KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Yol ortasında kaldılar!

Bingöl’de düzenlenen bilgi yarışması için Solhan’dan getirdiği öğrencileri yarışmaya yetiştiremediğini söyleyen sürücü Abdullah Özcan: “Altyapı sonrası kanal bölgesine mıcır dökmüşler. Araç buraya saplanınca çıkamadık ve yarışmaya 1 saat geciktik. Belediye önlem almalı” dedi.

Yol ortasında kaldılar!
16 MAYIS 2013 PERŞEMBE 04:09
0
1768
1
AA aa

Solhan Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı öğretmen ve öğrencileri bilgi yarışmasına katılmak üzere Bingöl'e getiren minibüs, Bingöl merkez Düzağaç bölgesi Bülent Arınç Caddesi'nde altyapı çalışmaları sonrası kapatılan kanal bölgesinde mıcıra saplandı.

Yaklaşık 1 saat süren bir çabanın ardından bölgedeki bir inşaat alanında çalışan greyder tarafından çekilerek kurtarıldıklarını aktaran sürücü Abdullah Özcan: “Bilgi yarışması için Solhan'dan gelmiştik. Yolun orta kısmında kazı yapılmış altyapı için. Nasıl bir dolgu olduğunu bilmiyordum. Araç mıcıra saplandı ve tüm çabama rağmen aracı çıkaramadım. Polis çağırdım ama çare olunamadı. Haliyle öğrencilerimiz yarışmaya gecikti. Neyse ki, bölgedeki greyder sayesinde kurtulduk. Fakat yolun bu hali ve mıcırın bu şekilde dökülüp bastırılmadan bırakılmasına anlam veremedim. Yol berbat, kazı yapılan alanlar sorunlu. Umursanmayan bir kusur yüzünden öğrencilerimiz yarışmaya gecikmeli olarak katıldı. Bingöl Belediyesi'ni daha duyarlı olmaya ve tedbir almaya davet ediyorum” sözleriyle tepkisini ve talebini dile getirdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
aktekin.r (@Misafir_13581)
19 Mayıs 2013 Pazar 13:10
Dünya da esi ve benzeri olmayan altyapi calismalari ancak bingölde olur cinsinden. Altyapi adi altinda büyük ........yapan firma ve belediye hangi cagda altyapi yapildiginin farkinda biledegillerdir. Bingöl halki yillarca alt yapi sorunu cözülecek diye sevinirken.Asil altyapi cilesi yeni baslanmistir.Bakin size örnek vereyim.Bir caddede alt yapi yapilirken Diyer kurum ve kuruluslarla birlikte hareket edilir.Misal Tek Elektrik,Telenikasyom,Dogalgaz birlikte calisarak bir seferde haledilmesi gereken isleri malesef yap boz mantigi hala devami
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın