KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Yollar toz duman!

Yağışlarla birlikte yollarda biriken çamurlar şimdilerde toz bulutuna dönüşüyor. Belediyenin yolları yıkamamasını eleştiren vatandaşlar: “Daha ne kadar bu tozu yutacağız?” diye soruyor.

Yollar toz duman!
01 OCAK 2013 SALI 05:09
0
1997
1
AA aa

 Geçtiğimiz haftalarda etkili olan kar ve sağanak yağmurla birlikte cadde ve sokaklara yayılan çamur birikintileri, güneşli ancak dondurucu soğukların etkili bugünlerde özellikle araçların geçişiyle toz bulutuna dönüşüyor. Astım hastalarını olumsuz etkileyen toz, yayalara da nefes almakta güçlük çektiriyor. Esnaflar ise işyerlerinin kapısını açamamaktan şikâyetçi. Yaşanan manzaraya kayıtsız kalınması ve yolların yıkanmaması ise tepkiyle karşılanıyor.

Caddelerin tozdan geçilmediğini kaydeden esnaflar ve vatandaşlar, tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler: “Araçların hızlı geçişiyle her yer toz duman oluyor. Kaldırımlar, yollar her yer aynı. İşyerimizin kapısını açamıyoruz, yolda yürürken nefes alamıyoruz. Kaldırımları ve en azından ana caddeleri yıkasalar bu kadar sıkıntı yaşanmayacak fakat bu beklentiyi hissedecek bir belediye de görülmüyor. Sokaklarda çukurların hali zaten rezalet. Hava soğuk ama yağış yok, yine de çukurları dolduran olmuyor. Belediye Başkanı Sayın Serdar Atalay çıkıp görsün Bingöl'ün halini. Her yer toz duman, çöplük, pislik. Neden kimse bunları görmüyor ve temizlik hususunu düşünemiyor? Nasıl olsa birkaç güne kar veya yağmur yağacak diye mi bekliyorlar?”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
FARUK AYDIN (@Misafir_11391)
01 Ocak 2013 Salı 15:42
BAŞIMIZDAKİ BU BELEDİYENİN TEMBELLİĞİ İNANIYORUM Kİ TÜRKİYENİN HİÇ Bİ YERİNDE SERGİLENMİYOR TABİ HALK OLARAK DA BU TEMBELLİĞE GÖZ YUMUP SES ÇIKARMAMIZ DA AYRI BİR MUAMMA DÖRTYOLDA BİR ESNAF OLARAK DÜKKANLARIMIZ TOZ KİR İÇİNDE VE İÇİNDE KENDİMİZ GİBİ ÜRÜNLERİMİZDE REZİL OLDU BELEDİYE 3 5 SU TANKERİYLE TÜM CADDELERİ BİR KEREDE YIKASA HİÇ Bİ SIKINTI KALMAYACAK AMA BIRAKIN TEMİZLİĞİ KENDİ İŞÇİLERİNİN HAKKINI VERMEKTEN BİLE ACİZ BİR ANLAYIŞ İÇİNDE. SON BİR CÜMLEYLE KAPATAYIM KONUYU --- K R A L Ç I P L A K ---
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı`ya bağlandı!
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
16.10.2026
12:58
Bingöl`de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl'de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl Okuyor Projesi ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının güçlendirilmesi, anlama ve yorumlama becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında haftalık okuma saatleri, kitap mütalaaları ve okur-yazar buluşmaları düzenlenecek.
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın