KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Yılmaz oyunu annesiyle birlikte kullandı

Oyunu memleketi Bingöl’de annesiyle birlikte kullanan Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye’de 2019 yılına kadar seçim olmayacağını belirterek, istikrar vurgusu yaptı.

Yılmaz oyunu annesiyle birlikte kullandı
02 KASIM 2015 PAZARTESİ 04:52
0
3490
0
AA aa

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, oyunu memleketi ve milletvekili adayı gösterildiği Bingöl'de kullandı.
Sabah saatlerinde annesi Fatma Yılmaz (76) ile birlikte merkez 100. Yıl Ortaokulu'na gelerek, 1001 numaralı sandığa oyunu atan Yılmaz, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Kasım seçimlerini "kader seçimi" olarak nitelendiren Yılmaz, "Türkiye'nin 2019 yılına kadar bir seçimi yok. 2015-2019 dönemi Türkiye için son derece önemli bir dönem. Türkiye'nin değişimi, dönüşümü, ilerlemesi için ben hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Türkiye'nin 1950'li yıllardan beri seçim tecrübesi olduğunu kaydeden Yılmaz, “Eminim bu seçimde de halkımız, iradesine, sandığa sahip çıkarak özgür ve adil seçimleri en güzel şekilde gerçekleştirecektir. Seçimlerden sonra da çıkan sonuç ne olursa olsun, hepimiz bu sonuca razı olmak, saygı duymak zorundayız. Son sözü halkımız söyleyecek. Biz söz de karar da milletindir diyoruz" diye konuştu.
Sandıklardan istikrar çıkmasını temenni ettiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti: “Güçlü bir yönetimin çıkmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin 2023 ve ötesine yürüyeceği bu yolda, gerekli siyasi ortamın oluşmasını temenni ediyorum. Siyasi partiler ve herkes için hayırlı olsun diyorum. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanları değildirler. Sadece siyasi rakibidirler. Güzel ve tatlı bir rekabet içerisinde bu seçimin sonuçlanmasını temenni ediyorum.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.11.2025
20:32
Bingöl Jandarma`dan Öğretmenler Günü Ziyareti
Bingöl Jandarma'dan Öğretmenler Günü Ziyareti
Jandarma personeli, öğretmene günün anısına tebriklerini iletirken, okulda öğrenim gören öğrenciye de çeşitli hediyeler takdim etti.
24.11.2025
20:14
MHP Bingöl İl Başkanlığından Gönül Bağı Güçlendiren Ziyaretler
MHP Bingöl İl Başkanlığından Gönül Bağı Güçlendiren Ziyaretler
'Hayırlı Günler Komşum Nasılsın?' programı kapsamında Bingöl merkez ile ilçelerde gerçekleştirilen ev ve esnaf ziyaretlerinin yalnızca siyasi bir faaliyet olmadığının altını çizen MHP Bingöl İl Başkanı Baran, programın Bingöl'de kardeşlik hukukunu yaşatmaya yönelik samimi bir buluşma olduğunu vurguladı.
24.11.2025
19:44
AK Gençlik Bingöl`den 24 Kasım`da Anlamlı Ziyaretler
AK Gençlik Bingöl'den 24 Kasım'da Anlamlı Ziyaretler
24 Kasım programında hem Millî Eğitim Müdürlüğü hem de Bingöl Üniversitesi ziyaret edilerek öğretmen ve akademisyenlere vefa mesajı iletildi; 'Her daim öğretmenlerimizin yanındayız.'
24.11.2025
15:39
Bingöl`de Öğretmenler Günü coşkusu
Bingöl'de Öğretmenler Günü coşkusu
Bingöl'de 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu, türküler seslendirildi, emektarlar ödüllendirildi. Programın özel sürprizi ise Valilik tarafından öğretmenlere yönelik hazırlanan videonun paylaşılması oldu.
24.11.2025
15:27
Bingöl`de virajı alamayan tır yan yattı
Bingöl'de virajı alamayan tır yan yattı
Bingöl'de çiftlik için çatı bloğu taşıyan tır, virajı alamayınca yan yattı. Yaralananın olmadığı kazada, maddi hasar meydana geldi.
24.11.2025
15:20
Bingöl`e Çocuk Trafik Eğitim Parkı
Bingöl'e Çocuk Trafik Eğitim Parkı
Akülü arabalarla trafik kurallarını öğreten panolarla donanmış alanda, trafik polisleri ve eğitmenlerin trafikte karşılaşacak tüm alternatifleri çocuklara göstereceği aktarıldı. Valilik tarafından ihalesi tamamlanan projenin, 2026 yılının ilk yarısında hizmete açılması planlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın