KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Yollar asfaltlanıyor

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında kentteki tüm asfalt yolları yeniliyor. Start verilen asfalt çalışmalarında merkeze öncelik verilecek.

Yollar asfaltlanıyor
10 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 21:18
3
2253
3
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, kent geneline 320 bin metrekare asfalt çalışması yapılacağı belirtildi.

Bahçelievler Mahallesi'nde start verilen asfalt çalışmaları kapsamında yolların titizlikle yenileneceği belirtilen açıklamada, “Üstyapı çalışmaları kapsamında başladığımız asfalt çalışmalarıyla ana arterler ve mevcut tüm asfalt yollar 5 santim kalınlığındaki BSK ile kaplanıyor” denildi.

Parke taşıyla döşeli olan bazı ana arterlerin de asfaltlanacağı belirtilen açıklamada, “Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi ile Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'ni birbirine bağlayan ana cadde asfaltlanacak. Çalışma kapsamında mücavir alanımızda bulunan mevcut asfalt yollar titizlikle yenilenecek” ifadelerine yer verildi.

“Üstyapı tam gaz ilerliyor”

Asfalt çalışmalarına eş zamanlı olarak kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının da sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, “Sezonla birlikte il genelinde başladığımız üstyapı ve altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İlimizin muhtelif bölgelerinde devam eden çalışmalar kapsamında birçok mahallemizde kilitli parke taşı, bazalt, yeni kaldırımlar, onarımlar, mezarlık yolları, mezarlık duvarları gibi birçok çalışma titizlikle yapıldı. Üstyapı çalışmaları kapsamında hem asfalt çalışmaları yapılacak hem de kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam edecektir. Sezon sonuna kadar öncelikli bölgelerde çalışmalarımız sürdürülecektir. Çalışmalarımız devam ederken bizlere her türlü kolaylığı sağlayan, sabırlı bir şekilde çalışmaların tamamlanması bekleyen ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31810)
11 Ekim 2018 Perşembe 14:42
gözlerim yaşardı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31803)
11 Ekim 2018 Perşembe 08:33
bu soğuk aylarda asfaltlama çalışması yapıyorlar yarın öbür gün yeniden tutmayacak yollar yine delik deşik olacak bu kez de yamaya başlayacaklar. Şükürler olsun ki devletimiz çok büyük başka ülkelerde böyle olsaydı şimdiye ülke kaç kez batmıştı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31802)
11 Ekim 2018 Perşembe 08:10
diğerini yıkaydınız gidişle kaldırmla bir olacak mümkünse ara yollara da kullansanız asvaltı
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın