Şehiriçi toplu taşıma hizmeti veren hat minibüsünün çarptığı kızın bacağı kırıldı. Acılar içerisinde kıvranan kız çocuğu, 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, kaza dün öğle saatlerinde Beşyol kavşağında meydana geldi. Emrullah Akgönül yönetimindeki 12 M 0039 plakalı hat minibüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Nursena Kıtay isimli öğrenciye çarptı.
DEVLET HASTANESİ'NE KALDIRILDI
Çarpmanın etkisiyle yere yığılan Kıtay'ın sol bacağı kırıldı. Kanlar içerisinde çaresiz bir şekilde acıdan kıvranan Kıtay'ı gören vatandaşlar, 112 sağlık ekibine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kıtay'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polisi kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Bingöl'ün Genç ilçesini Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Rafting Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil ederek Türkiye 3.'sü olan Genç Murat Aslanları Rafting Takımı'na, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan anlamlı bir destek geldi. Başkan Tartar, sporculara uluslararası standartlarda yeni bir rafting botu sözü verdi.
18.07.2025
21:33
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Bingöllü edebiyatçı, şair, yazar ve çevirmen Doç. Dr. Okan Alay, memleketi Bingöl'de düzenlenen söyleşi ve imza programında okurlarıyla bir araya geldi.
18.07.2025
17:57
Bingöl'de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de özel eğitim kurumlarında görev alacak öğretmenlerin diplomaları ve branşları titizlikle inceleniyor. Ayrıca Maliye, SGK, Emniyet ve Belediye ekiplerinden oluşan denetim grupları bu tür yerleri tespit ettiğinde hem kapatma hem de idari yaptırım uyguluyor.
18.07.2025
17:38
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Geçtiğimiz aylarda çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilen Bingöl Havalimanı PAT sahaları onarım ihalesinin Kasım yada Aralık ayında tekrardan yapılacağı öğrenildi.
18.07.2025
16:51
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl'de Negatif Algıyı Kırdık
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bingöl'de eğitim için özel sektör ve hayırseverlerle birlikte güçlü bir seferberlik başlattık' dedi.
18.07.2025
16:22
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl'de yarıştı
Ezanı güzel okuma bölge yarışmasının 20.'si bu yıl Bingöl İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın