KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Yoksullara merhamet eli

Merhamet Eli Derneği Başkanı Tamaç: “Vereceğiniz yardımın büyüğü ve küçüğü olmaz. Kimin gücü neye yetiyorsa, bu nokta da bize yardımcı olsun” diyerek, hayırseverlere seslendi.

Yoksullara merhamet eli
10 ŞUBAT 2014 PAZARTESİ 07:19
0
1561
0
AA aa

Bingöl'de yaptığı hayırlı hizmetleriyle adını duyuran Umut kervanı Platformuna üye derneklerden Merhamet Eli Derneği, Ocak ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Konu ile ilgili açıklamada yapan Merhamet Eli Derneği Başkanı Mehmet Tamaç, 65 mağdur ve yardıma muhtaç aileye toplam 7 bin 706 TL değerinde yardımda bulunduklarını bildirdi.

Tamaç: “51 aileye kumanya yardımında bulunduk. İhtiyaçlarına göre 14 aileye de nakdi yardımda bulunduk. Toplamda 7 bin 706 TL değerinde muhtaç ailelerimize yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.

Dernekleri aracılığı ile fakirlere uzanmak isteyen elleri fakirlerle buluşturduklarını ifade eden Tamaç, yardım faaliyetlerini her geçen gün artıracaklarını söyledi.

Tamaç: “Derneğimize başvuran binlerce aile var. Muhtaçlığına kanaat getirdiğimiz ve yerinde muhtaç olduğuna dair yaptığımız tespitler neticesinde bizde adresi olan muhtaç ailelerimize yapacağınız yardımları yerinde görme imkânını sağlıyoruz. Yaptığınız yardımları bizatihi takip ederek, yerinde nasıl verildiğini görebilirsiniz. Vereceğiniz yardımın büyüğü ve küçüğü olmaz. Kimin gücü neye yetiyorsa, bu nokta da bize yardımcı olsun. Bu nokta da bize destek olan, bizleri aracı kılan, çalışmasıyla kendi bütçesinden kısıntı yaparak destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın