KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Kasım 2025 Cuma
°C

Yılmaz oyunu annesiyle birlikte kullandı

Oyunu memleketi Bingöl’de annesiyle birlikte kullanan Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye’de 2019 yılına kadar seçim olmayacağını belirterek, istikrar vurgusu yaptı.

Yılmaz oyunu annesiyle birlikte kullandı
02 KASIM 2015 PAZARTESİ 04:52
0
3479
0
AA aa

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, oyunu memleketi ve milletvekili adayı gösterildiği Bingöl'de kullandı.
Sabah saatlerinde annesi Fatma Yılmaz (76) ile birlikte merkez 100. Yıl Ortaokulu'na gelerek, 1001 numaralı sandığa oyunu atan Yılmaz, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Kasım seçimlerini "kader seçimi" olarak nitelendiren Yılmaz, "Türkiye'nin 2019 yılına kadar bir seçimi yok. 2015-2019 dönemi Türkiye için son derece önemli bir dönem. Türkiye'nin değişimi, dönüşümü, ilerlemesi için ben hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Türkiye'nin 1950'li yıllardan beri seçim tecrübesi olduğunu kaydeden Yılmaz, “Eminim bu seçimde de halkımız, iradesine, sandığa sahip çıkarak özgür ve adil seçimleri en güzel şekilde gerçekleştirecektir. Seçimlerden sonra da çıkan sonuç ne olursa olsun, hepimiz bu sonuca razı olmak, saygı duymak zorundayız. Son sözü halkımız söyleyecek. Biz söz de karar da milletindir diyoruz" diye konuştu.
Sandıklardan istikrar çıkmasını temenni ettiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti: “Güçlü bir yönetimin çıkmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin 2023 ve ötesine yürüyeceği bu yolda, gerekli siyasi ortamın oluşmasını temenni ediyorum. Siyasi partiler ve herkes için hayırlı olsun diyorum. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanları değildirler. Sadece siyasi rakibidirler. Güzel ve tatlı bir rekabet içerisinde bu seçimin sonuçlanmasını temenni ediyorum.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın