları anlatmanın birinci öncelikleri olduğunu yineleyen Yılmaz; “Tüm terör örgütlerine karşı uluslararası ortamda hakkımızı, hukukumuzu güvenliğimiz açısından korumak durumundayız.” dedi.

Yılmaz, DEAŞ, PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerinin eş zamanlı olarak Türkiye'ye saldırdıklarını, Türkiye'nin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde direncini ortaya koyarak bu tehlikeleri bertaraf ettiğini vurguladı.

"Yurt dışında yaşayan Türkler, büyük değer"

Yurt dışında yaşayan Türklerin, Türkiye için büyük bir değer olduğunu belirten Yılmaz; “Hangi kökenden ve inançtan olursa olsun yurt dışında yaşayan insanımız, bizim için büyük bir değer. Statüleri ekonomik ve siyasi olarak ne kadar yükselirse ülkemiz açısından da bu bir kazançtır” diye konuştu.

Türkiye dışında yaşayan vatandaşların birliği ve beraberliğinin çok önemli olduğunu kaydeden Yılmaz, Türkiye içinde olduğu kadar, ülke dışındaki birlik ve beraberliğin de temel önceliklerinden olduğunu dile getirdi.

Yılmaz, Türkiye'nin kalkınmakta olan bir ülke olduğunu dile getiren Yılmaz; “Ülkemiz kalkınma yolunda. Son 17 yılda bu anlamda çok büyük mesafe aldık. Bu yeter mi? Yetmez. Türkiye'nin dünyada ekonomik anlamda birinci lige yükselmesi gerekiyor” ifadesini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50703)
27 Eylül 2019 Cuma 21:42
Beyler busuna yazmayin bu rant böyle gelmis böyle gider Devlet Mali deniz yemeyen keriz mantigi Allah haklarindan gelsin hepsinin.
Memleketin yarisi yoksul fakir cikmis ekonomi diyor ekonomi cökmüs tarim ölmüs hayvancilik sifir et ithal patates sogan ithal milletin gözünün icine Baka Baka hep ayni hikaye ayni yalan dolan utanin biraz ya
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50701)
27 Eylül 2019 Cuma 21:35
Sevgili Bingol online yöneticisi Yorumları okuyup yayinliyorsunuz diye biliyorum. Aşağıdaki yorumcu kurt güçleri ile konuşulmalı diyor. Hayirdir PKK teroristleri adina yayinmi yapiliyor
EDİTÖR NOTU: Yorumu daha dikkatli okuyup anlamaya çalışınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50690)
27 Eylül 2019 Cuma 18:24
Bingölü haletin dışarı kaldı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50687)
27 Eylül 2019 Cuma 15:44
Bunca yıl bakanlık yaptınız da ne oldu. Yazık bu millete. Sn. Cumhurbaşkanı Erdogana da yazık ediyorsunuz. Yeni yüzler gençler lazım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50674)
27 Eylül 2019 Cuma 12:22
Cevdet yilmazin Bingole yaptigi yatirim Cumhuriyet tarihinde yapilmamis ornek Sutas Turkiyede 4 tane yapilmis bir tanede Bingole yapiliyor Allah askina Gozleriniz gormuyormu yoksa algi operasyonu yapiyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50653)
27 Eylül 2019 Cuma 07:00
Ulusalarasi arenadaki algiyi kendiniz oluşturdunuz. Yüzlerce gazeteci hapisteyken, yüzlerce secilmiş belediye başkanlari görevlerinden alinip cezaevine atilirken, onlarca milletvekili haksiz hukuksuz yilardir haisteyken uluslararasi arenadaki gercegi hic bir ucube algiyla degiştiremezsiniz. Gerisi hep ayni nakarat.50 yildir şidetle kürt sorununu cözemediniz, bundan sonrada şiddetlen çözemezsiniz. Oturun konuşun kürt gücleriylen.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50647)
26 Eylül 2019 Perşembe 23:53
Her Tarafın ÖNCELİK Olsa Ne Yazar. BİNGÖL' Ü MAHF ettikten Sonra.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50645)
26 Eylül 2019 Perşembe 23:23
Ak partinin ilk 9 yılı muhteşemdi keşke o zamanlara dönebilsek. yanlış insanlarla doldu şu an. tepeden tırnağa yenilenmeli. eski güçlü isimler olmalı. kalp kırmayan adaletli liyakat sahibi kişiler olmalı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50637)
26 Eylül 2019 Perşembe 19:54
Sonuç : Kasa da para...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50636)
26 Eylül 2019 Perşembe 19:53
Bazı Alanlarda Magduriyetler çığ gibi büyüyor Egitimde İran bile bize fark attı
Milli egitim ve Yök e sesiniz çıkamıyor neden ??
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın