KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

Yollar kapandı, kazalar peş peşe geldi

Kent genelinde etkili olan kar, 200'ün üzerinde köy yolunu ulaşıma kapattı. Çevre illere giriş ve çıkışlar büyük araçlara geçici olarak kapanırken, kar yağışının etkili olduğu birçok bölgede maddi hasarlı kazalar da peş peşe geldi.

Yollar kapandı, kazalar peş peşe geldi
09 ŞUBAT 2020 PAZAR 16:04
0
2569
0
AA aa

Meteorolojinin bölge genelinde uyardığı kar yağışı Bingöl'de de etkili oldu. Hafta sonu boyunca kar yağışının etkisini gösteren bölgelerde hayat durma noktası geldi. Yer yer kar kalınlığının 1 metreyi aştığı ve tipi nedeniyle seyir halindeki araçların güçlük çektiği görülürken, 200'ün üzerindeki köy yolu da ulaşıma kapandı.

Kar yağışının etkili olduğu birçok bölgede önlem alan ekipler, çevre illere giriş çıkışın büyük araçlara kapandığı art arda duyurmuştu. Özellikle Elazığ, Erzurum ve Muş karayollarında aşırı yağış ve tipi nedeniyle büyük araçlara trafik geçici olarak kapatılmıştı.

KAZALAR DA PEŞ PEŞE GELDİ

Hafta sonu boyunca kar esaretinin yaşandığı kent genelinde birçok araç maddi hasarlı kaza meydana gelirken, yine kar yağışından dolayı araçlar yolda mahsur kaldı.

Kar yağışının etkili olduğu Kiğı ilçesine bağlı Sırmaçek köyü yakınlarında bir ambulans, kar nedeniyle kontrolden çıkarak yan yattı. Haber verilmesi üzerine bölgeye giden İl Özel İdare ekipleri kara saplanan ambulansı kurtardı.

Diğer bir kaza ise Bingöl- Diyarbakır Karayolu Yayla köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün aşırı buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir minibüs, yolda devrildi. Araç içinde bulunan yolcular yara almadan kurtulurken, minibüste maddi hasar meydana geldi.

KÖY YOLLARI KAPANDI

Kar yağışının ardından Valilik Koordinesindeki İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kapanan köy yollarında çalışmaları yoğunlaştırdı. 200'ün üzerine kapanan köy yollarında çalışmalarını sürdüren ekipler, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini aktardı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın