KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Yine hüsran!

Cumhurbaşkanı, Başbakan, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü ve TOKİ Başkanı’ndan sonra Vali’nin de verdiği tarihte de gerçekleşmedi! Yeni Bingöl Devlet Hastanesi’nin açılışı, hayalden ötesine geçemedi.

Yine hüsran!
30 KASIM 2015 PAZARTESİ 21:15
0
3510
0
AA aa

 Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca ihalesi yapılıp, 2010 yılında yapımına başlanan ve 2013 yılında teslim edilmesi gereken hastane inşaatı 5 yılını geride bırakmak üzere.

32 milyon 905 bin lira bedelle AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu'nun firması olan “Ensarioğlu İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş” tarafından yapımı devam eden hastane binası bir türlü teslim edilemiyor.

TESLİM EDİL(E)MİYOR!

Kentin öncelikli ihtiyaçları arasında yer alan yeni Bingöl Devlet Hastanesi, ülkenin en yetkili mercilerinin verdiği tarihlere rağmen bitirilemiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘az kaldı' dediği, Başbakan Davutoğlu'nun ‘Uzatma' verdiği, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Doğan Ünal'ın ‘Son aşamalara gelindi' açıklamasında bulunduğu hastane inşaatıyla ilgili Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'in de verdiği tarih tutmadı.

 Ekim ayında  kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Vali Köşger, hastaneyle ilgili, ‘Hastanenin 25 Ekim'de teslim edilmesi ve hizmete hazır hale getirilmesi için yüklenici firma başta olmak üzere tüm çevrelerle görüştüğünü' ifadelerini kullanarak, “…Hastane inşaatı şuan itibariyle yüzde 98 tamamlanmış durumda. 25 Ekim'e kadar teslim edilmesi için girişimlerde bulunduk. Belirtilen tarihe yetiştirilemez ise dahi en geç Kasım ayı içerisinde teslimatı yapılacak ve hizmete sunulacak” açıklamasında bulunmuştu.

Kamuoyunda büyük beklentilere yol açan açıklamanın ardından açılışı gerçekleştirilmeyen hastane binası bir kez daha tepkileri üzerine çekti.

Şirket mantığıyla işletilen hastanelerde şifa bulamayan ve yıllarca şifayı başka illerde arayan halk, 5 yıla rağmen teslim edilemeyen hastane inşaatına sitem ediyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
17.05.2025
00:44
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Bingöl'de ameliyattan çıkan genç, BAL Ligi finaline çıkan Genç Muratspor'un şampiyon olup olmadığını sordu, ortaya çıkan renkli görüntüler yakınları tarafından anbean kayda alındı.
17.05.2025
00:13
Bingöl, en çok çay tüken iller listesinde
Bingöl, en çok çay tüken iller listesinde
Türkiye'de çay denince akla ilk Karadeniz gelse de güncellenen çay tüketim haritası ezberleri bozdu. Yapılan yeni araştırmaya göre, ülkede en çok çay tüketen iller belirlendi. İşte çayı seven iller ve Bingöl'ün o listedeki yeri ile tüketilen çay miktarı…
17.05.2025
00:12
AK Gençlik Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
AK Gençlik Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Liseler Arası Geleneksel Halı Saha Turnuvası'nda kupanın sahibi Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi oldu. Kupayı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar takdim etti.
17.05.2025
00:07
Bingöl`de 6 mera ihaleyle kiraya verilecek
Bingöl'de 6 mera ihaleyle kiraya verilecek
Bingöl Valiliği İl Mera Komisyonu tarafından 2025 Yılı Otlatma Sezonu için ihtiyaç fazlası olarak belirlenen 6 (Altı) adet mera, göçerlere mevsimlik hayvan otlatmaları amacıyla kiraya verilecek. İhale 26 Mayıs'ta…
16.05.2025
17:20
Bingöl`de Gençlik Spor`a 5 geçici işçi alınacak
Bingöl'de Gençlik Spor'a 5 geçici işçi alınacak
TYP kapsamında Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 5 geçici işçi alınacak. Başvurular 20 Mayıs'ta başlıyor. Katılım şartları ve kura detayları ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın