KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Yoldaki esrarengiz sorun ne?

Keskin; “Uzun süredir düşünüyorum ve kafamda çok değişik sonuçlar çıkıyor. Olayın tamamen manevi bir olaya dayalı olduğunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum” dedi.

Yoldaki esrarengiz sorun ne?
21 AĞUSTOS 2007 SALI 09:48
0
1701
0
AA aa
Bingöl Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan kilitli parke taşı ile yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere basın mensuplarıyla birlikte Gültepe Sokak'a giden Belediye Başkan Vekili çalışanlardan bilgi aldı. Yolun kısa sürede tamamlanması için talimat veren Keskin, işçiliğin gerektiği gibi yapılması uyarısında da bulundu. Yolun her mevsim yenilenmemesi için gerekli titizliğin gösterilmesi gerektiğini hatırlatan Keskin; “Bunca masrafı birileri kazansın diye değil, halkımıza hizmet gitsin diye yapıyoruz. Bu nedenle çalışmalarınızda hassasiyet göstermenizi istiyorum” diyerek çalışanları uyardı.

Basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi veren Keskin, 1 inşaat mühendisi 1 harita teknikeri ve 2 inşaat teknikeri kontrollüğünde yürütülen çalışmalarda 2 greyder, 2 kepçe, 4 kamyon ve 1 itfaiye aracı kullanıldığını belirtti.

Gültepe Sokak'ta yapılan incelemelerin en ilginç bölümü ise kazı yapılan bir bölge idi. Kent Haber'in, ‘Yeni yapılan yol neden kazıldı?' sorusunu yanıtlayan Keskin, kazı yapılan alanda yaşanan olayları da anlattı.

Şehit mi Var?

Hiç bir sorun yok iken yolu yenilediklerini ancak birkaç gün içinde yenilenen bölgede su borusunun patladığını ifade eden Keskin; “Sorun üzerine patlağın oluştuğu bölgede kazı yapıp sorunu giderdik ve toprağı döktük. Birkaç gün için sorun yeniden tekrarlandı. Yine problemi çözdük ve aynı sorun 4–5 defa yaşandı. En ilginç olay ise kazı çalışmaları yapmak için bölgede bulunan kepçenin lastiği hiçbir sebep yok iken top attı. Bomba patlamasını andıran gürültüyle birlikte kepçenin bulunduğu yerdeki kilitli parke taşları parçalandı. Hiçbir problem yokken bunca su borusunun 4-5 defa patlak vermesi, kontağı kapalı kepçenin lastiğinin top atması beni farklı düşüncelere itti. Uzun süredir düşünüyorum ve kafamda çok değişik sonuçlar çıkıyor. Olayın tamamen manevi bir olaya dayalı olduğunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. ‘Burada şehit mi var' düşünceleri aklımda dolaşıp duruyor” dedi.

Buradaki incelemelerini tamamlayan Keskin, daha sonra İl Özel İdaresi yanında yürütülen çalışmaları inceledi. Yol tesviyesinin sağlanması için çalıştırılan greyderlerin enerji hatlarını kesmesi nedeniyle belediye personeli ile FEDAŞ personeli arasında yaşanan gerginliğe müdahale eden Keskin, sorunun tartışarak çözülemeyeceğini söyledi ve gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Keskin, yeraltına alındığı belirtilen enerji hatlarının yüzeyden geçirilmesini de eleştirdi.

BingolOnline - Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe`de buluştu!
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112`ye bildirdi
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
07.06.2025
21:55
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2`si ağır 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2'si ağır 4 yaralı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın