KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

YILMAZ'DAN İKİ MÜJDE!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Üniversitesinde diş hekimliği fakültesinin hayata geçeceğini ve hükümet konağı ihalesinin 31 Temmuz da yapılacağını müjdeledi.

YILMAZ`DAN İKİ MÜJDE!
05 HAZİRAN 2018 SALI 21:00
25
6517
24
AA aa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de kanaat önderleri ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı'nca düzenlenen programda konuşan Yılmaz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinin tarihi bir seçim olduğuna değindi.

Bingöl'de hedeflerinin üç sıfır olduğunun altını çizen Yılmaz; “24 Haziran tarihi bir seçimdir. Allah'ın izniyle 24 Haziran seçimlerinde Bingöl ayrı bir tarih yazacak inşallah. Ben Bingöl'de bugüne kadar üç tane genel seçime girdim. Yüzde 71, yüzde 61 ve yüzde 65 gibi çok yüksek oy oranlarıyla Bingöl halkı bize destek oldu. Bingöl halkından Allah razı olsun. Bu seçimde milletimizin duası ve desteğiyle inşallah yine tarihi bir oy alacağız. Onu şimdiden görüyoruz, sahadan görüyoruz, saha ile ilgili yaptığımız çalışmalardan görüyoruz. Daha önce de yüksek bir oy aldığımız halde üç sıfır yapamadık ama bu sefer diyoruz ki üç sıfır olsun” dedi.

Yılmaz, “Bu seçim tarihi bir seçim. Bu seçimde yeni sistemin ilk uygulanışını göreceğiz. Yeni yönetim sistemine göre cumhurbaşkanı seçtiğimiz, yeni yönetim sistemine göre meclisi seçtiğimiz ilk seçim olacak ve ondan sonra Türkiye yeni bir hamleye girişecek. Geçtiğimiz 16 yılda Türkiye'de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları ortadadır, hizmetleri ortadadır ve AK Parti'nin yaptıkları ortadadır. Her ne kadar birileri görmemeye çalışsa da halkımız hizmetleri görüyor” diye konuştu.

Bingöl Üniversitesi'ne Diş Hekimliği Fakültesi

YÖK Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yekta Saraç'ın kendisine mesaj attığını ve Bingöl Üniversitesi'nin Diş Hekimliği Fakültesi'nin hayata geçtiğini kendisine bildirdiğini açıklayan Yılmaz, “Elazığ havalimanına indiğimde YÖK başkanımız aradı beni. Uzun zamandır Diş Hekimliği Fakültemiz hukuken kuruldu ama fiilen öğrenci alamıyorduk. Bingöl Üniversitesi rektörü bir takım girişimler başlattı ve biz de bu konuyu takip ettik. YÖK başkanımız bana müjdeyi verdi, Bingöl Üniversitesi'nde Diş Hekimliği Fakültemiz hayata geçiyor, hayırlı uğurlu olsun. Bingöl artık diş hekimliği fakültesi olan bir il olacak ve bu üniversitemiz ayrı bir değer katacak” şeklinde konuştu.

Hükümet konağı ihalesi 31 Temmuz'da

Öte yandan, yeniden yapılması beklenen merkez hükümet konağı ihalesinin TOKİ tarafından 31 Temmuz'da ihale edileceğini müjdeleyen Yılmaz; “TOKİ merkez hükümet konağı ihalesinin 31 Temmuz 2018 tarihinde yapılacağını açıkladı. Yeni hükümet konağımız da böylelikle temmuz sonunda ihale edilecek. O bittikten sonra mevcut hükümet konağını yıkacağız. Mevcut hükümetinin konağının bulunduğu alana ise ‘Millet Bahçesi' yapacağız. Altını da kapalı otopark yapacağız” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28558)
10 Haziran 2018 Pazar 22:32
sayın cevdet yılmaz zamamnında bingöle yapılan yatırımö hiçbir dönem yapılmadı kim ne derse desin çok kaliteli bir insan eleştiri yapanlar gerçekten ondan nemalanamayan ucuz insanlar ve yardakçılar cevdet yılmaz büyüksün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28315)
06 Haziran 2018 Çarşamba 11:48
MÜJDE YE BAK MÜJDEYE ZUR
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28311)
06 Haziran 2018 Çarşamba 11:07
VAH VAH VAH NE BÜYÜK HİZMETLER.SECİM ÖNCESİ İNSANLARI KANDIRMA SENERYOLARI.SEN BU MEMLETTE OLDUĞUN SÜRECE BİNGÖL KALKINMAYACAKTIR. SENDEN RİCA EDİYORUZ LÜTFEN SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ ARTIK.BIRAK ARTIK MEMLEKETTEN NEFRET ETMEYELİM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28298)
06 Haziran 2018 Çarşamba 09:22
masallah Cevdet bey halk görüyor tabi sizin neler yaptiginizi ne gibi hizmetler verdiginizi cocukmu kandiriyorsunuz bide hangi yüzle bunlari söylüyorsunuz hicmi utanman arlanman yok bide 3 sifir yapacakmis
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28295)
06 Haziran 2018 Çarşamba 08:49
Dünyada en güzel duruş onurlu dikduruştur. İşi aşi olmayan bir il dişi ne yapsın fakülteyi ne. Eğer Bingöl dersinizi vermezse kendisine de yazık etmiş olur. Artık istenmediğini bil, diğer iki adaya da zarar verdin yeter.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28294)
06 Haziran 2018 Çarşamba 08:49
müjdeye bak,insanların aklıylamı alay ediyorsunuz?bunlar zorunlu şeyler hizmet saymayın.bu devletin projesi ,Allap devletimize zeval vermesin varmı senin artı projelerin Bingöl içing gençler için,istihdam için her seçimde bir balon atıyorsunuz ortaya, kurumlar pislik ve liyakatsizlik içinde Bingöl'de her türlü dalavere duvare atadığınız yandaşlarınızı hiç denetlediniz mi sordunuz mu insanlara Bingöl'de kurumlar nasıl işliyor?atadığınız liyakatsiz ve beceriksiz insanlar kurumlarımızı mahvetti çalmadan çırpmadan,adam kayırmaktan başka bir şey yok, varmı bunlardan haberin veya umurundamı,yazıkkkkkk.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28291)
06 Haziran 2018 Çarşamba 03:27
Sutaşin yapilacagina inanan beri gelsin. Sadece temel atilir. Tamamlanmasi 50 yili bulur. Nedeni ise hayvancilik bitti sutaş sute needen bulup satacak ithal edipmi satacak.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28289)
06 Haziran 2018 Çarşamba 03:16
Böyle güzel haberleri bile beğenmeyen insanlar var ya pes diyorum sadece pes.. Umarım devamı gelir bakanım 24 haziran da karşılığını alacaksınız.. hedef 3 0
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28286)
06 Haziran 2018 Çarşamba 03:05
Ihaleler kime yandaslariniza mi yine ve tabiki yandaslariniza. Bu tur seyleri hep secim arefesine denk getiriyorsunuz yaziklar olsun size ne biçim insanlarsiniz ya size artik oy yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28285)
06 Haziran 2018 Çarşamba 02:32
bu belediye sayesinde cok oy kaybedeceksiniz geçmiş olsun şimdiden. bunu en cok sen hak edıyorsun Cevdet bey. Bu belayı sen sardın başımıza
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın