KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

Yola savrulan çöpler zor anlar yaşattı!

Bingöl-Muş karayolunda yollara savrulan çöpler, araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Yola savrulan çöpler zor anlar yaşattı!
12 EKİM 2013 CUMARTESİ 06:05
0
2011
1
AA aa

Bingöl-Muş karayolu Sanayi bölgesinde kamyonet kasasından rüzgarın yola savurduğu çöpler sürücülere zor anlar yaşattı.

Sanayi bölgesinde bulunan kapı-pencere işi yapan firmalar tarafından üstü açık, kamyonete yüklenen plastik çöpler, trafik akışının yoğun olduğu Bingöl-Muş karayoluna savruldu.

Çöp yığınına dönen yol, araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Durumdan şikâyet eden sürücüler: “Kapı ve pencerelerden sökülen naylonlar üstü açık araçlara yüklenerek brandasız bir şekilde trafiğe sokuluyor. Böyle sorumsuzluk olmaz" dediler.

Trafik akışını kısa bir süreliğine aksatan çöpler, sorumlu firma tarafından alana gönderilen iki elamanla toplanarak, tekrar üstü açık bir kamyonete yüklendi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ali Er (@Misafir_16023)
12 Ekim 2013 Cumartesi 23:19
Bingöl haberlerine bakıyorum. Sn.Cumhurbaşkanı 'Bingöl yaşana bilir şehir oluyor' demiş! Diğer başlık habere bakıyoruz Sn. Başbakan 'Bingöl Örnek Şehir oluyor'Demiş! İkiside güzel tabiki ... Ama yollarınıza çöp dökerekmi? Bu örnek şehir olmayı başarıyorsunuz diyesim geldi. Yaşana bilir Şehir olmak güzel, Örnek şehir olmak daha güzel ama malesef siz olamazsınız. Boşuna heveslenmeyin. Sizi kandırmışlar.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
26.03.2026
17:10
Karayolları 8. Bölge`de Görev Değişimi
Karayolları 8. Bölge'de Görev Değişimi
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
26.03.2026
16:30
Bingöl`de Kaybolan El Sanatları Yeniden Canlandırılıyor
Bingöl'de Kaybolan El Sanatları Yeniden Canlandırılıyor
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, unutulmaya yüz tutan geleneksel sanatlar için kurs açıyor. Usta isimlere çağrı yapıldı.
26.03.2026
14:24
Bingöl`de İtfaiye Ekiplerine Çığ Afeti Eğitimi
Bingöl'de İtfaiye Ekiplerine Çığ Afeti Eğitimi
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan arama kurtarma ekibine, AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Merkezi'nde çığ afetlerine yönelik eğitim verildi.
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH`den Ramazan`da 10 Milyon TL`lik Yardım
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın