KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Yılmaz: huzur istiyorsak, tuzakları boşa çıkaralım

Malatya’da Bingöllülerle bir araya gelen Bakan Yılmaz, 30 Mart seçimleri ve çözüm sürecinin önemine dikkat çekti. Bakan Yılmaz: “Biz, Türkiye'de istikrarın sürmesini istiyorsak, çözüm sürecinin devam etmesini istiyorsak, huzur ortamı istiyorsak kurulan tuzakları boşa çıkarmamız lazım” dedi.

Yılmaz: huzur istiyorsak, tuzakları boşa çıkaralım
23 MART 2014 PAZAR 21:28
0
1681
0
AA aa

Malatya Bingöllüler Derneği yöneticileri ve üyeleriyle bir düğün salonunda bir araya gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yaptığı konuşmada, 30 Mart'taki seçimlerin artık yerel seçimin çok ötesine geçtiğini, son yaşanan olaylarla farklı bir özellik kazandığını belirtti.

Seçimlerin adeta bir referandum olacağını dile getiren Yılmaz: “Biz, Türkiye'de istikrarın sürmesini istiyorsak, çözüm sürecinin devam etmesini istiyorsak, huzur ortamı istiyorsak kurulan tuzakları boşa çıkarmamız lazım” diye konuştu.

“İSTİYORLAR Kİ, TÜRKİYE ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNSÜN”

Bakan Yılmaz, şunları söyledi: “Sadece çözüm sürecinden size bir şey söylemek istiyorum; böyle bir Başbakan olmasa, gövdesini taşın altına koyan bir Başbakan olmasa, böyle güçlü bir hükümet olmasa bu kadar ağır bir soruna hiçbir hükümet el atabilir miydi ben soruyorum? İşte bunu birileri biliyor. Çözüm sürecini sabote etmek için, çözüm sürecini eksik bırakmak için Başbakan'a saldırıyorlar, bu hükümetin istikrarına saldırıyorlar. Onlar istiyorlar ki Türkiye eski günlerine geri dönsün, o kriz günlerine geri dönsün, kardeş kavgalarının olduğu günlere geri dönsün, ekonomisi büyümesin, Türkiye gelişmesin, kalkınmasın, dünyada bu kadar etkili bir güç haline gelmesin. Bunların derdi bu.”

“BAŞBAKAN'IN YANINDA OLACAĞIZ”

Yılmaz, Türkiye üzerine oynanan bu oyunu 30 Mart'ta bozacaklarını belirterek, "Bu seçimde Başbakan'a saldıranlara karşı Başbakan'ın yanında olacağız inşallah. Türkiye'nin istikrarına saldıranlara karşı Türkiye'den yana, Türkiye'nin istikrarından yana olacağız inşallah. Çözüm sürecine, huzura saldıranlara karşı çözümden yana, huzurdan yana olacağız inşallah. Ekonomik, sosyal kalkınmamıza engel olmaya çalışanlara karşı kalkınmadan yana olacağız, gelişmeden, refahtan yana olacağız inşallah. Laflara, ideolojilere bakmayacağız, icraata bakacağız, hizmete bakacağız" ifadelerini kullandı.

“BİZ, ÖZGÜRLÜKLERDEN YANAYIZ”

Son 10 yılda inanç özgürlüğü anlamında da büyük adımlar attıklarını dile getiren Yılmaz, başörtülülerin üniversitelere rahat gidebildiğini, kamu kurumlarında rahat çalışabildiklerini, Kur'an-ı Kerim ve Siyer-i Nebi'nin okullarda seçmeli ders olarak rahatça okutulduğunu ve her isteyenin istediği dili konuşabildiğini belirtti.

Özgürlükler yolunda daha da adımlar atacaklarını ifade eden Yılmaz: “Biz, özgürlüklerden yanayız. Biz, yasaklardan yana değiliz. Yıllarca bu topluma giydirilmiş cenderelerden bu toplumu çıkarıyoruz ve normalleştiriyoruz. Demokraside ve ekonomide ülkemizi ileriye taşıyoruz. Bunu daha ileriye taşımamız için 2023 vizyonumuz için de her geçen yıl daha iyiye gitmemiz için bir tek şart var; sizin duanız ve desteğiniz. Siz, duanızı ve desteğinizi eksik etmediğiniz sürece biz de hükümet olarak her alanda sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın